Επισκευή Xiaomi Κινητών

Στην Tech Guru επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το Xiaomi κινητό σας, όλων των μοντέλων (Redmi Note 4, Xiaomi Mi 5 κ.α.). Βλάβες όπως σπασμένη οθόνη, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας Micro USB και Type-C, μπαταρία, χαλασμένο ακουστικό, πλήκτρα On/Off και Volume, είναι μερικές από τις δεκάδες βλάβες που μπορούμε να αναλάβουμε, όπως επίσης και σε επίπεδο λογισμικού, επιδιόρθωση του συστήματος, ξεκλείδωμα κ.α. Αναλαμβάνουμε τα κινητά Xiaomi, είτε με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, είτε Mediatek (MTK).

Όταν χαλάσει η συσκευή σας δεν είναι ανάγκη να πεταχτεί και να αγοράσετε καινούργια, παρόλο που τα Xiaomi είναι οικονομικά κινητά. Σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει να επισκευασθούν μιας και η ποιότητα τους είναι πολύ καλή για το κόστος τους. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας ΟΕΜ στα οποία παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος επισκευών Xiaomi Κινητών
αλλαγη θυρας φορτισης xiaomi κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία. Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το μοντέλο και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.

 

Τιμοκατάλογος οθονών Xiaomi Κινητών
επισκευη οθονης xiaomi κινητων

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία.

Παρακαλούμε καλέστε μας για να επιβεβαιώσουμε την τιμή και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού, λόγω ότι η αγορά διαμορφώνεται σχεδόν καθημερινά.

 

Δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε; Πάρτε προσφορά τώρα!
αλλαγη οθονης xiaomi κινητου

1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής σας (π.χ. Xiaomi Redmi Note 4x)2. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σας;3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΌνομα (προαιρετικό)

Τηλέφωνο (προαιρετικό)

Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.