Η υπηρεσία περιλαμβάνει:
- Αποσυναρμολόγηση τηλεόρασης
- Αντικατάσταση ή επισκευή ελαττωματικών εξαρτημάτων
- Επανασυναρμολόγηση και έλεγχος λειτουργίας
Τιμή υπηρεσίας: Από 55€
Εγγύηση επισκευής: 1 Έτος
Επισκευές Τηλεοράσεων - TV
Αν χάλασε η τηλεόρασή σας, είτε απλή τηλεόραση είτε Smart TV, μπορούμε να την επισκευάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και να είναι πάλι σαν καινούργια. Διαθέτουμε τη κατάλληλη τεχνογνωσία επάνω σε ηλεκτρονικά και τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να διαγνώσουμε τη βλάβη και να το επισκευάσουμε με αξιοπιστία. Οι τηλεοράσεις συνήθως έχουν μέσα 2-3 πλακέτες (Mainboard/Μητρική Πλακέτα, Πλακέτα Τροφοδοσίας, T-CON). Μπορούμε να επισκευάσουμε τις ίδιες τις πλακέτες είτε να τις αντικαταστήσουμε πλήρως αναλόγως τη διαθεσιμότητα.
Τέλος, επισκευάζουμε τον φωτισμό των οθονών LED αλλάζοντας όλες τις μπάρες LED με καινούργιες ΟΕΜ ή γνήσιες, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.
Μικρότερο κόστος από αγορά νέας τηλεόρασης
Επισκευή σαν να είναι καινούργια
Εγγυημένο αποτέλεσμα
Επιλύουμε προβλήματα που συσχετίζονται με τη τροφοδοσία και τα LED και μπορεί να παρουσιάσουν τα εξής:
- Μαύρη ή θολή εικόνα
- Έχει ήχο αλλά όχι εικόνα
- Δεν ανάβει ή ανάβει για δευτερόλεπτα και σβήνει
- Αχνοφαίνεται η εικόνα
- Χαλασμένος φωτισμός οθόνης - Καμμένα LED
- Η εικόνα να φαίνεται μωβ ή μπλε σε όλη την επιφάνεια
- Εμφανίζονται στην εικόνα στίγματα ή τύπου "σύννεφα" σε διάφορα σημεία
- Ανάβει το λαμπάκι και δε δείχνει εικόνα ή αναβοσβήνει
- Χαλασμένη θύρα εικόνας (PC VGA, HDMI, RCA κτλ)
- Σπασμένο βύσμα κεραίας
ΔΕΝ επιδιορθώνουμε βλάβες σχετικές με το πάνελ της οθόνης ή την T-Con Πλακέτα, π.χ. σπάσιμο, γδαρσίματα, έγχρωμες γραμμές, όπως επίσης παλιές τηλεοράσεις CRT (τύπου "κουτί") ή Plasma.
Ξέρατε ότι:
- Ο λόγος που δε λειτουργεί η τηλεόρασή σας μπορεί να οφείλεται σε βλάβη αποκλειστικά σε μερικά ελαττωματικά εξαρτήματα της πλακέτας, (Τρανζίστορ, δίοδος, πυκνωτής) τα οποία είναι χαμηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας για αποφυγή κόστους παραγωγής.
- Στις οθόνες τύπου LED, ο φωτισμός της εικόνας αποτελείται από δεκάδες LED τα οποία φωτίζουν την οθόνη. Ακόμα και 1 από αυτά αν καεί ή βραχυκυκλώσει, σβήνει όλο το κύκλωμα για προστασία με αποτέλεσμα να μην έχει φωτισμό η τηλεόραση, δηλαδή μαύρη εικόνα και μόνο ήχο. Αυτή τη βλάβη την συναντάμε συχνά.
- Η επισκευή που παρέχουμε θα κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο αξιόπιστη στο χρόνο, λόγω ότι τα ανταλλακτικά/εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι στις περισσότερες περιπτώσεις υψηλότερης ποιότητας από τα φθηνά εργοστασιακά.
- Τα αίτια βλάβης μπορεί να είναι από αυξομειώσεις τάσης, απλή αστοχία υλικού ή έλλειψη ενσωματωμένου κυκλώματος προστασίας για λόγους κόστους από τον κατασκευαστή;
- Ο υψηλός οπίσθιος φωτισμός της εικόνας στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, αν είναι σε ποσοστό άνω του 70%, επιβαρύνει πολύ περισσότερο τα LED με αποτέλεσμα να καίγονται πολύ γρηγορότερα.
- Η αντικατάσταση της πλακέτας, έκτος από ακριβότερη λύση είναι και επίφοβη λόγω ότι στο εμπόριο υπάρχουν μόνο μεταχειρισμένες ή ανακατασκευασμένες πλακέτες.
Για Επισκευές Οθονών Υπολογιστών/POS Touch Monitor πατήστε εδώ
Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.
Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..