αλλαγη μπαταριας κινητου tablet

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αποσυναρμολόγηση συσκευής
  • Αντικατάσταση μπαταρίας
  • Έλεγχος λειτουργίας και φόρτισης

αντικατασταση μπαταριας samsung  Τιμή αντικατάστασης:
Εξαρτάται από τη συσκευή και τον τύπο μπαταρίας
Ενδεικτικά: 35€ έως 65€
αλλαγη μπαταριας smartphone  Μπαταρίες ΟΕΜ και αυθεντικές

Αντικατάσταση Μπαταρίας

Αντικαταστήστε τη παλιά μπαταρία της συσκευής σας είτε είναι Smartphone είτε Tablet, όπως iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, LG και άλλα, στη Tech Guru, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικές μπαταρίες ή υψηλής ποιότητας ΟΕΜ (βάση των original προδιαγραφών), διότι οι συμβατές (imitation) είναι χαμηλής ποιότητας, αποδίδουν λιγότερο και φέρουν κινδύνους. Άλλωστε η διαφορά στη τιμή δεν είναι σημαντική ώστε να αξίζει. Στις περισσότερες μάρκες συσκευών χρησιμοποιούμε τις μπαταρίες ΟΕΜ λόγω ότι δεν υπάρχουν αυθεντικές στο εμπόριο ανταλλακτικών, όπως π.χ. στα Apple.

Η εργοστασιακή μπαταρία διατηρεί την αποδοτικότητά της για 2 έτη περίπου από την ημέρα αγοράς της συσκευής (εξαρτάται από τη χρήση).

Η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή όταν η συσκευή φορτίζει πολύ αργά, δεν φτάνει στο 100% ή όταν πέφτει απότομα το ποσοστό και σβήνει ξαφνικά πριν αδειάσει τελείως.

Ορισμένες φορές η μπαταρία μπορεί να φουσκώσει από βραχυκύκλωμα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αλλαχθεί άμεσα προτού γίνει περαιτέρω ζημιά. Αυτό πολλές φορές φαίνεται αν έχει "πεταχτεί" έξω η οθόνη ή το κάλυμμα της μπαταρίας από το φούσκωμα.

 
χαμηλη μπαταρια κινητου Μεγάλη γκάμα μπαταριών σε Stock

μπαταρια κινητου αλλαγη Μόνο αυθεντικές ή ΟΕΜ μπαταρίες

καινουργια μπαταρια κινητου ταμπλετ Επισκευή σαν καινούργιο

αλλαγη μπαταριας htc lg sony iphone Ασυναγώνιστες τιμές

Σημαντική σημείωση: Δυστυχώς στην Ελληνική αγορά (αλλά και στην ξένη φυσικά), υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία εμπορεύονται συμβατές μπαταρίες για αυθεντικές.
Μερικοί τρόποι για να εντοπίσουμε αν πρόκειται για συμβατή μπαταρία (imitation) και όχι αυθεντική είναι:

  1. Ο πωλητής αναγράφει τον όρο "bulk" ή "ασυσκεύαστη" μαζί με το "αυθεντική" ή "γνήσια". Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία δεν έχει συσκευασία και πωλείται σε ένα σακουλάκι "χύμα" όπως λέει και ο όρος. Οι αυθεντικές μπαταρίες της εκάστοτε αντιπροσωπείας δεν είναι ποτέ χωρίς συσκευασία που να αναγράφει το κατασκευαστή ή να έχει αυτοκόλλητο και να είναι σφραγισμένη.
  2. Δεν αναγράφεται η μάρκα και το logo του κατασκευαστή επάνω στη μπαταρία.
  3. Η μπαταρία έχει παρόμοια εμφάνιση με την αυθεντική (μάρκα, logo, γράμματα κτλ) αλλά όλα τα τυπωμένα είναι παραμορφωμένα ή αλλοιωμένα σε σχέση με την αυθεντική (π.χ. στραβό σήμα ή διαφορετική γραμματοσειρά κείμενου επάνω στη μπαταρία σε σχέση με την εργοστασιακή).
  4. Η μπαταρία έχει μαύρα αυτοκόλλητα επάνω στο λογότυπο και στη μάρκα του κατασκευαστή για να μη φαίνονται μέχρι να τα βγάλει ο εγκαταστάτης. Αυτό στην ουσία γίνεται από τους κατασκευαστές imitation για να είναι καλυμμένοι νομικά απέναντι στους κατασκευαστές όσον αφορά τα δικαιώματα. Οι αυθεντικές δεν τα έχουν αυτά τα αυτοκόλλητα αφού προφανώς δεν έχει λόγο να καλύψει το λογότυπο ο ίδιος ο κατασκευαστής.
  5. Η διαφορά στη τιμή είναι πολύ αισθητή. Για παράδειγμα μία μπαταρία Samsung "δήθεν αυθεντική" βρίσκεται σε ηλεκτρονικό κατάστημα μόλις 8€ και από την αντιπροσωπεία κοστίζει 35€-40€. Επίσης μπορεί να γίνει αντιληπτό βάση "απλής λογικής", όταν μία μπαταρία κοστίζει λιανική σε ένα κατάστημα π.χ. 8€ - 12€, σε αυτή τη τιμή υπάρχει μέσα κόστος χονδρικής αγοράς, μεταφορικά, εκτελωνιστικά, κέρδος πωλητή και ΦΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία κόστιζε για την αγορά της περίπου 2€. Το αν είναι αυθεντική μπορεί να το κρίνει ο χρήστης.

Λάβετε προσφορά για την αλλαγή μπαταρίας της συσκευής σας.
αντικατασταση μπαταριας iphone

1. Γράψτε τη μάρκα και το μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung S7 Edge)2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΤηλέφωνο (προαιρετικό)

Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

 

 

Άλλες Επισκευές Κινητών:
iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά