επισκευες κινητων xiaomi

service κινητων xiaomi Αλλαγή οθόνης
αλλαγη οθονης xiaomi redmi note Επισκευή Θύρας Φόρτισης
αλλαγη μπαταριας xiaomi Αλλαγή μπαταρίας
service κινητων ξαομι Επιδιόρθωση Ήχου/Μικροφώνου
σερβις xiaomi κινητων αθηνα Επέμβαση στο λογισμικό
σπασμενη οθονη ξαομι γλυφαδα Επισκευή βρεγμένης συσκευή Xiaomi

αλλαγη τζαμιου οθονης xiaomi  Εγγύηση: Από 1 έτος

Επισκευή Xiaomi Κινητών

Στην Tech Guru επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το Xiaomi κινητό σας, όποιο μοντέλο και να είναι. Βλάβες όπως σπασμένη οθόνη, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας και μπαταρίες, είναι μερικές από τις δεκάδες βλάβες που μπορούμε να αναλάβουμε, όπως επίσης και σε επίπεδο λογισμικού, επιδιόρθωση του συστήματος, ξεκλείδωμα κινητού κ.α. Αναλαμβάνουμε τα κινητά Xiaomi, είτε με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, είτε Mediatek (MTK), είτε Κινέζικες, είτε Global εκδόσεις.

Όταν χαλάσει η συσκευή σας δεν είναι ανάγκη να πεταχτεί και να αγοράσετε καινούργια, παρόλο που τα περισσότερα Xiaomi μοντέλα είναι οικονομικά κινητά. Σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει να επισκευασθούν μιας και η ποιότητα τους είναι πολύ καλή για το κόστος τους.

Τα Xiaomi κινητά έχουν τεράστιο μερίδιο στην Ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να περνάνε από τα χέρια μας εκατοντάδες κινητά. Για αυτό το λόγο, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας ΟΕΜ* που προμηθευόμαστε από τους καλύτερους προμηθευτές και στα οποία παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας ξεκινώντας από 1 έτος.

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος επισκευών Xiaomi Κινητών
αλλαγη θυρας φορτισης xiaomi κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία. Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το μοντέλο και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.

Τιμοκατάλογος οθονών Xiaomi Κινητών (OEM*)
επισκευη οθονης xiaomi κινητων

*Οι οθόνες που χρησιμοποιούμε είναι ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, δηλαδή τρίτου κατασκευαστή βάση των προδιαγραφών του αυθεντικού. Οι διαφορές με τις αυθεντικές οθόνες είναι απειροελάχιστες, συνήθως εντοπίζονται στο μέγιστο φωτισμό της οθόνης ή στα πολύ έντονα χρώματα.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία.

Παρακαλούμε καλέστε μας για να επιβεβαιώσουμε την τιμή και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού, λόγω ότι η αγορά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά.

 

Δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε; Πάρτε προσφορά τώρα!
αλλαγη οθονης xiaomi κινητου

1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής σας (π.χ. Xiaomi Redmi Note 4x)2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΌνομα (προαιρετικό)

Τηλέφωνο (προαιρετικό)

Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.