Ο μέσος χρήστης iPhone ξεκλειδώνει τη συσκευή του 80 φορές την ημέρα

Ο μέσος χρήστης iPhone ξεκλειδώνει τη συσκευή του 80 φορές την ημέρα

slidetounlock_2267310b

 

Πριν από μερικές ημέρες, η Apple αποκάλυψε ότι, κατά μέσο όρο, οι ιδιοκτήτες ενός iPhone ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους 80 φορές την ημέρα.

Η εταιρεία ανέφερε τη συγκεκριμένη πληροφορία στα πλαίσια συνάντησης που είχε με εκπροσώπους του τύπου, σκοπός της οποίας ήταν να παρουσιάσει τα επίπεδα ασφάλειας που αξιοποιεί, ώστε να φροντίζει για την προστασία των δεδομένων των πελατών της.

Πρόσθεσε επιπλέον ότι το 89% των ιδιοκτητών iPhone χρησιμοποιούν το δακτυλικό τους αποτύπωμα ή κάποιον κωδικό για το ξεκλείδωμα της συσκευής τους, γεγονός που δείχνει ότι μεγάλος αριθμός χρηστών δίνει έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων του.

Σύμφωνα με έκθεση που είχε παρουσιάσει το 2013 η Mary Meeker, venture capitalist, οι χρήστες ελέγχουν το κινητό τους, κατά μέσο όρο, 150 φορές μέσα στην ημέρα και, αν λάβουμε υπόψιν ότι αρκετές πληροφορίες μπορούν να προβληθούν από την οθόνη κλειδώματος, ο εν λόγω αριθμός έρχεται σε συμφωνία με τα 80 ξεκλειδώματα την ημέρα που παρουσιάζει η Apple.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, συνειδητοποιεί κανείς τον βαθμό στον οποίο έχει εθιστεί η πλειοψηφία των χρηστών στις φορητές συσκευές, αλλά και το κατά πόσο πλέον παρακολουθούνται οι κινήσεις των χρητών στις συσκευές τεχνολογίας.

 

Πηγή: insomnia.gr 

επισκευη υπολογιστων

Πρόσφατα Άρθρα

Posted in Smartphones και Tablet.