αναβαθμιση λογισμικου android samsung

αναβαθμιση εκδοσης κινητου  Τιμή υπηρεσίας αλλαγής λογισμικού:
        Εξαρτάται από τη συσκευή και την έκδοση
        Ενδεικτικά: 20€ έως 40€

 

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία Backup αρχείων του χρήστη
  • Εφαρμογή δικαιωμάτων "Root" αν είναι αναγκαίο
  • Αναβάθμιση ή Υποβάθμιση του Λογισμικού
  • Επαναφορά δεδομένων του χρήστη
  • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

Αναβάθμιση/Υποβάθμιση Λογισμικού Android

 Στην Tech Guru αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε πρόβλημα έχετε με το λογισμικό του Android Κινητού ή Tablet σας.

Αν επιθυμείτε για οποιαδήποτε λόγο να αλλάξετε την έκδοση του λογισμικού σας, είτε επειδή έκανε από μόνο του Update και άλλαξε η εμφάνιση, η ταχύτητα και η λειτουργικότητά του, εμείς μπορούμε να σας το επαναφέρουμε, ακόμα και όταν οι αντιπροσωπείες σας λένε ότι δεν γίνεται.

Συνήθως οι αρχικές εκδόσεις λογισμικού με τις οποίες πωλούνται οι συσκευές, είναι και οι πιο αξιόπιστες και σταθερές. Δυστυχώς, οι συσκεύες είναι προ-ρυθμισμένες να κάνουν Update ή Upgrade της έκδοσης Android σε νέα έκδοση, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα είναι προς όφελος του χρήστη στην ουσία, με μία μικρή προειδοποίηση την οποία συνήθως ο χρήστης αγνοεί. Έτσι, πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία "αγνώριστη" συσκευή, την οποία μπορεί να αλλάξει ο χρήστης πριν ερευνήσει καλά τις επιλογές του.

Στην Tech Guru, χρησιμοποιώντας είτε τις αυθεντικές εκδόσεις των κατασκευαστών (Stock ROMs) είτε Custom ROMs* που επιθυμεί ο πελάτης, μέσα σε λίγες ώρες έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε Αναβάθμιση Λογισμικού (Firmware Upgrade) ή Υποβάθμιση Λογισμικού (Firmware Downgrade) αναλόγως τη περίπτωση. Χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα ώστε να επέμβουμε στο λογισμικό της συσκευής, τα οποία δεν προσφέρονται στους χρήστες από τους κατασκευαστές.

Τέλος, μπορούμε να δώσουμε στη συσκευή σας δικαιώματα "Root", δηλαδή πλήρη δικαιώματα στο σύστημα Android για να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα που μπορεί να έχει. Το Root μπορεί να γίνει και πάνω στην ίδια εργοστασιακή έκδοση του κατασκευαστή. Για να αποκτήσετε δικαιώματα Root δεν είναι αναγκαίο να εγκατασταθεί "Custom Rom".

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή λογισμικού σε συσκευές επώνυμων κατασκευαστών όπως Samsung, Xiaomi, LG, iPhone, Lenovo, Huawei/Honor, Google Nexus αλλά και πολλά άλλα.

Δεν αναλαμβάνουμε αναβαθμίσεις/υποβαθμίσεις λογισμικού σε συσκευές Allview, Archos, Cubot, Meizu, MLS, TCL, THL, UMI, ZTE.
Οι 'Custom ROM' εκδόσεις λογισμικού συχνά παρουσιάζουν δυσλειτουργίες στη συσκευή σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό. Η Tech Guru δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα σε περίπτωση προβλήματος, να επανεγκατασταθεί η εργοστασιακή έκδοση.

αναβαθμιση κινητων android lg nexus Ανακτήστε την ταχύτητα που είχε η συσκευή σας όταν το αγοράσατε

αλλαγη εκδοσης κινητου Επιστρέψτε το κινητό σας στην παλαιότερη-σταθερότερη έκδοση, που είχατε πριν γίνει το ανεπιθύμητο Update/Upgrade, σε λίγες ώρες.

αλλαγη λογισμικου android custom rom Αυθεντικές επίσημες εκδόσεις του κατασκευαστή ή Custom ROMs

root σε android Απόκτηση δικαιωμάτων Root, ακόμα και σε εργοστασιακή έκδοση

υποβαθμιση λογισμικου κινητου παλαιοτερη εκδοση Δεν χάνονται τα δεδομένα του χρήστη

αναβάθμιση android tablet custom Ισχύει για τις περισσότερες συσκευές Android επώνυμων κατασκευαστών

Λάβετε άμεση προσφορά για την Αλλαγή Λογισμικού της συσκευής σας.
αλλαγη εκδοσης κινητου ταμπλετ ανδροιδ

1. Μάρκα και ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung S7 Edge G935F)2. Ακριβή έκδοση Android που έχει τώρα η συσκευή. Βρίσκεται στις πληροφορίες συσκευής μέσα στις ρυθμίσεις. (π.χ. σε Samsung->Αριθμός Κατασκευής G935FXXS4ESAF)3. Επιλέξτε τι ενέργεια θέλετε να γίνει στο Λογισμικό/Firmware4. Έκδοση που θέλετε να εγκατασταθεί5. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΤηλέφωνο (προαιρετικό)

Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

 

Αν δε μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να τις βρούμε εμείς για εσάς. Καλέστε μας τώρα στο 211-4001167 για να σας βοηθήσουμε.

Μπορούμε επίσης να ξεκλειδώσουμε τον Κωδικό Ενεργοποίησης Οθόνης σε περίπτωση που το ξεχάσατε (Κωδικό με Νούμερα, Συνδυασμό Μοτίβου κτλ).

 

Άλλες Επισκευές Κινητών:
iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά