Έλεγχος ΙΜΕΙ iPhone

Προκειμένου να προβείτε σε οποιαδήποτε επέμβαση ξεκλειδώματος του κινητού σας ή στην αγορά ενός μεταχειρισμένου τηλεφώνου από το εξωτερικό ή την Ελλάδα, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες πληροφορίες για το κινητό αυτό οι οποίες είναι σημαντικές για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία. Αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να τις πάρουμε βάση του μοναδικού 15ψήφιου νούμερου ΙΜΕΙ της συσκευής σας.
Διαθέτουμε συνεργασίες με υπηρεσίες από το εξωτερικό και έχουμε πρόσβαση σε μεγάλες βάσεις δεδομένων σε Ελλάδα και εξωτερικό για να λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάσταση της συσκευή σας.

Τι πληροφορίες μπορούμε να βρούμε βάση του ΙΜΕΙ
ελεγχος ιμει iphone

ελεγχος imei Κινητου Αν έχει κλείδωμα δικτύου από το εξωτερικό (δεν δέχεται ελληνική SIM) και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού στον οποίο είναι κλειδωμένο
imei check Αν είναι σε ενεργό συμβόλαιο με τον αρχικό πάροχο
ελεγχος imei για ξεκλειδωμα Αν είναι σε μαύρη λίστα το ΙΜΕΙ για οποιοδήποτε λόγο στο εξωτερικό (ληξιπρόθεσμες οφειλές συμβολαίου, κλεμμένο κλπ).
imei iphone Αν είναι μπλοκαρισμένο το ΙΜΕΙ στην Ελλάδα (Ε.Ε.Τ.Τ) και δεν πιάνει σήμα στους Ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
ελεγχος icloud Αν έχει κλείδωμα iCloud/Apple ID και αν είναι σε κατάσταση "Clean" ή "Lost"

Σημαντική σημείωση: Τα ξένα site που ελέγχουν δωρεάν τα ΙΜΕΙ δεν έχουν 100% έγκυρο αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν και τα ίδια, και ΔΕΝ διαθέτουν την πληροφορία αν είναι μπλοκαρισμένο το ΙΜΕΙ στην Ελλάδα, ακόμα και αν βγάλει αποτέλεσμα "Clean" ή αναφέρουν ότι ελέγχουν τα ΙΜΕΙ παγκοσμίως. Τα ελληνικά δίκτυα μπορούν να ελεγχθούν μόνο σε ελληνικές βάσεις δεδομένων.
Κάθε αλλαγή της κατάστασης του κινητού, ενδέχεται να φανεί στις πληροφορίες ελέγχου ΙΜΕΙ μετά από 2-3 εβδομάδες.

Θέλω να ξεκινήσω τη διαδικασία ελέγχου

ελεγχος ιμει iphone icloud apple id
Το κόστος ελέγχου IMEI είναι στα 10€. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα Ελέγχου ΙΜΕΙ, να καταθέσετε το ποσό σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας και είτε να επισυνάψετε το καταθετήριο στη φόρμα (πεδίο Νο8), είτε να το στείλετε στο . Εντός 24 ωρών θα λάβετε απάντηση με τις πληροφορίες της συσκευής σας και την κοστολόγηση ξεκλειδώματος αν είναι εφικτό.

Ξεκινήστε τη διαδικασία ελέγχου συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. Πως θα βρείτε τον αριθμό IMEI

  1. Ονοματεπώνυμο

  2. Κινητό

  3. Email

  4. IMEI (15ψήφιο/χωρίς κενά)

  5. IMEI2 (αν διαθέτει το κινητό)

  6. Serial Number (S/N)

  7. Σχόλια/Παρατηρήσεις (Προαιρετικό)

  8. Το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι στα 10€. Έχετε προχωρήσει στην κατάθεση του ποσού προτού στείλετε το αίτημα;

  9. Καταθετήριο

   

  Σχετικά Άρθρα:
  Ξεκλειδώματα και τα Επίπεδα Ασφάλειας των Κινητών
  Τι να κάνετε αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό σας
  Τι να προσέξετε στην Αγορά Κινητού από Εξωτερικό

  Τα ξεκλειδώματα κινητών και οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στα κινητά, αφορούν την νόμιμη επέμβαση σε κινητά των ίδιων των ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν ξεχάσει τον λογαριασμό και τον κωδικό τους και έχουν το δικαίωμα να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους.