αλλαγη μπαταριας κινητου tablet

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αποσυναρμολόγηση συσκευής
 • Αντικατάσταση μπαταρίας
 • Έλεγχος λειτουργίας και φόρτισης

αντικατασταση μπαταριας samsung  Τιμή αντικατάστασης:
Εξαρτάται από τη συσκευή και τον τύπο μπαταρίας
Ενδεικτικά: 35€ έως 65€
αλλαγη μπαταριας smartphone  Μπαταρίες ΟΕΜ* και αυθεντικές

*OEM: Ανταλλακτικό αντίστοιχων προδιαγραφών της αυθεντικής

Αντικατάσταση Μπαταρίας

Αντικαταστήστε τη παλιά μπαταρία της συσκευής σας είτε είναι Smartphone είτε Tablet, iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, κ.α., στη Tech Guru, στη καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικές μπαταρίες ή υψηλής ποιότητας ΟΕΜ (βάση των προδιαγραφών της αυθεντικής), διότι οι συμβατές (imitation) είναι χαμηλής ποιότητας, αποδίδουν λιγότερο και φέρουν κινδύνους. Άλλωστε η διαφορά στη τιμή δεν είναι σημαντική ώστε να συμφέρει. Στις ορισμένες μάρκες συσκευών χρησιμοποιούμε τις μπαταρίες ΟΕΜ λόγω ότι δεν υπάρχουν αυθεντικές στο εμπόριο ανταλλακτικών, όπως π.χ. στα iPhone, Xiaomi κ.α.

Οι μπαταρίες στα σύγχρονα smartphone είναι μη αποσπώμενες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αλλάζουν. Με ειδικές μεθόδους, το πίσω καπάκι είτε ξεκολλάει είτε αποσυναρμολογείται ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση εσωτερικά για να γίνει η αλλαγή της μπαταρίας.

Η εργοστασιακή μπαταρία διατηρεί την αποδοτικότητά της για 2 έτη περίπου από την ημέρα αγοράς της συσκευής (εξαρτάται από τη χρήση).

Η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή όταν η συσκευή φορτίζει πολύ αργά, δεν φτάνει στο 100% ή όταν πέφτει απότομα το ποσοστό και σβήνει ξαφνικά πριν αδειάσει τελείως.

Ορισμένες φορές η μπαταρία μπορεί να έχει φουσκώσει από βραχυκύκλωμα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αλλαχθεί άμεσα προτού γίνει περαιτέρω ζημιά. Αυτό πολλές φορές φαίνεται αν έχει ξεκολλήσει η οθόνη ή το κάλυμμα της μπαταρίας από τον όγκο της μπαταρίας.

χαμηλη μπαταρια κινητου Μεγάλη γκάμα μπαταριών σε Stock

μπαταρια κινητου αλλαγη Μόνο αυθεντικές ή ΟΕΜ μπαταρίες υψηλής ποιότητας

καινουργια μπαταρια κινητου ταμπλετ Επισκευή σαν καινούργιο

αλλαγη μπαταριας htc lg sony iphone Μέγιστη απόδοση ποιότητας τιμής

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο χρήστης ότι ακόμα και με ίδια καινούργια αυθεντική μπαταρία όπως η εργοστασιακή, η απόδοσή της δεν θα είναι ίδια με όταν αγοράσθηκε το κινητό, λόγω ότι έχει αναβαθμιστεί στη πορεία του χρόνου το σύστημα Android και οι εφαρμογές σε πολύ πιο καινούργιες εκδόσεις, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κατανάλωση. Συνήθως, η αλλαγή μπαταρίας θα έχει περίπου 85% απόδοση σε διάρκεια από την εργοστασιακή μπαταρία.

Σημαντική σημείωση: Δυστυχώς στην Ελληνική αγορά (αλλά και στην ξένη φυσικά), υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα (στο Skroutz, BestPrice, Ebay, Aliexpress κτλ) τα οποία εμπορεύονται συμβατές μπαταρίες τις οποίες παρουσιάζουν ως "αυθεντικές" ή "γνήσιες". Είναι πολύ δύσκολο για τον χρήστη να αναγνωρίσει αν είναι όντως αυθεντική μία μπαταρία διότι οι imitation είναι πολύ καλά αντίγραφα, εμφανισιακά μόνο.
Αυτές οι μπαταρίες είναι κακής ποιότητας, δεν έχουν καμία σχέση με τις ΟΕΜ ή τις αυθεντικές και η χωρητικότητα που αναγράφουν και οι δήθεν πιστοποιήσεις είναι ψεύτικες. Η κύρια διαφορά με τις αυθεντικές και τις ΟΕΜ είναι στα milliampere (mAh), δηλαδή τη χωρητικότητα, τα οποία δηλώνουν ότι έχουν και στη πραγματικότητα αγγίζουν μόλις το 50% της αυθεντικής ή και λιγότερο. Επίσης οι κύκλοι φόρτισης που δέχονται, δηλαδή η διάρκεια ζωής της, είναι πολύ λιγότεροι.
Μερικοί τρόποι για να εντοπίσουμε αν πρόκειται για συμβατή μπαταρία (imitation) και όχι αυθεντική είναι:

 1. Η διαφορά στη τιμή είναι πολύ αισθητή. Για παράδειγμα μία μπαταρία Samsung "δήθεν αυθεντική" βρίσκεται σε ηλεκτρονικό κατάστημα μόλις 8€ και η αυθεντική κοστίζει 30€-40€. Αυτός ο τρόπος είναι και ο πιο εύκολος να τη ξεχωρίσει ο χρήστης, αφού μόνο και μόνο βάση απλής λογικής, όταν μία μπαταρία πωλείται λιανική σε ένα κατάστημα π.χ. 8€, σε αυτή τη τιμή υπάρχει μέσα κόστος χονδρικής αγοράς, μεταφορικά, εκτελωνιστικά, κέρδος πωλητή και ΦΠΑ, ακόμα και σε μεγάλες παραγγελίες πολλών τεμαχίων. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία κόστιζε για την αγορά της περίπου 2€. Το αν είναι αυθεντική μπορεί να το κρίνει ο χρήστης...
 2. Ο πωλητής αναγράφει ότι διαθέτει και συμβατή μπαταρία αλλά και αυθεντική σε ξεχωριστό προϊόν. Είναι πιθανό εφόσον διαχωρίζει το προϊόν σε 2 ποιότητες, να είναι αυθεντική η αναγραφόμενη.
 3. Δεν αναγράφεται καθόλου η μάρκα και το λογότυπο του κατασκευαστή επάνω στη μπαταρία.
 4. Η μπαταρία έχει παρόμοια εμφάνιση με την αυθεντική (μάρκα, λογότυπο, γράμματα κτλ) αλλά όλα τα τυπωμένα γράμματα είναι παραμορφωμένα ή αλλοιωμένα σε σχέση με την αυθεντική (π.χ. στραβό σήμα ή διαφορετική γραμματοσειρά κείμενου επάνω στη μπαταρία σε σχέση με την εργοστασιακή). Επίσης, αν υπάρχουν ορθογραφικά λάθη πρόκειται σίγουρα για μη αυθεντική μπαταρία.
 5. Η μπαταρία έχει μαύρα αυτοκόλλητα επάνω στο λογότυπο και στη μάρκα του κατασκευαστή για να τα καλύπτει και να μη φαίνονται μέχρι να τα βγάλει ο εγκαταστάτης. Αυτό στην ουσία γίνεται από τα εργοστάσια κατασκευής imitation στη Κίνα για να είναι καλυμμένοι νομικά απέναντι στους κατασκευαστές όσον αφορά τα δικαιώματα. Οι αυθεντικές δεν τα έχουν αυτά τα αυτοκόλλητα αφού προφανώς δεν έχει λόγο να καλύψει το λογότυπο ο ίδιος ο κατασκευαστής.
 6. Η αυθεντική μπαταρία πρέπει να αντέχει σχεδόν όσο η πρώτη με την αγορά του κινητού. Αν καινούργια μπαταρία κάνει τα ίδια προβλήματα με την χαλασμένη, τότε πιθανότατα πρόκειται για μπαταρία imitation.
 7. Διαβάζοντας τις κριτικές από άλλους χρήστες που τις δοκίμασαν από το ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα

Λάβετε προσφορά για την αλλαγή μπαταρίας της συσκευής σας.
αντικατασταση μπαταριας iphone

  1. Γράψτε τη μάρκα και το μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung S7 Edge)

  2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;

  3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά

  Τηλέφωνο (προαιρετικό)

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

   

   

  Άλλες Επισκευές Κινητών:
  iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά