Έλεγχος ΙΜΕΙ Κινητού

Προκειμένου να μπορέσουμε να προβούμε σε οποιαδήποτε επέμβαση ξεκλειδώματος του κινητού σας, θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποιες πληροφορίες για το κινητό αυτό οι οποίες είναι σημαντικές για να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία. Αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να τις πάρουμε βάση του μοναδικού 15ψήφιου νούμερου ΙΜΕΙ της συσκευής σας.

Χρησιμοποιώντας μία ειδική και έγκυρη υπηρεσία από το εξωτερικό, εντός 24 ωρών, μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η συσκευή στη βάση δεδομένων της Apple και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, ώστε να δούμε αν είναι δυνατό το ξεκλείδωμα και να το κοστολογήσουμε.

Η διαδικασία ελέγχου ξεκινάει συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Τι πληροφορίες μπορούμε να βρούμε βάση του ΙΜΕΙ
ελεγχος ιμει iphone

ελεγχος imei Κινητου Αν έχει κλείδωμα δικτύου από το εξωτερικό (δεν δέχεται ελληνική SIM) και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού στον οποίο είναι κλειδωμένο
imei check Αν είναι σε ενεργό συμβόλαιο με τον αρχικό πάροχο
ελεγχος imei για ξεκλειδωμα Αν είναι σε μαύρη λίστα το ΙΜΕΙ για οποιοδήποτε λόγο στο εξωτερικό (ληξιπρόθεσμες οφειλές συμβολαίου, κλεμμένο κλπ).
imei iphone Αν είναι μπλοκαρισμένο το ΙΜΕΙ στην Ελλάδα (Ε.Ε.Τ.Τ) και δεν πιάνει σήμα στους Ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
ελεγχος icloud Αν έχει κλείδωμα iCloud/Apple ID και αν είναι σε κατάσταση "Clean" ή "Lost"

Σημαντική σημείωση: Τα ξένα site που ελέγχουν δωρεάν τα ΙΜΕΙ δεν έχουν 100% έγκυρο αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν και τα ίδια, και ΔΕΝ διαθέτουν την πληροφορία αν είναι μπλοκαρισμένο το ΙΜΕΙ στην Ελλάδα, ακόμα και αν βγάλει αποτέλεσμα "Clean" ή αναφέρουν ότι ελέγχουν τα ΙΜΕΙ παγκοσμίως. Τα ελληνικά δίκτυα μπορούν να ελεγχθούν μόνο σε ελληνικές βάσεις δεδομένων.
Κάθε αλλαγή της κατάστασης του κινητού, ενδέχεται να φανεί στις πληροφορίες ελέγχου ΙΜΕΙ μετά από 2-3 εβδομάδες.

Θέλω να ξεκινήσω τη διαδικασία ελέγχου
ελεγχος ιμει iphone icloud apple id
Το κόστος ελέγχου IMEI είναι στα 15€. Αν προχωρήσουμε σε κάποιο ξεκλείδωμα μετά τον έλεγχο, η ελάχιστη αυτή χρέωση ελέγχου αφαιρείται από το τελικό κόστος ξεκλειδώματος για το οποίο ενημερώνεστε πρώτα.

Θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα Ελέγχου ΙΜΕΙ, να καταθέσετε το ποσό σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας και είτε να επισυνάψετε το καταθετήριο στη φόρμα παρακάτω, είτε να το στείλετε στο , ξεχωριστά από τη φόρμα. Εντός 24 ωρών θα λάβετε απάντηση με τις πληροφορίες της συσκευής σας και την κοστολόγηση ξεκλειδώματος, αν είναι εφικτό.

Πως θα βρείτε τον αριθμό IMEI

  1. Ονοματεπώνυμο

  2. Κινητό

  3. Email

  4. IMEI (15ψήφιο/χωρίς κενά)

  5. IMEI2 (αν διαθέτει το κινητό)

  6. Serial Number (S/N)

  7. Σχόλια/Παρατηρήσεις (Προαιρετικό)

  8. Έχετε προχωρήσει στην κατάθεση του ποσού προτού στείλετε το αίτημα;

  9. Καταθετήριο

   

  Σχετικά Άρθρα:
  Ξεκλειδώματα και τα Επίπεδα Ασφάλειας των Κινητών
  Τι να κάνετε αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό σας
  Τι να προσέξετε στην Αγορά Κινητού από Εξωτερικό

  Τα ξεκλειδώματα κινητών και οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στα κινητά, αφορούν την νόμιμη επέμβαση σε κινητά των ίδιων των ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν ξεχάσει τον λογαριασμό και τον κωδικό τους και έχουν το δικαίωμα να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους. Δεν αφορά κινητά σε Lost Mode.