εσπασε η πλατη του κινητου

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αποκόλληση σπασμένου πίσω τζαμιού συσκευής με ειδικά υγρά
  • Καθαρισμός από όλες τις κόλλες και τα υπολείμματα
  • Αντικατάσταση με νέο ΟΕΜ ή Γνήσιο τζάμι-καπάκι
  • Έλεγχος λειτουργίας και φόρτισης

αντικατασταση πισω τζαμιου samsung  Τιμή αντικατάστασης:
Εξαρτάται από τη συσκευή και τον τύπο τζαμιού
Ενδεικτικά: Από 35€
αλλαγη πισω καπακι μπαταριας κινητου  Τζάμια ΟΕΜ* ή αυθεντικά

*OEM: Ανταλλακτικό αντίστοιχων προδιαγραφών της αυθεντικής

Αντικατάσταση Πίσω Τζαμιού - Καπάκι Μπαταρίας

Αν έσπασε το πίσω τζαμάκι του κινητού, το κάλυμμα ή καπάκι της μπαταρίας, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με νέο και να γίνει το κινητό σαν καινούργιο σε χαμηλή τιμή. Τα πίσω καπάκια μπαταριών στα κινητά smartphone είναι κατά κύριο λόγο κολλημένα με το πλαίσιο και δεν είναι αποσπώμενα με το χέρι. Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και υγρών εμείς τα αφαιρούμε και τοποθετούμε ένα νέο τζάμι στο ίδιο χρώμα ώστε να μη φαίνεται ότι έσπασε ποτέ.

Έχουμε συνεργασία με προμηθευτές που έχουν και γνήσια αλλά και έμπιστα ΟΕΜ υψηλής ποιότητας καπάκια μπαταρίας, ώστε να καλυφθεί η ανάγκη σε οικονομικότερο κόστος χωρίς να θυσιαστεί πλήρως η ποιότητα. Η κύρια διαφορά της πίσω όψης του ΟΕΜ από το αυθεντικό είναι η γυαλάδα του χρώματος αλλά σε πολύ μειωμένο βαθμό. H μάρκα και το λογότυπο αναγράφεται κανονικά στο σχέδιο του.

Το τζάμι όταν είναι έστω και ραγισμένο, καλό είναι να προβείτε στην αντικατάστασή του και για λόγους στεγανοποίησης ή ελαφριάς αδιαβροχοποίησης.

Χρειάζεστε αλλαγή του πίσω τζαμιού κινητού όταν:

αλλαγη πισω οψης κινητου Έσπασε το πίσω τζάμι της πλάτης του κινητού, από πέσιμο ή χτύπημα
αλλαγη καλυμματος μπαταριας Έχει φουσκώσει η μπαταρία από μέσα και έχει σπρώξει ή ραγίσει το τζάμι
αλλαγη πλατης κινητου Το χρώμα του τζαμιού έχει ξεφλουδίσει με το χρόνο
σπασμενη πισω όψη κινητου samsung Έχει φύγει ένα κομμάτι του τζαμιού και κόβει ελαφρώς στο χέρι

σπασμένο τζάμι πλάτης κινητού Μεγάλη γκάμα τζαμιών κατόπιν παραγγελίας

αλλαγη πισω καλλυματος κινητου Μόνο αυθεντικά ή ΟΕΜ τζάμια υψηλής ποιότητας

επισκευη τζαμιου πλατης κινητου Επισκευή σαν καινούργιο

αντικατασταση ραγισμενου τζαμιου πισω οψης Μέγιστη απόδοση ποιότητας τιμής

Σημαντική σημείωση: Δυστυχώς στην Ελληνική αγορά (αλλά και στην ξένη φυσικά), υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα (στο Skroutz, BestPrice, Ebay, Aliexpress κτλ) τα οποία εμπορεύονται συμβατές τζάμια τα οποία παρουσιάζουν ως "αυθεντικά" ή "γνήσια". Είναι πολύ δύσκολο για τον χρήστη να αναγνωρίσει αν είναι όντως αυθεντικό ένα τζάμι διότι τα imitation είναι πολύ καλά αντίγραφα, όχι τέλεια όμως.
Ορισμένα από αυτά είναι κακής ποιότητας, δεν έχουν καμία σχέση με τα ΟΕΜ ή τα αυθεντικά και η κύρια διαφορά τους είναι στο χρώμα, στη γυαλάδα και στην ανθεκτικότητα σε πτώσεις.
Μερικοί τρόποι για να εντοπίσουμε αν πρόκειται για συμβατό τζάμι (imitation) και όχι αυθεντικό είναι:

  1. Η διαφορά στην τιμή είναι πολύ αισθητή. Για παράδειγμα, ένα τζάμι Samsung "δήθεν αυθεντικό" βρίσκεται σε ηλεκτρονικό κατάστημα μόλις 8€ και το γνήσιο κοστίζει 30€-40€. Αυτός ο τρόπος είναι και ο πιο εύκολος να το ξεχωρίσει ο χρήστης, αφού μόνο και μόνο βάση απλής λογικής, όταν ένα τζάμι πωλείται λιανική σε ένα κατάστημα π.χ. 8€, σε αυτή τη τιμή υπάρχει μέσα κόστος χονδρικής αγοράς, μεταφορικά, εκτελωνιστικά, κέρδος πωλητή και ΦΠΑ, ακόμα και σε μεγάλες παραγγελίες πολλών τεμαχίων. Αυτό σημαίνει ότι κόστιζε για την αγορά του περίπου 2€. Το αν είναι αυθεντικό μπορεί να το κρίνει ο χρήστης...
  2. Ο πωλητής αναγράφει ότι διαθέτει και συμβατό καπάκι αλλά και αυθεντικό σε ξεχωριστό προϊόν. Είναι πιθανό εφόσον διαχωρίζει το προϊόν σε 2 ποιότητες, να είναι αυθεντικό το αναγραφόμενο. Θα βοηθούσαν φυσικά κριτικές από άλλους χρήστες που τα δοκίμασαν από το ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  3. Δεν αναγράφεται καθόλου η μάρκα και το λογότυπο του κατασκευαστή επάνω στο καπάκι.
  4. Τα τυπωμένα γράμματα είναι παραμορφωμένα ή αλλοιωμένα σε σχέση με το γνήσιο (π.χ. στραβό σήμα ή διαφορετική γραμματοσειρά κείμενου επάνω στο καπάκι σε σχέση με το εργοστασιακό).
  5.  Το ανταλλακτικό έχει μαύρα αυτοκόλλητα επάνω στο λογότυπο και στη μάρκα του κατασκευαστή για να τα καλύπτει και να μη φαίνονται μέχρι να τα βγάλει ο εγκαταστάτης. Αυτό στην ουσία γίνεται από τα εργοστάσια κατασκευής imitation στην Κίνα για να είναι καλυμμένοι νομικά απέναντι στους κατασκευαστές όσον αφορά τα δικαιώματα. Τα αυθεντικά δεν τα έχουν αυτά τα αυτοκόλλητα αφού προφανώς δεν έχει λόγο να καλύψει το λογότυπο ο ίδιος ο κατασκευαστής.
  6. Η αυτοκόλλητη ταινία περιμετρικά του τζαμιού στα imitation μπορεί να μην είναι καν διαθέσιμη ή αν είναι διαθέσιμη, να μην είναι κολλημένη ολόισια.

Από τη στιγμή που έχει γίνει οποιαδήποτε επέμβαση στο κινητό, τυχόν αδιαβροχοποίηση μειώνεται αισθητά όπως είναι φυσιολογικό, ακόμα και αν τοποθετηθεί με επιπλέον κόστος η γνήσια μεμβράνη αδιαβροχοποίησης.

Άλλες Επισκευές Κινητών:
iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά