Ξεκλείδωμα iCloud / Apple ID

Για τα μοντέλα με αστερίσκο* του τιμοκαταλόγου παρακάτω (iPhone XS και μεταγενέστερα και ορισμένα iPad) η υπηρεσία ξεκλειδώματος γίνεται μέσω ειδικού
Server του εξωτερικού η οποία αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη ή υπολειτουργεί και δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν και πότε θα επανέλθει πλήρως σε λειτουργία.
Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις ενδέχεται να είναι δυνατό το ξεκλείδωμα (μόνο Ευρωπαϊκές συσκευές,
μόνο iCloud Clean κ.α.), όπου διαπιστώνεται με τη χρήση υπηρεσίας Ελέγχου IMEI Κινητού.
Για να ενημερωθείτε μέσω Email όταν θα είναι και πάλι πλήρως διαθέσιμη, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Τελευταία ενημέρωση 09/02/2024

Το ξεκλείδωμα και η αφαίρεση του iCloud από συσκευή Apple (iPhone, iPad, Macbook, iMac, Apple Watch, iPod) είναι μία διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εξοπλισμό. Το κλείδωμα αυτό είναι προστασία συσκευής και αναφέρεται και ως λογαριασμός Apple ID ή κλείδωμα ενεργοποίησης (Activation Lock). Εμείς με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού ή ακριβών υπηρεσιών από το εξωτερικό, αναλόγως το μοντέλο, παρέχουμε τη δυνατότητα επιτυχούς μόνιμου ξεκλειδώματος (τιμοκατάλογος παρακάτω).

To ξεκλείδωμα γίνεται στα εξής σημεία:

 • Στην αρχική οθόνη Ενεργοποίησης που ζητάει το Apple ID
 • Στο στάδιο που ζητάει Κωδικό Οθόνης (Passcode)
 • Αν απεικονίζει "iPhone is Disabled ή Το iPhone απενεργοποιήθηκε ή δε διατίθεται"
 • Όταν είναι ήδη μέσα στο iOS Menu αλλά δεν μπορείτε να κάνετε καμία συναλλαγή ή κατέβασμα εφαρμογής αφού ζητάει το κωδικό.

iphone κλειδωμα οθονησ Ξεκλείδωμα οθόνης ενεργοποίησης Apple ID
οθονη κλειδωματος iphone Αφαίρεση κωδικού οθόνης και iCloud (FMI Off)
Ξεμπλοκαρισμα iphone Μόνιμο ξεκλείδωμα
Ποσο κοστιζει το ξεκλειδωμα iphone Επέμβαση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα
Μηνυμα δεν διατιθεται το iphone Υποστήριξη των τελευταίων επίσημων iOS εκδόσεων
αφαιρεση κλειδωματος iphone Επέμβαση μόνο στο λογισμικό, δεν αποσυναρμολογείται η συσκευή
αφαιρεση κλειδωματος iphone Εγγυημένο αποτέλεσμα, 100% επιτυχία
βρηκα iphone πως να το ξεκλειδωσω Απόλυτα ασφαλής διαδικασία

 

Πως γίνεται η διαδικασία ξεκλειδώματος
ξεκλειδωμα apple id
Η συσκευή θα πρέπει αρχικά να ελεγχθεί στο κατάστημα μας και να συνδεθεί επάνω στον εξοπλισμό μας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι υποστηρίζεται το ξεκλείδωμα.
Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει απομακρυσμένα ο έλεγχος και το ξεκλείδωμα (ισχύει μόνο για τις συσκευές με αστερίσκο-τιμοκατάλογος παρακάτω) με χρήση του ασφαλούς προγράμματος Anydesk σε υπολογιστή με μία επιπλέον χρέωση +10€.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης Express Υπηρεσίας αυθημερόν με επιπλέον χρέωση +15€.
Οποιαδήποτε επέμβαση γίνεται στη συσκευή, διαγράφει τυχόν υπάρχοντα αρχεία.
Παρακαλούμε καλέστε μας για επικαιροποίηση του κόστους, λόγω ότι οι τιμές μεταβάλλονται σχεδόν καθημερινά.

Σημείωση: Λόγω ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στο μενού της συσκευής πριν το ξεκλείδωμα, δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι πλήρως λειτουργική η συσκευή και τα περιφερειακά της. Τα βασικότερα σημεία που δεν μπορούν να ελεγχθούν είναι οι κάμερες, ο φακός/φλας, η υγεία της μπαταρίας, τα μικρόφωνα και το Face ID/Touch ID. Οποιοδήποτε πρόβλημα υλικού μπορεί να έχει η συσκευή δε συνδέεται με την επέμβαση του ξεκλειδώματος που γίνεται καθαρά σε επίπεδο λογισμικού.

Το ξεκλείδωμα iCloud/Apple ID χρησιμεύει όταν
ξεκλειδωμα apple id

ξεκλειδωμα iphone Ξεχάσατε τον κωδικό της οθόνης και κάνοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις, σας ζητάει το Apple ID
αφαιρεση κλειδωματος icloud fmi off Πληκτρολογήσατε πολλές φορές λάθος κωδικό και βγάζει μήνυμα iPhone is Disabled
ξεκλειδωμα activation lock Έχετε ξεχάσει ποιο email είχατε ορίσει ως λογαριασμό Apple ID ή τον κωδικό του
hello screen icloud unlock Έχετε ξεχάσει τις ερωτήσεις ασφαλείας ανάκτησης κωδικού της Apple
iphone screen code bypass Δεν έχετε πρόσβαση στο δηλωθέν κινητό ή email ανάκτησης λογαριασμού
Κλειδωμα icloud apple id Δεν μπορείτε να τα ανακτήσετε από το site της Apple ή σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple
iphone ξεχασα τον κωδικο Δεν έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς της συσκευής και δεν μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την αντιπροσωπεία ή το κατάστημα αγοράς
Κλειδωμενο icloud iphone Δεν έχετε καμία πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία αυτά διότι σας έκανε την αρχική ρύθμιση της συσκευής κάποιος συγγενής/φίλος
Κλειδωμενο apple id Το αγοράσατε μεταχειρισμένο και δεν μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία ανάκτησης από τον πωλητή

Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

*Για τις συσκευές με αστερίσκο αλλάζει η μέθοδος ξεκλειδώματος και απαιτείται μία δυσεύρετη και ακριβή υπηρεσία μέσω ειδικού Server στο εξωτερικό, που πραγματοποιεί διαδικτυακά εργοστασιακό ξεκλείδωμα. Λόγω αυτού, το κόστος και η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται σχεδόν καθημερινά. Επομένως, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσετε μαζί μας ότι ισχύουν τα δεδομένα αυτά. Σε αυτή τη μέθοδο, εφόσον η συσκευή υποστηρίζει το ξεκλείδωμα, είναι δυνατές και οι αναβαθμίσεις και οι εργοστασιακές ρυθμίσεις, καθώς η συσκευή θα είναι σαν εργοστασιακή, χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.
Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις ενδέχεται να είναι δυνατό το ξεκλείδωμα (μόνο Ευρωπαϊκές συσκευές, μόνο iCloud Clean κ.α.), όπου διαπιστώνεται με τη χρήση υπηρεσίας Ελέγχου IMEI Κινητού.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ξεκλείδωμα
ξεκλειδωμα email apple id
Μετά την επέμβαση, όσον αφορά τις συσκευές που ξεκλειδώνουν με καλώδιο (συσκευές χωρίς αστερίσκο στο τιμοκατάλογο) οι λειτουργίες της συσκευής είναι ενεργές κανονικά συμπεριλαμβανομένου της χρήσης νέου iCloud λογαριασμού, χρήση του App Store και δίκτυο με SIM. Οι μόνοι περιορισμοί είναι ότι η έκδοση iOS, λόγω της επέμβασης, δεν πρέπει να αναβαθμιστεί σε νέα έκδοση (οι εφαρμογές αναβαθμίζονται κανονικά) και δεν πρέπει να γίνουν εργοστασιακές ρυθμίσεις (Factory Reset) διότι θα χαθεί η επέμβαση ξεκλειδώματος στο λογισμικό. Σε περίπτωση που γίνουν παρόλα αυτά, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί περίπου στο 1/3 του αρχικού κόστους. Στην περίπτωση των συσκευών με αστερίσκο (μέσω Server) είναι δυνατές κανονικά και οι αναβαθμίσεις και οι εργοστασιακές ρυθμίσεις, καθώς η συσκευή θα είναι σαν εργοστασιακή, χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό σε οποιαδήποτε λειτουργία.

Πριν μας παραδώσετε τη συσκευή είναι σημαντικό να μην επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση λογισμικού μέσω π.χ. του iTunes (λειτουργία Restore and Update) διότι τυχόν αναβάθμιση του λογισμικού μπορεί να δυσκολέψει το ξεκλείδωμα και να αυξήσει το κόστος. Η αναβάθμιση ή η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής ΔΕΝ αφαιρεί το κλείδωμα iCloud.

Αν η συσκευή είναι αγορασμένη από το εξωτερικό ή μεταχειρισμένη, ενδέχεται να υπάρχει και κλείδωμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα μετά το ξεκλείδωμα iCloud να χρειαστεί επιπλέον επέμβαση στη συσκευή ή να υπάρχει εμπόδιο στη χρήση. Προς αποφυγή απρόσμενων χρεώσεων και εκπλήξεων, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του δικτύου της συσκευής βάση του ΙΜΕΙ της συσκευής πριν την επέμβαση ξεκλειδώματος Apple ID, το οποίο κόστος χρεώνεται σαν ελάχιστη χρέωση αν δεν προχωρήσουμε στο τελικό ξεκλείδωμα για οποιοδήποτε λόγο.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν το ξεκλείδωμα
ξεκλειδωμα ipad
Εκατοντάδες Scam Sites και YouΤube Videos ισχυρίζονται ότι με Διαδικτυακές Υπηρεσίες, διάφορα τροποποιημένα λογισμικά ή ειδικά προγράμματα ξεκλειδώνουν εύκολα και οικονομικά (40-50€) όλα τα μοντέλα iPhone με ένα click με μαγικό τρόπο, έχοντας μάλιστα δήθεν θετικές κριτικές και σχόλια. Αποφύγετε επίφοβες πληρωμές με πιστωτικές κάρτες ή Bitcoin/USDT σε άγνωστα site και ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού που δε γνωρίζετε την προέλευσή τους. Μη ρισκάρετε να κάνετε συναλλαγή, ειδικά υψηλού κόστους, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια συναλλαγής ή φυσικό κατάστημα με εγγυημένες κριτικές.

Ορισμένα site ισχυρίζονται ότι αρκεί να εγκατασταθεί ένα Custom Firmware (τροποποιημένο λογισμικό, όχι της Apple) για να ξεκλειδώσει οποιοδήποτε μοντέλο. Ακόμα και αλήθεια να ήταν, μην εμπιστεύεστε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone με ανεπίσημο λογισμικό και Jailbreak (πλήρη δικαιώματα λογισμικού), καθώς θα μπορεί να παρακολουθείται η κάθε σας κίνηση στο τηλέφωνο και να γίνονται υποκλοπές. Τέλος, αποφύγετε οποιαδήποτε μέθοδο ξεκλειδώματος που θα συσχετιζόταν με το Hardware, αλλαγή βασικών τσιπ της μητρικής πλακέτας κτλ καθώς θα επιβαρύνουν πολύ τη συσκευή χωρίς λόγο, αφού το ξεκλείδωμα γίνεται κανονικά μέσω Software.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε εμείς είναι 100% ασφαλής και δε διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο σε όλους τους τομείς. Επεμβαίνει μόνο επάνω στο αυθεντικό εργοστασιακό λογισμικό και όχι στο Hardware, καθώς δε χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η συσκευή.

Διαβάστε κριτικές των πελατών μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ξεκλειδωμα ipad

Για τα μοντέλα με αστερίσκο* ( iPhone XS και πάνω) η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή υπολειτουργεί. Για να ενημερωθείτε όταν θα είναι και πάλι διαθέσιμη, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

  1. Ονοματεπώνυμο

  2. Κινητό επικοινωνίας

  3. Email

  4. Ποιά συσκευή έχετε;

  5. IMEI συσκευής (15ψήφιο/χωρίς κενά)

  Σχετικά Άρθρα:
  Ξεκλειδώματα και τα Επίπεδα Ασφάλειας των Κινητών
  Τι να κάνετε αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό σας
  Τι να προσέξετε στην Αγορά Κινητού από Εξωτερικό

  Τα ξεκλειδώματα κινητών και οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στα κινητά, αφορούν την νόμιμη επέμβαση σε κινητά των ίδιων των ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν ξεχάσει τον λογαριασμό και τον κωδικό τους και έχουν το δικαίωμα να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους. Δεν αφορά κινητά σε Lost Mode.