Επισκευή Huawei Κινητών

Στην Tech Guru επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το Huawei κινητό σας, όλων των μοντέλων (P9 Lite, Huawei Honor 4X κ.α.). Βλάβες όπως σπασμένη οθόνη, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας Micro USB και Type-C, μπαταρία, χαλασμένο ακουστικό, πλήκτρα On/Off και Volume, είναι μερικές από τις δεκάδες βλάβες που μπορούμε να αναλάβουμε, όπως επίσης και σε επίπεδο λογισμικού, επιδιόρθωση του συστήματος, ξεκλείδωμα κ.α.

Όταν χαλάσει η συσκευή σας δεν είναι ανάγκη να πεταχτεί και να αγοράσετε καινούργια, παρόλο που τα Huawei είναι οικονομικά κινητά. Σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει να επισκευασθούν μιας και η ποιότητα τους είναι πολύ καλή για το κόστος τους. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας ΟΕΜ στα οποία παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος επισκευών Huawei Κινητών
αλλαγη θυρας φορτισης huawei κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία. Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το μοντέλο και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.

 

Τιμοκατάλογος οθονών Huawei Κινητών
επισκευη οθονης huawei κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία.

Παρακαλούμε καλέστε μας για να επιβεβαιώσουμε την τιμή και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού, λόγω ότι η αγορά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά.

Δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε; Πάρτε προσφορά τώρα!
αλλαγη οθονης huawei κινητου

1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής σας (π.χ. Huawei P9 Lite)2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΌνομα (προαιρετικό)

Τηλέφωνο (προαιρετικό)

Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.