σπασμενη οθονη κινητου

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αφαίρεση σπασμένης οθόνης
  • Τοποθέτηση νέας γνήσιας οθόνης ή υψηλής ποιότητας ΟΕΜ
  • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

αντικατασταση σπασμενης οθονης  Τιμή αντικατάστασης οθόνης: Από 35€
Δε περιλαμβάνει ανταλλακτικό. Το κόστος της οθόνης εξαρτάται από το κινητό
επισκευη οθονης γλυφαδα  Εγγύηση: Από 6 μήνες
(Όροι και προϋποθέσεις)

Αλλαγή Οθόνης Κινητών

Αν προέκυψε πρόβλημα με την οθόνη του κινητού σας όπως απώλεια αφής-touch, έσπασε ή έχει αλλοιωθεί η εικόνα, τότε είστε στο κατάλληλο εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο για να κάνετε το κινητό σας σαν καινούργιο. Οι οθόνες των Smartphone κινητών είναι ευαίσθητες στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ραγισμένο γυαλί στη χρήση και στην όψη του, χάνοντας έτσι και την αδιαβροχοποίησή του το κινητό.

Οι περισσότερες οθόνες των κινητών πλέον είναι τεχνολογίας Super Amoled ή OLED, είναι από τις πιο ποιοτικές οθόνες της αγοράς αλλά σπάνε πολύ εύκολα, ακόμα και με ελαφριά πίεση ή κραδασμό. Πολλές φορές σπάνε εσωτερικά χωρίς να φαίνεται το ράγισμα και το τζάμι παραμένει άθικτο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η οθόνη δεν ανάβει καθόλου, δίνοντας την εντύπωση ότι το κινητό δεν είναι λειτουργικό ενώ στην ουσία χρήζει αντικατάστασης οθόνης. Στις οθόνες των κινητών, το εξωτερικό τζάμι είναι ενιαίο κομμάτι με την οθόνη και δεν αλλάζει ξεχωριστά, οπότε σε ενδεχόμενο σπάσιμο του τζαμιού, χρειάζεται αλλαγή ολόκληρη η οθόνη.

Παρέχουμε αντικατάσταση οθόνης στα περισσότερα κινητά επώνυμων κατασκευαστών, προτιμώντας αυθεντικές οθόνες Service Pack, αφού βασιζόμαστε στη μοναδική τους ποιότητα η οποία δε "αντιγράφεται". Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να κατεβάσει το κόστος χωρίς να θυσιάσει αισθητά τη ποιότητα, μπορούμε να επιλέξουμε υψηλής ποιότητας ΟΕΜ σε μία μεγάλη γκάμα κινητών.

Με τον εξειδικευμένο εργαστηριακό εξοπλισμό που διαθέτουμε, παρέχουμε επαγγελματική αλλαγή οθόνης που θα το κάνει να φαίνεται και πάλι σαν καινούργιο. Μετά την τοποθέτηση, το πίσω τζάμι της πλάτης το κολλάμε πάλι με αντίστοιχες ταινίες και κόλλες που παρέχουν στεγανοποίηση και βασική αδιαβροχοποίηση, αλλά όχι στον βαθμό του εργοστασιακού. Ακόμα και η εργοστασιακή ταινία να έμπαινε ή και στην ίδια την αντιπροσωπεία, δε γίνεται να εγγυηθεί η πλήρης αδιαβροχοποίησή του.

Η οθόνη χρειάζεται αλλαγή όταν:
ραγισμενο τζαμακι κινητου Έχει σπάσει η οθόνη
δε πιανει η αφη το touch Η αφή πιάνει από μόνη της ή δεν πιάνει σωστά
οθονη κινητου μωβ στιγματα Έχει διάφορα στίγματα ή μελανά σημεία
επισκευη χαλασμενησ οθονης Έχουν χαλάσει τα χρώματα της
εξειδικευμενο service οθονων Έχει ραγίσει ή γρατζουνιστεί πολύ το εξωτερικό τζάμι

Γιατί να επιλέξετε την Tech Guru για την επισκευή του κινητού σας
αλλαγη τζαμιου οθονης γλυφαδα

οθονες κινητων Μόνο ποιοτικές οθόνες, γνήσιες ή ΟΕΜ
αλλαγη τζαμιου smartphone Άψογο τελικό αποτέλεσμα σαν καινούργιο
ραγισμενο τζαμι οθονης Διαθέτουμε οθόνες για σχεδόν όλα τα μοντέλα και χρώματα (κατόπιν παραγγελίας)
αντικατασταση τζαμιου κινητου Εγγύηση από 6 μήνες (Όροι και προϋποθέσεις)
αντικατασταση τζαμιου οθονης Μέχρι 3 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
σερβις οθονων κινητων Περισσότερες από 5.000+ επισκευές κινητών και 400+ θετικές κριτικές στο ενεργητικό μας

Αν έχει σπάσει η οθόνη σας, δεν μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα σας και δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε το κόστος της οθόνης, μπορούμε να σας σώσουμε τα δεδομένα χωρίς αλλαγή οθόνης στα περισσότερα μοντέλα. Ρωτήστε μας για το μοντέλο κινητού και το κόστος.

Προσοχή σε απομιμήσεις του εμπορίου, ΟΕΜ ή σε ανακατασκευασμένες (refurbished) οθόνες οι οποίες πωλούνται ως καινούργιες σε ψεύτικα κουτιά Service Pack. Θα πρέπει το κουτί να είναι σφραγισμένο με το αυτοκόλλητο γνησιότητας του κατασκευαστή.

Οι περισσότερες οι οθόνες είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας με 50% προκαταβολή, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ενδεικτικά) και χρειάζονται 2-4 ώρες για την εργασία αντικατάστασης, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.

Άλλες Υπηρεσίες:

Επισκευή Κινητών Smartphone

Επισκευές Κινητών Samsung

Αντικατάσταση Οθονών Αφής σε Samsung Tablets

Ξεκλείδωμα Κινητών Samsung

 

Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.