phone unlock samsung
Δεν έχει εγκατασταθεί κάρτα SIM  Τιμή υπηρεσίας ξεκλειδώματος: Από 15€
Εξαρτάται από το κινητό, το δίκτυο
και τον τύπο κλειδώματος

Πάρτε προσφορά παρακάτω

ξεκλειδωμα κινητων θεσσαλονικη  Παράδοση: Εξαρτάται από τον τύπο κλειδώματος

ξεκλειδωμα iphone απο αμερικη  Εγγυημένο και μόνιμο ξεκλείδωμα

Ξεκλείδωμα Κινητών και Tablet

Με την υπηρεσία Phone Unlock σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε μόνιμα το κινητό σας ώστε να λειτουργεί σε κάθε Ελληνικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Wind, Cosmote) με Ελληνικές SIM (Simlock). Επίσης, παρέχουμε ξεκλειδώματα και σε διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας, όπως Apple ID/iCloud, κλείδωμα Google FRP, Mi Account, κλείδωμα οθόνης, κ.α.

Το κλείδωμα δικτύου ισχύει όταν έχετε αγοράσει ένα κινητό από το εξωτερικό και είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο δίκτυο, π.χ. στα δίκτυα Αγγλίας και Αμερικής, (Orange, O2, EE, T-Mobile, Sprint, AT&T, Verizon, Cricket) και στην Ελλάδα δε λειτουργεί το δίκτυο με τις Ελληνικές SIM. Συνήθως η συσκευή ζητάει PIN/PUK ξεκλειδώματος δικτύου SIM (Network Unlock PIN/PUK)* ή αναγράφει "Μη έγκυρη κάρτα SIM" (Invalid SIM Card) με αποτέλεσμα να μην πιάνει ποτέ σήμα.

Αναλαμβάνουμε το ξεκλείδωμα δικτύου σε όλα τα τηλέφωνα και Tablet που δέχονται κάρτα SIM (GSM-LTE), και όλων των κατασκευαστών όπως Samsung, Xiaomi, Huawei/Honor, Apple iPhone και iPad, LG, Alcatel, Sony Ericsson/Sony Xperia, HTC, Lenovo, Meizu, Motorola, Blackberry, ZTE, Microsoft/Nokia, Vodafone, OPPO, Cubot, Vivo και από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Που μπορούμε να επέμβουμε στο κινητό σας
ξεκλείδωμα δικτυου κινητου lg

ξεκλειδωμα apple iphone icloud Ξεκλείδωμα Apple ID / iCloud iPhone, iPad και Macbook - Κλείδωμα Ενεργοποίησης (Activation Lock)
ξεκλειδωμα παρακαμψη google frp Αφαίρεση κλειδώματος Android Google FRP (Gmail) και Samsung Reactivation Lock
ξεκλειδωμα κινητων samsung εξωτερικο αμερικη Μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύων κινητών και tablet από όλες τις χώρες, που ζητάνε κωδικό PIN και PUK με χρήση ειδικής συσκευής και λογισμικού
ξεκλειδωμα λογαριασμου xiaomi Ξεκλείδωμα Xiaomi Mi Account/Mi Cloud, Huawei ID, Meizu Flyme κ.α.
επιδιορθωση επισκευη δικτυου κινητου samsung Επισκευή δικτύου κινητού π.χ. Μη εγγεγραμμένο σε Δίκτυο - Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης (Not registered on Network - Emergency Calls Only) (δεν ισχύει για iPhone)
ξεκλειδωμα samsung s7 t mobile Ξεκλείδωμα προστασίας οθόνης (Κωδικό με Νούμερα, Συνδυασμό Μοτίβου κτλ), ακόμα και χωρίς απώλεια δεδομένων σε λίγα παλαιότερα μοντέλα
ξεκλειδωμα εταιρικού τηλεφώνουΞεκλείδωμα προστασίας Εταιρικού Τηλεφώνου, Mobile Device Management (MDM), Knox Mobile Enrollment, Android Device Policy, Microsoft Intune, MAM
Μονο κλήσεις εκτακτης ανάγκης Ξεκλείδωμα μπλοκαρισμένων κινητών Samsung και Sony που έχουν 0 προσπάθειες ξεκλειδώματος με κωδικό (Hardlocked - Freeze Code - PUK)

αλλαγη ιμει κινητου Επιδιόρθωση ή Ανάκτηση ΙΜΕΙ κινητού Android
samsung s8 s9 μη εγγεγραμμένο στο δικτυο Επαναφορά IMEI κινητού αν εμφανίζει "Null" ή μηδενικά και δεν πιάνει σήμα
ξεκλειδωμα κινητου samsung demo Αφαίρεση λειτουργίας "Demo" κινητών Samsung με κενό ΙΜΕΙ που δεν πιάνουν σήμα κινητής και ενεργοποίηση του δικτύου τους
επισκευη το τηλεφωνο δεν επιτρεπεται Επιδιόρθωση Samsung που αναγράφουν "Το τηλέφωνο δεν επιτρέπεται" (Phone is not allowed)
ξεκλειδωμα οθονης κινητου lg xiaomi Ξεκλείδωμα προστασίας Samsung RMM, Knox Guard, Lost Mode - Phone Locked (Recovery+Download Mode Disabled)
Ξεκλείδωμα Bootloader κινητών Ξεκλείδωμα Bootloader κινητών και Root
ξεκλειδωμα κινεζικου κινητου Έλεγχος ΙΜΕΙ κινητού για να ελεγχθεί η κατάσταση του προκειμένου να ξεκλειδωθεί (Κλείδωμα δικτύου, Μαύρη λίστα ΙΜΕΙ, Apple ID/iCloud κ.α.)

Ξεκλείδωμα Δικτύου Κινητού Samsung Galaxy S8 (G950U) T-Mobile Αμερικής

Ξεκλείδωμα δικτύου κινητού Samsung S7 (G930F)

Ξεκλείδωμα δικτύου κινητού Samsung J7 Prime 2017 (J727T1) MetroPCS Αμερικής

Πως γίνεται το ξεκλείδωμα
ξεκλείδωμα δικτυου κινητου iphone

Το ξεκλείδωμα γίνεται με τη χρήση κωδικού δικτύου PIN/PUK* βάση του μοναδικού αριθμού ΙΜΕΙ του κινητού σας ή κατευθείαν με καλώδιο με ειδικές συσκευές. Δεν χρησιμοποιείται κάποιο λογισμικό όπως Jailbreak, Custom Android ROM, Root κτλ. Αν το ΙΜΕΙ δεν φαίνεται στο κινητό σας ή είναι διαγεγραμμένο (Null), μπορούμε να το ανακτήσουμε.

Διαθέτουμε τον καλύτερο εξειδικευμένο εξοπλισμό επέμβασης και ξεκλειδωμάτων (τύπου Box) πάνω σε κινητά Android της Samsung, Xiaomi, Huawei, LG, HTC, Sony, Alcatel, Lenovo, Meizu και σχεδόν όλων των κινητών και Tablet με επεξεργαστές Qualcomm, Exynos, Mediatek (MTK), Spreadtrum και πολλά άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Όσον αφορά το ξεκλείδωμα iPhone, διαθέτουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ξεκλειδώματος σχεδόν από όλες τις χώρες του κόσμου, έχοντας επιτυχία 95%. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εταιρίες και αντιπροσωπείες στέλνουν σε εμάς κινητά για τέτοιου είδους επεμβάσεις, όπως επίσης και πελάτες από όλη την Ελλάδα με Courier.

Πάρτε προσφορά παρακάτω

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.
Προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στο λογισμικό του κινητού σας, να έχετε σώσει πρώτα όλα σας τα δεδομένα και τις επαφές.

Προσοχή: Ορισμένες υπηρεσίες ξεκλειδώματος δικτύου, κυρίως σε iPhone, ενδέχεται να έχουν καθυστερήσεις λόγω ότι είναι υπηρεσίες από το εξωτερικό τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ο χρόνος που θα αναφέρουμε θα είναι ενδεικτικός χωρίς δέσμευση.

Τα ξεκλειδώματα κινητών και οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στα κινητά με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού, αφορούν την νόμιμη επέμβαση σε κινητά των ίδιων των ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν πρόβλημα επικοινωνίας, έχουν ξεχάσει τον εκάστοτε κωδικό τους ή έχουν το δικαίωμα να ξεκλειδώσουν το δίκτυο του συμβολαίου τους.

Σχετικά Άρθρα:
Ξεκλειδώματα και τα Επίπεδα Ασφάλειας των Κινητών
Τι να κάνετε αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό σας
Τι να προσέξετε στην Αγορά Κινητού από Εξωτερικό

Λάβετε προσφορά για το ξεκλείδωμα του κινητού σας.
ξεκλειδωμα λογαριασμου google frp huawei

Για τη προσφορά ξεκλειδώματος, είναι πιθανό να χρειαστεί ο μοναδικός 15ψήφιος κωδικός ΙΜΕΙ της συσκευής σας.
Πως θα βρείτε τον αριθμό IMEI


  Τι μάρκα είναι η συσκευή που θέλετε να ξεκλειδώσετε;

  Για τι κλείδωμα πρόκειται;

  Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε τον τιμοκατάλογο για iCloud.

  Η αφαίρεση του κωδικού προστασίας οθόνης ανέρχεται ενδεικτικά στα 25 ευρώ. Να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να διαγραφούν όλα τα δεδομένα και να γίνουν εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν υπάρχει τρόπος να σωθούν τα δεδομένα, εκτός αν τα έχετε αποθηκεύσει στο iCloud ή στο iTunes, από το οποίο θα τα ανακτήσετε μετά την επέμβαση. Το ξεκλείδωμα δεν αφορά το κωδικό Apple ID/iCloud, όπου ενδέχεται να ζητηθεί έπειτα. Για τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 211-4001167.

  Θα χρειαστεί να ελέγξουμε τη συσκευή στο κατάστημα προκειμένου να μπορέσουμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να κοστολογήσουμε. Για τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 211-4001167.

  Για τα iPhone του εξωτερικού πρέπει οπωσδήποτε πριν προχωρήσουμε στο ξεκλείδωμα να γνωρίζουμε τα εξής:
  1) Τη χώρα και την εταιρία τηλεφωνίας όπου είναι κλειδωμένο (π.χ. T-Mobile Αγγλίας)
  2) Αν είναι σε ενεργό συμβόλαιο με τον πάροχο ή είναι εταιρικό τηλέφωνο
  3) Αν το ΙΜΕΙ (Πως θα βρείτε τον αριθμό IMEI

  ) είναι σε μαύρη λίστα στο εξωτερικό. Αυτό συμβαίνει στις εξής περιπτώσεις:
  3.1) Έχει δηλωθεί κλεμμένο ή χαμένο στο πάροχο τηλεφωνίας του εξωτερικού
  3.2) Αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο αρχικό συμβόλαιο αγοράς του
  3.3) Αν διακοπεί το συμβόλαιο πριν την ημερομηνία λήξης

  Αν δεν γνωρίζετε τις πληροφορίες αυτές, θα πρέπει να τις πάρουμε μέσω μίας υπηρεσίας Ελέγχου ΙΜΕΙ κόστους 10€ με τη χρήση του ΙΜΕΙ του κινητού σας.
  Αν προχωρήσουμε σε ξεκλείδωμα με λάθος πληροφορίες με ευθύνη του χρήστη, υπάρχει πιθανότητα να αποτύχει το ξεκλείδωμα ακόμα και χωρίς επιστροφή χρημάτων του ξεκλειδώματος.
  Μόνο με αυτές τις πληροφορίες θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το αν γίνεται να ξεκλειδωθεί, το κόστος και σε πόσες ημέρες θα πραγματοποιηθεί.
  Σημαντική σημείωση: Τα ξένα site που ελέγχουν δωρεάν τα ΙΜΕΙ δεν έχουν 100% έγκυρο αποτέλεσμα (όπως αναφέρουν και τα ίδια) και ΔΕΝ διαθέτουν τη πληροφορία αν είναι μπλοκαρισμένο το ΙΜΕΙ στην Ελλάδα, ακόμα και αν βγάλει αποτέλεσμα "Clean". Τα ελληνικά δίκτυα μπορούν να ελεγχθούν μόνο σε ελληνικές βάσεις δεδομένων.
  Μόνο σε περίπτωση που γνωρίζετε 100% αυτές τις πληροφορίες επιλέξτε 'Ναι'. Αιτήματα προσφοράς χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν θα απαντώνται.

  Τις γνωρίζετε αυτές τις πληροφορίες;

  Ποιο iPhone έχετε; *

  Εισάγετε τη χώρα και τον πάροχο δικτύου του εξωτερικού που είναι κλειδωμένη η συσκευή (π.χ. T-Mobile Αμερικής).*

  Είναι σε ενεργό συμβόλαιο με τον πάροχο;*

  Είναι σε μαύρη λίστα στο εξωτερικό;*

  Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας:*
  Πως θα βρείτε τον αριθμό IMEI

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

  Παρατηρήσεις:

  *Απαραίτητα πεδία

  Συμπληρώστε τη Φόρμα Ελέγχου IMEI

  Ποιο iPhone έχετε; *

  Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας:*

  Περιγράψτε τον τύπο του κλειδώματος και τι μήνυμα αναγράφει: *

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία

  Για τι κλείδωμα πρόκειται;

  Παρακαλούμε ελέγξτε αν παραμένουν προσπάθειες ξεκλειδώματος με κωδικό:
  1) Πληκτρολογήστε, σαν να παίρνατε τηλέφωνο, *#*#7378423#*#*. Θα εμφανιστεί ένα Μενού επιλογών σε λίγα δευτερόλεπτα.
  2) Πατήστε 'Service Info' και μετά 'Sim Lock'
  Τι νούμερο αναγράφεται δεξιά από το πεδίο 'Network';

  Το κινητό σας δε μπορεί να ξεκλειδώσει πλέον με κωδικό. Μπορεί να ξεκλειδώσει μόνο με καλώδιο και ειδικό λογισμικό που διαθέτουμε.
  Το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ, θα χρειαστεί να προπληρωθεί το ποσό και εντός 2 εργάσιμων ημερών θα σας ενημερώσουμε προκειμένου να περάσετε από το κατάστημά μας για το ξεκλείδωμα το οποίο θα διαρκέσει 30-60 λεπτά.

  Ποιο Sony έχετε; *

  Εισάγετε τη χώρα και τον πάροχο δικτύου που είναι κλειδωμένη η συσκευή (π.χ. AT&T Αμερικής).*

  Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας:*

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία

  Ποιο Sony έχετε; *

  Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας:*

  Περιγράψτε τον τύπο του κλειδώματος και τι μήνυμα αναγράφει: *

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία

  Το ξεκλείδωμα του λογαριασμού Google του κινητού σας ανέρχεται στα 35€ και θα χρειαστεί να αφήσετε τη συσκευή στο κατάστημα για 3-4 εργάσιμες ώρες.

  Η αφαίρεση του κωδικού προστασίας οθόνης ανέρχεται στα 30 ευρώ. Να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να διαγραφούν όλα τα δεδομένα και να γίνουν εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν υπάρχει τρόπος να σωθούν τα δεδομένα. Για τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 211-4001167.

  Θα χρειαστεί να ελέγξουμε τη συσκευή στο κατάστημα προκειμένου να μπορέσουμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να κοστολογήσουμε. Για τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 211-4001167.

  1. Γράψτε τη μάρκα και το ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. ZTE Blade A602)

  *

  2. Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας

  *

  3. Περιγράψτε το πρόβλημα που έχετε με τη συσκευή σας

  *

  4. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά
  *

  5. Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία

  Ποιο ακριβές μοντέλο Samsung έχετε; π.χ. Samsung S6 SM-G920F* Πως να βρω τον κωδικό μοντέλου

  Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας:*

  Για τι κλείδωμα πρόκειται;

  Περιγράψτε τον τύπο του κλειδώματος και τι μήνυμα αναγράφει: *

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία

  Εισάγετε τη χώρα και τον πάροχο δικτύου που είναι κλειδωμένη η συσκευή, αν τα γνωρίζετε (π.χ. T-Mobile Αμερικής)

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία

  Ποιο ακριβές μοντέλο LG έχετε; π.χ. LG G5 LS992*

  Εισάγετε τον 15ψήφιο μοναδικό αριθμό ΙMΕΙ του κινητού σας:*

  Για τι κλείδωμα πρόκειται;

  Περιγράψτε τον τύπο του κλειδώματος και τι μήνυμα αναγράφει: *

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  *Απαραίτητα πεδία

  Εισάγετε τη χώρα και τον πάροχο δικτύου που είναι κλειδωμένη η συσκευή, αν τα γνωρίζετε (π.χ. Sprint Αμερικής)

  Εισάγετε τo Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά: *

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Προαιρετικό):

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό):

  *Απαραίτητα πεδία