phone unlock samsung
Δεν έχει εγκατασταθεί κάρτα SIM  Τιμή υπηρεσίας ξεκλειδώματος: Από 15€
Εξαρτάται από το κινητό, το δίκτυο
και τον τύπο κλειδώματος

Πάρτε άμεσα προσφορά παρακάτω

ξεκλειδωμα κινητων θεσσαλονικη  Παράδοση: Εξαρτάται από τον τύπο κλειδώματος

Ξεκλείδωμα Κινητών και Tablet

Με την υπηρεσία Phone Unlock σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε μόνιμα το κινητό σας ώστε να λειτουργεί σε κάθε Ελληνικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Wind, Cosmote) με Ελληνικές SIM (Simlock). Επίσης, παρέχουμε ξεκλειδώματα και σε διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας, όπως κλείδωμα Google FRP, Mi Account, κλείδωμα οθόνης κ.α. και σε συσκευές Tablet.

Το κλείδωμα δικτύου ισχύει όταν έχετε αγοράσει ένα κινητό από το εξωτερικό και είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο δίκτυο, π.χ. στα δίκτυα Αγγλίας και Αμερικής, (Orange, O2, EE, T-Mobile, Sprint, AT&T, Verizon, Cricket) και στην Ελλάδα δε λειτουργεί το δίκτυο με τις Ελληνικές SIM. Συνήθως η συσκευή ζητάει PIN ξεκλειδώματος δικτύου SIM (Network Unlock Pin) ή αναγράφει "Μη έγκυρη κάρτα SIM" (Invalid SIM Card) με αποτέλεσμα να μην πιάνει ποτέ σήμα.

Αναλαμβάνουμε το ξεκλείδωμα δικτύου σε όλα τα τηλέφωνα και Tablet που δέχονται κάρτα SIM (GSM-LTE), και όλων των κατασκευαστών όπως Samsung, Xiaomi, Huawei/Honor, iPhone, LG, Alcatel, Sony Ericsson/Sony Xperia, HTC, Lenovo, Motorola, Blackberry, ZTE, Microsoft/Nokia, Vodafone, OPPO, Cubot, Vivo και από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Το ξεκλείδωμα γίνεται βάση του μοναδικού αριθμού ΙΜΕΙ του κινητού σας ή ορισμένες φορές με καλώδιο με ειδικές συσκευές. Δεν χρησιμοποιείται κάποιο λογισμικό όπως Jailbreak, Custom Android ROM κτλ. Αν το ΙΜΕΙ δεν φαίνεται στο κινητό σας ή είναι διαγεγραμμένο (Null), μπορούμε να το ανακτήσουμε.

Διαθέτουμε τον καλύτερο εξειδικευμένο εξοπλισμό επέμβασης και ξεκλειδωμάτων (τύπου Box) πάνω σε κινητά Android της Samsung, Xiaomi, Huawei, LG, HTC, Sony, Alcatel, Lenovo και σχεδόν όλων των κινητών και Tablet με επεξεργαστές Qualcomm, Exynos, Mediatek (MTK), Spreadtrum και πολλά άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εταιρίες και αντιπροσωπείες στέλνουν σε εμάς κινητά για τέτοιου είδους επεμβάσεις, όπως επίσης και πελάτες από όλη την Ελλάδα με Courier.

Πάρτε άμεσα προσφορά παρακάτω

Μάθετε λεπτομέρειες για τα Ξεκλειδώματα και τα Επίπεδα Ασφάλειας των Κινητών στο άρθρο του Blog μας!

Που μπορούμε να επέμβουμε στο κινητό σας.**
ξεκλείδωμα δικτυου κινητου lg

ξεκλειδωμα κινητων samsung εξωτερικο αμερικη Μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύων κινητών και Tablet με κωδικό ή με χρήση ειδικής συσκευής και λογισμικού (με καλώδιο)
ξεκλειδωμα παρακαμψη google frp Ανάκτηση λογαριασμών κλειδώματος Android Google FRP ή Samsung Reactivation Lock
Μονο κλήσεις εκτακτης ανάγκης Ξεκλείδωμα μπλοκαρισμένων κινητών Samsung και Sony που έχουν 0 προσπάθειες ξεκλειδώματος με κωδικό (Hardlocked)
ξεκλειδωμα sony hardlocked Ξεκλείδωμα κινητών Samsung που ξεκλειδώνουν εργοστασιακά χωρίς κωδικό
ξεκλειδωμα samsung s7 t mobile Ξεκλείδωμα προστασίας οθόνης (Κωδικό με Νούμερα, Συνδυασμό Μοτίβου κτλ), ακόμα και χωρίς απώλεια δεδομένων
ξεκλειδωμα οθονης κινητου lg xiaomi Ξεκλείδωμα κωδικών τύπου Privacy Protection Password, Mi Account, Huawei ID κ.α.
αλλαγη ιμει κινητου Επιδιόρθωση ή Ανάκτηση ΙΜΕΙ κινητού Android
επαναφορα imei κινητου Επαναφορά IMEI κινητού αν εμφανίζει "Null" ή μηδενικά και δεν πιάνει σήμα
επιδιορθωση επισκευη δικτυου κινητου samsung Επισκευή δικτύου κινητού π.χ. Μη εγγεγραμμένο σε Δίκτυο - Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης (Not registered on Network - Emergency Calls Only)
ξεκλειδωμα κινεζικου κινητου Έλεγχος κινητού μέσω ΙΜΕΙ για το που είναι δικτυακά κλειδωμένο (Χώρα & Πάροχο)
κλειδωμενο δικτυο κινητου iphone Έλεγχος ΙΜΕΙ κινητού για να δείτε αν είναι σε "Μαύρη Λίστα" (Blacklisted) στα Ελληνικά δίκτυα (Vodafone, Wind, Cosmote) αλλά και σε ξένα δίκτυα.

Ξεκλείδωμα Δικτύου Κινητού Samsung Galaxy S8 (G950U) T-Mobile Αμερικής

Ξεκλείδωμα δικτύου κινητού Samsung S7 (G930F)

Ξεκλείδωμα δικτύου κινητού Samsung J7 Prime 2017 (J727T1) MetroPCS Αμερικής

Λάβετε άμεση προσφορά για το ξεκλείδωμα δικτύου του κινητού σας.
ξεκλειδωμα λογαριασμου google frp huawei

Προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στο λογισμικό του κινητού σας, να έχετε σώσει πρώτα όλα σας τα δεδομένα και τις επαφές.

Τα παρακάτω στοιχεία είναι όλα απαραίτητα για να δοθεί προσφορά!

Αν δε γνωρίζετε τη χώρα και τον πάροχο που είναι κλειδωμένο, υπάρχει δυνατότητα να τα βρούμε εμείς για εσάς, μέσω του IMEI, με χρέωση 3€.

1. Επιλέξτε τη μάρκα του κινητού και γράψτε το μοντέλο του (π.χ. Galaxy S3 GT-i9300)

*

2. Εισάγετε τον 14ψήφιο ή 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας (Πως θα βρω τον αριθμό ΙΜΕΙ)

*

3. Από ποιά χώρα του εξωτερικού προέρχεται το κλείδωμα;

*

4. Σε ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας εξωτερικού είναι κλειδωμένο, π.χ. Verizon Αμερικής, Ο2 Αγγλίας κτλ;

Αν δεν γνωρίζετε, μπορεί να εμφανίζεται ο πάροχος σε λογότυπο κατά την ενεργοποίηση του κινητού
*

5. Όταν βάζετε Ελληνική κάρτα SIM (π.χ. Cosmote) και κάνετε επανεκκίνηση, ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος δικτύου (Network Unlock) αφού βάλετε το pin της SIM κάρτας;

*

Αν ΔΕΝ ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος δικτύου, πως γνωρίζετε ότι είναι κλειδωμένο; Βγάζει κάποιο μήνυμα ή έχει κάποια άλλη ένδειξη;

6. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά

*

7. Τηλέφωνο επικοινωνίας (προαιρετικό)Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)


*Απαραίτητα πεδία

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

Προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στο λογισμικό του κινητού σας, να έχετε σώσει πρώτα όλα σας τα δεδομένα και τις επαφές.

**Τα ξεκλειδώματα κινητών και οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στα κινητά με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού, αφορούν την νόμιμη επέμβαση σε κινητά των ίδιων των ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν πρόβλημα επικοινωνίας, έχουν ξεχάσει τον εκάστοτε κωδικό τους ή έχουν το δικαίωμα να ξεκλειδώσουν το δίκτυο του συμβολαίου τους.