επισκευες κινητων huawei

 

service κινητων Huawei Αλλαγή οθόνης
αλλαγη οθονης Huawei Επισκευή Θύρας Φόρτισης
αλλαγη μπαταριας Huawei Αλλαγή μπαταρίας
service κινητων χουαγει Επιδιόρθωση Ήχου/Μικροφώνου
σερβις Huawei κινητων αθηνα Επέμβαση στο λογισμικό
σπασμενη οθονη Huawei γλυφαδα Επισκευή βρεγμένης συσκευή Huawei

αλλαγη τζαμιου οθονης Huawei  Εγγύηση: Από 1 έτος

Επισκευή Huawei/Honor Κινητών

Στην Tech Guru επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το Huawei/Honor κινητό σας, όποιο μοντέλο και να είναι. Βλάβες όπως σπασμένη οθόνη, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας και μπαταρίες, είναι μερικές από τις δεκάδες βλάβες που μπορούμε να αναλάβουμε, όπως επίσης και σε επίπεδο λογισμικού, επιδιόρθωση του συστήματος, ξεκλείδωμα κινητού κ.α.

Τα Huawei κινητά έχουν μεγάλο μερίδιο στην Ελληνική αγορά πλέον, με αποτέλεσμα να περνάνε από τα χέρια μας εκατοντάδες κινητά. Για αυτό το λόγο, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας ΟΕΜ* που προμηθευόμαστε από τους καλύτερους προμηθευτές και στα οποία παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας ξεκινώντας από 1 έτος.

Επίσης μπορούμε να ενεργοποιήσουμε, αναλόγως το μοντέλο, τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε στη θέση της κάρτας μνήμης MicroSD μια δεύτερη κάρτα SIM, δηλαδή να μετατρέψετε το κινητό σας από Single SIM σε Dual SIM (δίκαρτο). Αυτό γίνεται με επέμβαση στο λογισμικό του κινητού με ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε χωρίς να επηρεάζεται κάποια άλλη λειτουργία του κινητού. Ο περιορισμός αυτός οφείλεται σε ρύθμιση του λογισμικού και όχι στο υλικό του, αφού το υλικό ορισμένων μονόκαρτων και δίκαρτων κινητών Huawei είναι ακριβώς το ίδιο. Πολλές φορές, βλέπουμε αυτά τα κινητά να πωλούνται έτσι από αντιπροσωπείες ή παρόχους κινητής τηλεφωνίας για να υπάρχει διαφορά στην αξία του κινητού.

Εμείς αναλαμβάνουμε τη μετατροπή από Single SIM σε Dual SIM για να μην έχετε αυτό το περιορισμό. 'Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε 2 κάρτες SIM, δηλαδή 2 νούμερα, αν και εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε κάρτα μνήμης πάνω στο κινητό.

Μερικά από τα μοντέλα που υποστηρίζονται για τη μετατροπή:

Huawei P9 Plus Huawei Mate 10 Pro
Huawei P8 Lite 2017 Huawei Mate 10 Premium
Huawei P10 Plus Huawei Mate 10
Huawei P10 Lite Huawei Honor V9 / 8 Pro
Huawei P10 Huawei Honor V10
Huawei Nova 2s Premium Huawei Honor Note 8
Huawei Next Huawei Honor 8
Huawei Mate 7 Huawei Honor 6 Plus
Huawei EVA

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος επισκευών Huawei Κινητών
αλλαγη θυρας φορτισης huawei κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.. Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το μοντέλο και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.

Τιμοκατάλογος οθονών Huawei Κινητών (OEM*)
επισκευη οθονης huawei κινητων

*Οι οθόνες που χρησιμοποιούμε είναι ΟΕΜ στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, δηλαδή τρίτου κατασκευαστή βάση των προδιαγραφών του αυθεντικού, λόγω ότι δεν υπάρχουν αυθεντικές οθόνες στο εμπόριο.
Οι διαφορές με τις αυθεντικές οθόνες είναι απειροελάχιστες, συνήθως εντοπίζονται στο μέγιστο φωτισμό της οθόνης ή στα πολύ έντονα χρώματα.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..

Παρακαλούμε καλέστε μας για να επιβεβαιώσουμε την τιμή και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού, λόγω ότι η αγορά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά.

Δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε; Πάρτε προσφορά τώρα!
αλλαγη οθονης huawei κινητου

  1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής σας (π.χ. Huawei P9 Lite)

  2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;

  3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά

  Όνομα (προαιρετικό)

  Τηλέφωνο (προαιρετικό)

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.