Ξεκλείδωμα iCloud / Apple ID

ξεκλειδωμα icloud τιμη Τελευταία ενημέρωση 29/03/2023

Το ξεκλείδωμα και η αφαίρεση του iCloud από συσκευή Apple (iPhone, iPad, Macbook, iMac) είναι μία διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εξοπλισμό. Το κλείδωμα αυτό είναι προστασία συσκευής και αναφέρεται και ως λογαριασμός Apple ID ή κλείδωμα ενεργοποίησης (Activation Lock). Εμείς με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, παρέχουμε τη δυνατότητα επιτυχούς ξεκλειδώματος αν η συσκευή σας το υποστηρίζει (τιμοκατάλογος παρακάτω). To ξεκλείδωμα εξαρτάται από το μοντέλο της συσκευής, την έκδοση iOS που έχει εγκατεστημένη και από το αν η συσκευή βρίσκεται στην αρχική οθόνη Ενεργοποίησης που ζητάει το Apple ID, στο στάδιο που ζητάει Κωδικό Οθόνης (Passcode) ή αν απεικονίζει "iPhone is Disabled - Το iPhone απενεργοποιήθηκε ή δε διατίθεται".

Το ξεκλείδωμα iCloud/Apple ID χρησιμεύει όταν:
ξεκλειδωμα apple id

ξεκλειδωμα iphone Ξεχάσατε τον κωδικό της οθόνης και κάνοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις, σας ζητάει το Apple ID για επιβεβαίωση
ξεκλειδωμα activation lock Έχετε ξεχάσει ποιο email είχατε ορίσει ως λογαριασμό Apple ID ή τον κωδικό
hello screen icloud unlock Έχετε ξεχάσει τις ερωτήσεις ασφαλείας ανάκτησης κωδικού της Apple ή δεν έχετε πρόσβαση στο δευτερεύων email ανάκτησης
iphone screen code bypass Δεν έχετε πρόσβαση στο δευτερεύων email ανάκτησης και στο δηλωθέν κινητό
Κλειδωμα icloud apple id Δεν μπορείτε να τα ανακτήσετε από το site της Apple ή σε εξουσιοδοτημένο της Apple
Κλειδωμενο icloud iphone Δεν έχετε καμία πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία αυτά διότι σας έκανε την αρχική ρύθμιση του κινητού κάποιος συγγενής/φίλος
Κλειδωμενο apple id Το αγοράσατε μεταχειρισμένο και δεν μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία αυτά από τον πωλητή

Όσον αφορά τις νεότερες συσκευές εκτός τιμοκαταλόγου, δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ξεκλειδώματος με καλώδιο. Τα επόμενα που εκτιμάμε ότι αναμένονται να ξεκλειδώσουν μέσα στο 2023 είναι τα XR, XS, XS MAX και ίσως όλη η σειρά iPhone 11, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα γίνει και με τι κόστος.

Η συσκευή θα πρέπει αρχικά να ελεγχθεί στο κατάστημα μας δωρεάν και να συνδεθεί επάνω στον εξοπλισμό μας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι υποστηρίζεται το ξεκλείδωμα. Ο χρόνος παράδοσης είναι μέχρι 1 εργάσιμη ημέρα.

iphone κλειδωμα οθονησ Ξεκλείδωμα οθόνης ενεργοποίησης Apple ID
οθονη κλειδωματος iphone Αφαίρεση κωδικού οθόνης και iCloud
ξεκλειδωμα οθονης iphone Αφαίρεση μηνύματος "το iPhone απενεργοποιήθηκε - δε διατίθεται"
κλειδωμα ενεργοποιησης macbook icloud Ξεκλείδωμα Apple ID - iCloud σε iPad, Macbook και iMac
Ξεμπλοκαρισμα iphone Μόνιμο ξεκλείδωμα (χωρίς iOS Update και Factory Reset)
Ποσο κοστιζει το ξεκλειδωμα iphone Επέμβαση αυθημερόν
Μηνυμα δεν διατιθεται το iphone Υποστήριξη των τελευταίων iOS εκδόσεων
βρηκα iphone πως να το ξεκλειδωσω 100% Ασφαλής διαδικασία

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ξεκλείδωμα
ξεκλειδωμα email apple id
Μετά την επέμβαση, οι λειτουργίες της συσκευής είναι ενεργές κανονικά συμπεριλαμβανομένου της χρήσης νέου iCloud λογαριασμού, χρήση του App Store και δίκτυο με SIM. Οι μόνοι περιορισμοί είναι ότι η έκδοση iOS, λόγω της επέμβασης, δεν πρέπει να αναβαθμιστεί σε νέα έκδοση (οι εφαρμογές αναβαθμίζονται κανονικά) και δεν πρέπει να γίνουν εργοστασιακές ρυθμίσεις (Factory Reset) διότι θα χαθεί η επέμβαση ξεκλειδώματος στο λογισμικό. Σε περίπτωση που γίνουν παρόλα αυτά, η διαδικασία πιθανό να μπορεί να επαναληφθεί αναλόγως την έκδοση που θα αναβαθμιστεί, με πολύ χαμηλότερο κόστος (ενδεικτικά στο 1/3 του αρχικού κόστους).

Πριν μας παραδώσετε τη συσκευή είναι σημαντικό να μην επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση λογισμικού μέσω π.χ. του iTunes (λειτουργία Restore and Update) διότι τυχόν αναβάθμιση του λογισμικού μπορεί να δυσκολέψει το ξεκλείδωμα και να αυξήσει το κόστος. Η αναβάθμιση ή η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής ΔΕΝ αφαιρεί το κλείδωμα iCloud. Είναι προτιμότερο η συσκευή να είναι στο στάδιο που ζητάει το Κωδικό της Oθόνης (Passcode) ή απεικονίζει "iPhone is Disabled", προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας. Να σημειωθεί ότι τα iPhone δεν μπορούν να υποβαθμιστούν σε πολύ παλαιότερη έκδοση, παρά μόνο σε περίπου 1-2 μηνών παλαιότερη.

Αν η συσκευή είναι αγορασμένη από το εξωτερικό ή μεταχειρισμένη, ενδέχεται να υπάρχει και κλείδωμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα μετά το ξεκλείδωμα iCloud να χρειαστεί επιπλέον επέμβαση στη συσκευή. Προς αποφυγή απρόσμενων χρεώσεων, υπάρχει η δυνατότητα πλήρη ελέγχου της συσκευής βάση του ΙΜΕΙ του με κόστος 10€ πριν την επέμβαση ξεκλειδώματος Apple ID.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει εκτός από ΙΜΕΙ και νούμερο MEID, το οποίο υπάρχει κυρίως σε συσκευές CDMA (Αμερικάνικες - Sprint, AT&T κτλ) τότε ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στη διαδικασία για το οποίο θα ενημερωθείτε μόλις ελέγξουμε το κινητό.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν το ξεκλείδωμα
ξεκλειδωμα ipad
Δεκάδες Scam Sites και YouΤube Videos ισχυρίζονται ότι με Διαδικτυακές Υπηρεσίες ή διάφορα τροποποιημένα Λογισμικά ξεκλειδώνουν εύκολα και οικονομικά όλα τα iPhone "στο λεπτό με μαγικό τρόπο" και μάλιστα με δήθεν θετικές κριτικές. Αποφύγετε επίφοβες πληρωμές με πιστωτικές κάρτες ή Bitcoin σε άγνωστα site και ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού. Ορισμένα site ισχυρίζονται ότι αρκεί να εγκατασταθεί ένα Custom Firmware (τροποποιημένο λογισμικό εκτός της Apple) για να ξεκλειδώσει οποιοδήποτε μοντέλο. Ακόμα και αλήθεια να ήταν, μην εμπιστεύεστε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone με ανεπίσημο λογισμικό και Jailbreak (πλήρη δικαιώματα), καθώς θα μπορεί να παρακολουθείται η κάθε σας κίνηση στο τηλέφωνο και να γίνονται υποκλοπές.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε εμείς είναι 100% ασφαλής και δε διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο γενικότερα. Επεμβαίνει μόνο επάνω στο αυθεντικό εργοστασιακό λογισμικό και όχι στο Hardware, καθώς δε χρειάζεται να ανοιχτεί καθόλου η συσκευή.

Σημαντική σημείωση: Λόγω ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στη συσκευή πριν το ξεκλείδωμα, δε γνωρίζουμε αν είναι πλήρως λειτουργική η συσκευή (π.χ. αν έχει χαλασμένη κάμερα, σήμα κινητής, WiFi, μικρόφωνα κτλ). Η Tech Guru δε φέρει ευθύνη για όποιο πρόβλημα μπορεί να έχει η συσκευή μετά το ξεκλείδωμα, το οποίο δε συνδέεται με την επέμβαση του ξεκλειδώματος. Οποιαδήποτε επέμβαση γίνει στη συσκευή, θα διαγράψει τυχόν υπάρχοντα αρχεία. Παρακαλούμε καλέστε μας για επικαιροποίηση του κόστους, λόγω ότι οι τιμές μεταβάλλονται.

Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα:
Ξεκλειδώματα και τα Επίπεδα Ασφάλειας των Κινητών
Τι να κάνετε αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό σας
Τι να προσέξετε στην Αγορά Κινητού από Εξωτερικό

Τα ξεκλειδώματα κινητών και οποιαδήποτε επέμβαση πάνω στα κινητά, αφορούν την νόμιμη επέμβαση σε κινητά των ίδιων των ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν ξεχάσει τον λογαριασμό και τον κωδικό τους και έχουν το δικαίωμα να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους.