Επισκευή Huawei Κινητών

Στην Tech Guru επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το Huawei κινητό σας, όλων των μοντέλων (P9 Lite, Huawei Honor 4X κ.α.). Βλάβες όπως σπασμένη οθόνη, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας Micro USB και Type-C, μπαταρία, χαλασμένο ακουστικό, πλήκτρα On/Off και Volume, είναι μερικές από τις δεκάδες βλάβες που μπορούμε να αναλάβουμε, όπως επίσης και σε επίπεδο λογισμικού, επιδιόρθωση του συστήματος, ξεκλείδωμα κ.α.

Επίσης μπορούμε να ενεργοποιήσουμε, αναλόγως το μοντέλο, τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε στη θέση της κάρτας μνήμης MicroSD μια δεύτερη κάρτα SIM, δηλαδή να μετατρέψετε το κινητό σας από Single SIM σε Dual SIM (δίκαρτο). Αυτό γίνεται με επέμβαση στο λογισμικό του κινητού με ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε χωρίς να επηρεάζεται κάποια άλλη λειτουργία του κινητού. Ο περιορισμός αυτός οφείλεται σε ρύθμιση του λογισμικού και όχι στο υλικό του, αφού το υλικό ορισμένων μονόκαρτων και δίκαρτων κινητών Huawei είναι ακριβώς το ίδιο. Πολλές φορές, βλέπουμε αυτά τα κινητά να πωλούνται έτσι από αντιπροσωπείες ή παρόχους κινητής τηλεφωνίας για να υπάρχει διαφορά στην αξία του κινητού.

Εμείς αναλαμβάνουμε τη μετατροπή από Single SIM σε Dual SIM για να μην έχετε αυτό το περιορισμό. 'Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε 2 κάρτες SIM, δηλαδή 2 νούμερα, αν και εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε κάρτα μνήμης πάνω στο κινητό.

Μερικά από τα μοντέλα που υποστηρίζονται:

Huawei P9 Plus Huawei Mate 10 Pro
Huawei P8 Lite 2017 Huawei Mate 10 Premium
Huawei P10 Plus Huawei Mate 10
Huawei P10 Lite Huawei Honor V9 / 8 Pro
Huawei P10 Huawei Honor V10
Huawei Nova 2s Premium Huawei Honor Note 8
Huawei Next Huawei Honor 8
Huawei Mate 7 Huawei Honor 6 Plus
Huawei EVA

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος επισκευών Huawei Κινητών
αλλαγη θυρας φορτισης huawei κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία. Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το μοντέλο και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.

 

Τιμοκατάλογος οθονών Huawei Κινητών
επισκευη οθονης huawei κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία.

Παρακαλούμε καλέστε μας για να επιβεβαιώσουμε την τιμή και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού, λόγω ότι η αγορά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά.

Δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε; Πάρτε προσφορά τώρα!
αλλαγη οθονης huawei κινητου

1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής σας (π.χ. Huawei P9 Lite)2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΌνομα (προαιρετικό)

Τηλέφωνο (προαιρετικό)

Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.