αναβαθμιση λογισμικου android samsung

αναβαθμιση εκδοσης κινητου  Τιμή υπηρεσίας αλλαγής λογισμικού:
Εξαρτάται από τη συσκευή και την έκδοση
Από 45€ (Τιμοκατάλογος παρακάτω)

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία Backup αρχείων του χρήστη
 • Αναβάθμιση/Υποβάθμιση του Λογισμικού ή εγκατάσταση Custom ROM
 • Εφαρμογή δικαιωμάτων "Root" αν είναι αναγκαία
 • Επαναφορά δεδομένων του χρήστη
 • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

Αναβάθμιση/Υποβάθμιση Λογισμικού Android - Custom ROM

Στην Tech Guru αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το λογισμικό του Android Κινητού ή Tablet σας.

Αν επιθυμείτε για οποιαδήποτε λόγο να αλλάξετε την έκδοση του λογισμικού σας, είτε επειδή έκανε από μόνο του Update και άλλαξε η εμφάνιση, η ταχύτητα και η λειτουργικότητά του, εμείς μπορούμε να σας το επαναφέρουμε, ακόμα και όταν οι αντιπροσωπείες σας λένε ότι δεν γίνεται.

Ορισμένες φορές οι αρχικές εκδόσεις λογισμικού με τις οποίες πωλούνται οι συσκευές, είναι και οι πιο αξιόπιστες και σταθερές. Οι συσκευές είναι ρυθμισμένες να κάνουν Update ή Upgrade της έκδοσης Android σε νέα έκδοση, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα είναι προς όφελος του χρήστη, με μία προειδοποίηση την οποία συνήθως ο χρήστης αγνοεί. Έτσι, πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία "αγνώριστη" συσκευή, την οποία θα σπεύσει να αντικαταστήσει ο χρήστης πριν ερευνήσει καλά τις επιλογές του.

Στην Tech Guru, χρησιμοποιώντας είτε τις αυθεντικές εκδόσεις των κατασκευαστών (Stock ROMs) είτε ανεπίσημες εκδόσεις τρίτων προγραμματιστών (Custom ROMs) που επιθυμεί ο πελάτης, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε Αναβάθμιση Λογισμικού (Firmware Upgrade) ή Υποβάθμιση Λογισμικού (Firmware Downgrade) αναλόγως τη περίπτωση. Χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα ώστε να επέμβουμε στο λογισμικό της συσκευής, τα οποία δεν προσφέρονται στους χρήστες από τους κατασκευαστές.

Επιπλέον, στα κινητά Xiaomi και Huawei/Honor παρέχουμε και την υπηρεσία αλλαγής του λογισμικού (Rebranding) από Κινέζικο σε Ευρωπαϊκό (Global, EU, EEA). Το σύστημα Android μετά την αλλαγή θα έχει όλες τις εφαρμογές της Google, θα έχει την Ελληνική Γλώσσα, θα κάνει κανονικά αναβαθμίσεις και όλες οι λειτουργίες θα λειτουργούν κανονικά σαν να το έχετε αγοράσει από την Ευρώπη.

Όσον αφορά τα κινητά Samsung εκτός Ευρώπης (Αμερική, Καναδά, Κορέα, Κίνα, Αραβικά Εμιράτα κ.α.), μπορούμε αναλόγως το μοντέλο, να εγκαταστήσουμε ειδικά λογισμικά προκειμένου να τα μετατρέψουμε σε Ευρωπαϊκά ώστε να έχει Ελληνικά.

υποβαθμιση λογισμικου κινητου παλαιοτερη εκδοση Αναβάθμιση σε νέα έκδοση Android με χρήση Custom ROM

ενεργοποιηση ηχογραφησης κλησης κινητου Ανακτήστε την ταχύτητα που είχε η συσκευή σας όταν το αγοράσατε

αυξηση ταχυτητας tablet samsung Επιστρέψτε το κινητό σας στην παλαιότερη-σταθερότερη έκδοση, που είχατε πριν γίνει το ανεπιθύμητο Update/Upgrade

αλλαγη λογισμικου android custom rom Αυθεντικές επίσημες εκδόσεις του κατασκευαστή ή Custom ROMs

root σε android Απόκτηση δικαιωμάτων Root, ακόμα και σε εργοστασιακή έκδοση

αναβάθμιση android tablet custom Ισχύει για τις περισσότερες συσκευές Android επώνυμων κατασκευαστών

Εγκατάσταση Custom ROM
εγκατασταση custom rom

Ένα συχνό πρόβλημα που προκύπτει είναι ορισμένες εφαρμογές (π.χ. Webex, Skype, Zoom, WhatsApp, Facebook κ.α.) να απαιτούν νεότερη έκδοση Android από αυτή που υποστηρίζει η συσκευή. Οι κατασκευαστές σταματάνε σύντομα να βγάζουν αναβαθμίσεις για κάθε συσκευή με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο χρήστης να αγοράσει νέα συσκευή. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την εγκατάσταση Android Custom ROM το οποίο μπορεί να είναι ακόμα και 3-4 εκδόσεις μεταγενέστερο του εργοστασιακού λογισμικού.

Πρόκειται για ειδικά παραμετροποιημένες εκδόσεις λογισμικού από εξειδικευμένες ομάδες προγραμματιστών παγκοσμίως (LineageOS, CyanogenMod, AOKP, ViperOS κ.α.) οι οποίες βασίζονται στο εργοστασιακό λογισμικό αλλά με πολύ καλύτερες επιδόσεις και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα των Custom ROM εκδόσεων είναι:

αναβαθμιση android με custom rom Μεγαλύτερη ταχύτητα του συστήματος (Bloatware Free!)
αναβαθμιση android σε υψηλοτερη εκδοση Υψηλότερη έκδοση Android
αλλαγη εκδοσης λογισμικου android Περισσότερη διαθέσιμη RAM αφού χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους
εγκατασταση custom rom lineage Περισσότερο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα επέκτασης του εσωτερικού χώρου με χρήση κάρτας MicroSD σαν ενιαία μνήμη.
αναβαθμιση tablet samsung Λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας
εγκατασταση cyanogenmod σε huawei Μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα δεδομένων
αναβαθμιση χωρητικοτητας κινητου Ομορφότερος σχεδιασμός συστήματος
αυξηση χωρου tablet Περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης και πολλαπλές λειτουργίες

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε στη συσκευή σας δικαιώματα "Root", δηλαδή πλήρη δικαιώματα στο σύστημα Android για να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα που μπορεί να έχει. Το Root μπορεί να γίνει και πάνω στην ίδια εργοστασιακή έκδοση του κατασκευαστή, επομένως δεν είναι αναγκαίο να εγκατασταθεί "Custom Rom" για Root.

Το Root τελευταία χρησιμοποιείται περισσότερο για την επαναφορά δυνατότητας ηχογράφησης κλήσης (Call Recording) την οποία απενεργοποίησε η Google στα περισσότερα Android κινητά στις 11/5/2022 για λόγους GDPR.

Σημείωση: Δεν είναι αναγκαίο να γίνει Root επειδή εγκαθίσταται Custom ROM, είναι δυνατό να εγκατασταθεί η Custom ROM χωρίς Root. Όταν ένα κινητό γίνει Root αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί ευκολότερα ένα κακόβουλο λογισμικό, είναι πιο επιρρεπή σε θέματα ασφαλείας.

Στο λογισμικό αυτό εγκαθιστούμε τα βασικότερα προγράμματα της Google:

 • Google Play Store
 • Google Calendar
 • Gmail
 • Chrome
 • YouΤube
 • Calculator
 • File Manager

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει οποιοδήποτε άλλο λογισμικό της Google ή ακόμα και να μην έχει καθόλου Google για λόγους ιδιωτικότητας.

Η επέμβαση αυτή είναι ιδανική για κινητά και Tablet με μικρή εσωτερική μνήμη 8 ή 16GB και με περιορισμένη μνήμη RAM μικρότερη των 2GB.

Μερικά συνηθισμένα μοντέλα που βελτιώνονται πολύ με Custom ROM είναι τα εξής:

 • Samsung Galaxy Tab E 9.6" (2015) T560/T561
 • Samsung Galaxy Tab A 9.7" (2015) T550/T551/T555
 • Samsung Galaxy Tab 4 10.1" (2015) T530/T533/T535
 • Samsung Galaxy Note 10.1" (2012) N8000/N8010
 • Samsung Galaxy Tab Pro 10.1" (2014) T520/T521/T525
 • Samsung Galaxy Note 10.1" (2014) P600/P601/P605
 • Samsung Galaxy Tab 3 10.1" (2013) P5200/P5210
 • Samsung Galaxy Tab Pro 12.2" (2014) T900/Τ905
 • Samsung Galaxy Note 8" (2013) N5100/N5110
 • Samsung Galaxy Tab 10.1" (2012) P5100/P5110
 • Samsung Galaxy Tab 3 8" (2013) T310/T311/T315
 • Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" (2014) T320/T321/T325
 • Samsung Galaxy Tab 2 7" (2012) P3100/P3110
 • Huawei MediaPad T3
 • Huawei MediaPad T5
 • Huawei MediaPad M3
 • Huawei MediaPad M5

και σε πολλά άλλα κινητά και tablet Samsung, Xiaomi και Huawei.

Το κόστος εγκατάστασης Custom ROM συνήθως κυμαίνεται στα 45€. Τυχόν χρήση νέας κάρτας MicroSD και backup/μεταφορά δεδομένων θα έχουν επιπλέον χρέωση.

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή λογισμικού μόνο σε Samsung, Xiaomi, Ηuawei/Honor και LG. Δεν αναλαμβάνουμε αλλαγές λογισμικού σε συσκευές Κινέζικης προέλευσης όπως TCL, Blackview, Allview κ.α. λόγω μη εύρεσης κατάλληλων λογισμικών και έλλειψης υποστήριξης.
Σημείωση: Οι 'Custom ROM' εκδόσεις λογισμικού ενδέχεται να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό. Επίσης, ενδέχεται να μην μπορεί να λειτουργήσουν εφαρμογές που κάνουν Streaming επί πληρωμή (NetFlix, Cosmote TV, Nova/EON TV) και οι ανέπαφες συναλλαγές με NFC π.χ. πληρωμή με εφαρμογή τράπεζας, Google Pay κτλ. Η εργασία αυτή γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή μπορεί να επιστρέψει πίσω στην εργοστασιακή έκδοση με μία επιπλέον χρέωση.

Λάβετε προσφορά για την Αλλαγή Λογισμικού της συσκευής σας.
αλλαγη εκδοσης κινητου ταμπλετ ανδροιδ

  1. Μάρκα και ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung S7 Edge G935F)

  2. Ακριβή αριθμό κατασκευής (Build Number) του Android που έχει τώρα η συσκευή. Βρίσκεται στις πληροφορίες συσκευής μέσα στις ρυθμίσεις. (π.χ. σε Samsung->Αριθμός Κατασκευής G935FXXS4ESAF). Γράψτε όλο τον αριθμό, όχι μόνο Android 8 ή 9 κτλ.

  3. Επιλέξτε τι ενέργεια θέλετε να γίνει στο Λογισμικό/Firmware

  4. Έκδοση που θέλετε να εγκατασταθεί

  5. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

   

  Αν δε μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να τις βρούμε εμείς για εσάς. Καλέστε μας τώρα στο 211-4001167 για να σας βοηθήσουμε.

  Μπορούμε επίσης να ξεκλειδώσουμε τον Κωδικό Ενεργοποίησης Οθόνης σε περίπτωση που το ξεχάσατε (Κωδικό με Νούμερα, Συνδυασμό Μοτίβου κτλ).

   

  Άλλες Επισκευές Κινητών:
  iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά