αναβαθμιση λογισμικου android samsung

αναβαθμιση εκδοσης κινητου  Τιμή υπηρεσίας αλλαγής λογισμικού:
Εξαρτάται από τη συσκευή και την έκδοση
Ενδεικτικά: Από 25€

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία Backup αρχείων του χρήστη
 • Εφαρμογή δικαιωμάτων "Root" αν είναι αναγκαίο
 • Αναβάθμιση ή Υποβάθμιση του Λογισμικού
 • Επαναφορά δεδομένων του χρήστη
 • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

Αναβάθμιση/Υποβάθμιση Λογισμικού Android

Στην Tech Guru αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε πρόβλημα έχετε με το λογισμικό του Android Κινητού ή Tablet σας.

Αν επιθυμείτε για οποιαδήποτε λόγο να αλλάξετε την έκδοση του λογισμικού σας, είτε επειδή έκανε από μόνο του Update και άλλαξε η εμφάνιση, η ταχύτητα και η λειτουργικότητά του, εμείς μπορούμε να σας το επαναφέρουμε, ακόμα και όταν οι αντιπροσωπείες σας λένε ότι δεν γίνεται.

Ορισμένες φορές οι αρχικές εκδόσεις λογισμικού με τις οποίες πωλούνται οι συσκευές, είναι και οι πιο αξιόπιστες και σταθερές. Οι συσκευές είναι ρυθμισμένες να κάνουν Update ή Upgrade της έκδοσης Android σε νέα έκδοση, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα είναι προς όφελος του χρήστη, με μία μικρή προειδοποίηση την οποία συνήθως ο χρήστης αγνοεί. Έτσι, πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία "αγνώριστη" συσκευή, την οποία μπορεί να αλλάξει ο χρήστης πριν ερευνήσει καλά τις επιλογές του.

Στην Tech Guru, χρησιμοποιώντας είτε τις αυθεντικές εκδόσεις των κατασκευαστών (Stock ROMs) είτε ανεπίσημες εκδόσεις τρίτων προγραμματιστών (Custom ROMs) που επιθυμεί ο πελάτης, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε Αναβάθμιση Λογισμικού (Firmware Upgrade) ή Υποβάθμιση Λογισμικού (Firmware Downgrade) αναλόγως τη περίπτωση. Χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα ώστε να επέμβουμε στο λογισμικό της συσκευής, τα οποία δεν προσφέρονται στους χρήστες από τους κατασκευαστές.

Ένα συχνό πρόβλημα που προκύπτει είναι ορισμένες εφαρμογές (π.χ. Webex, Skype, Zoom, WhatsApp, Facebook κ.α.) να απαιτούν νεότερη έκδοση Android από αυτή που υποστηρίζει η συσκευή. Οι κατασκευαστές σταματάνε σύντομα να βγάζουν αναβαθμίσεις για κάθε συσκευή με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο χρήστης να αγοράσει νέα συσκευή. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την εγκατάσταση ανεπίσημου Android Custom ROM το οποίο μπορεί να είναι ακόμα και 3-4 εκδόσεις μεταγενέστερο του αυθεντικού.

Έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε στη συσκευή σας δικαιώματα "Root", δηλαδή πλήρη δικαιώματα στο σύστημα Android για να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα που μπορεί να έχει. Το Root μπορεί να γίνει και πάνω στην ίδια εργοστασιακή έκδοση του κατασκευαστή. Για να αποκτήσετε δικαιώματα Root δεν είναι αναγκαίο να εγκατασταθεί "Custom Rom".

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή λογισμικού σε συσκευές επώνυμων κατασκευαστών όπως Samsung, Xiaomi, LG, Lenovo και Huawei/Honor.

Στα κινητά Xiaomi και Huawei/Honor παρέχουμε και την υπηρεσία αλλαγής του λογισμικού (Rebranding) από Κινέζικο σε Ευρωπαϊκό. Το σύστημα Android μετά την αλλαγή θα έχει όλες τις εφαρμογές της Google, θα έχει την Ελληνική Γλώσσα, θα κάνει κανονικά αναβαθμίσεις και όλες οι λειτουργίες θα λειτουργούν κανονικά σαν να το έχετε αγοράσει από την Ευρώπη.

Όσον αφορά τα κινητά Samsung εκτός Ευρώπης (Αμερική, Καναδά, Κορέα, Κίνα, Αραβικά Εμιράτα κ.α.), μπορούμε αναλόγως το μοντέλο, να εγκαταστήσουμε ειδικά λογισμικά προκειμένου να τα μετατρέψουμε σε Ευρωπαϊκά ώστε να έχει Ελληνικά.

Δεν αναλαμβάνουμε αλλαγές λογισμικού σε ορισμένες συσκευές Κινέζικης προέλευσης όπως TCL, Blackview, Allview κ.α. λόγω μη εύρεσης των κατάλληλων λογισμικών και έλλειψης υποστήριξης. Ρωτήστε μας για τη δικιά σας συσκευή.
Οι 'Custom ROM' εκδόσεις λογισμικού ενδέχεται να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες, σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό. Η εργασία αυτή γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση μία συσκευή μπορεί να επιστρέψει πίσω στην αρχική έκδοση.

υποβαθμιση λογισμικου κινητου παλαιοτερη εκδοση Αναβάθμιση σε νέα έκδοση Android με χρήση Custom ROM

αναβαθμιση κινητων android lg nexus Ανακτήστε την ταχύτητα που είχε η συσκευή σας όταν το αγοράσατε

αλλαγη εκδοσης κινητου Επιστρέψτε το κινητό σας στην παλαιότερη-σταθερότερη έκδοση, που είχατε πριν γίνει το ανεπιθύμητο Update/Upgrade

αλλαγη λογισμικου android custom rom Αυθεντικές επίσημες εκδόσεις του κατασκευαστή ή Custom ROMs

root σε android Απόκτηση δικαιωμάτων Root, ακόμα και σε εργοστασιακή έκδοση

αναβάθμιση android tablet custom Ισχύει για τις περισσότερες συσκευές Android επώνυμων κατασκευαστών

Λάβετε προσφορά για την Αλλαγή Λογισμικού της συσκευής σας.
αλλαγη εκδοσης κινητου ταμπλετ ανδροιδ

  1. Μάρκα και ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung S7 Edge G935F)  2. Ακριβή αριθμό κατασκευής (Build Number) του Android που έχει τώρα η συσκευή. Βρίσκεται στις πληροφορίες συσκευής μέσα στις ρυθμίσεις. (π.χ. σε Samsung->Αριθμός Κατασκευής G935FXXS4ESAF). Γράψτε όλο τον αριθμό, όχι μόνο Android 8 ή 9 κτλ.  3. Επιλέξτε τι ενέργεια θέλετε να γίνει στο Λογισμικό/Firmware  4. Έκδοση που θέλετε να εγκατασταθεί  5. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

   

  Αν δε μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να τις βρούμε εμείς για εσάς. Καλέστε μας τώρα στο 211-4001167 για να σας βοηθήσουμε.

  Μπορούμε επίσης να ξεκλειδώσουμε τον Κωδικό Ενεργοποίησης Οθόνης σε περίπτωση που το ξεχάσατε (Κωδικό με Νούμερα, Συνδυασμό Μοτίβου κτλ).

   

  Άλλες Επισκευές Κινητών:
  iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά