Ρεκόρ προ-παραγγελιών για τα Galaxy S7 edge και S7

Ρεκόρ προ-παραγγελιών για τα Galaxy S7 edge και S7

 Galaxy-S7-leak-w782

 

Με ανακοίνωσή της η Samsung επιβεβαίωσε αυτό που αρχικά κυκλοφορούσε σαν φήμη, δηλαδή ότι τα νέα Galaxy S7 edge και S7 έχουν καταγράψει τις περισσότερες προ-παραγγελίες από οποιοδήποτε άλλο Galaxy στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των προ-παραγγελιών στην Ευρώπη, η οποία ξεκίνησε λίγες ώρες από την παρουσίαση της συσκευής στις 21 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Μαρτίου, οι πωλήσεις για τα νέα Galaxy S7 και S7 edge ήταν τουλάχιστον 2,5 φορές περισσότερες από εκείνες οποιασδήποτε άλλης προηγούμενης Galaxy συσκευής στην Ευρώπη.

Ειδικότερα στην Ελλάδα οι προ-παραγγελίες για το Galaxy S7 και S7 edge ήταν διπλάσιες σε σύγκριση με το Galaxy S6 και S6 edge.

Ο σχεδιασμός του Galaxy S7 edge αποδεικνύεται επίσης δημοφιλής, με τη συγκεκριμένη συσκευή να ευθύνεται για το 61% των συνολικών ευρωπαϊκών προ-παραγγελιών μέχρι σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εμπειρία χρήσης Edge, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι, στο Galaxy S6 edge, προσφέρει συντομεύσεις για επαφές, εφαρμογές και δημοφιλείς ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, όπως selfie και πανοραμική λειτουργία.

Πέρα όμως από τα ίδια τα χαρακτηριστικά των συσκευών, κατά ένα μέρος η αύξηση των προ-παραγγελιών οφείλεται και στο γεγονός της διάθεσης και του Gear VR, του κράνους εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας. Μάλιστα, το ρεκόρ προ-παραγγελιών του S7 οδήγησε κατά συνέπεια σε ζήτηση του Gear VR, ξεπερνώντας αυτή τη στιγμή την προσφορά σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Τα νέα Galaxy S7 edge και S7 διατίθενται προς πώληση στην Ευρώπη από την Παρασκευή, 11 Μαρτίου.

Πηγή: pestaola.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Posted in Smartphones και Tablet.