Όροι Εγγύησης

Όροι του Site και Εγγυήσεις

Στην Tech Guru, κύρια μέριμνά μας είναι να μένετε πλήρως ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που σας παρέχουμε για τις επισκευές σας. Προσπαθούμε να δίνουμε τη μέγιστη δυνατή εγγύηση και ποιότητας επισκευών, βάση της αγοράς ανταλλακτικών και των κατασκευαστών.

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος, ο πελάτης θα πρέπει να παραδώσει τη συσκευή προς έλεγχο στην έδρα μας και να διαγνωσθεί αν πράγματι έχει βλάβη το συγκεκριμένο προϊόν και που οφείλεται. Το υλικό αυτό θα επισκευασθεί ή θα αντικατασταθεί είτε με το ίδιο μοντέλο, είτε με νεότερο, με τα ίδια χαρακτηριστικά, του ίδιου ή διαφορετικού κατασκευαστή.

Δεν υπάρχει δέσμευση από την Tech Guru για τις ημέρες αναμονής μέχρι την επισκευή, λόγω αναμονής του ανταλλακτικού ή φόρτου εργασίας (ενδεικτικά 3-10 εργάσιμες ημέρες).

Η εγγύηση δε καλύπτει περιφερειακά ή αναλώσιμα που μπορεί να συσχετίζονται άμεσα και να επηρεαστούν κατά την αλλαγή του ανταλλακτικού εντός της εγγύησης (π.χ. σε αλλαγή οθόνης κινητού να αφαιρεθεί το Tempered Glass) ή τυχόν μεταφορικά έξοδα από και προς τον πελάτη.

Η εγγύηση δε καλύπτει τυχόν συμπτωματικές βλάβες που μπορεί να έχουν περιφερειακά της συσκευής ή που συνεργάζονται με αυτό και είναι εκτός εγγύησης της Tech Guru. (π.χ. βλάβη στο μικρόφωνο από πτώση νερού ή πτώση του κινητού στο παρελθόν)

Βλάβες που προέρχονται από ακατάλληλη μεταχείριση ή χειρισμό (π.χ. πτώση νερού), λάθος τοποθέτηση ή φύλαξη, ακατάλληλη σύνδεση ή εγκατάσταση, καθώς και σε κάθε άλλου είδους παρεμβάσεις του πελάτη, τρίτων ή τεχνικών εκτός της Tech Guru, δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να μείνει πιστωτικό υπόλοιπο όλου του ποσού της επισκευής στο κατάστημα επ’ αορίστου χρόνου, για μελλοντική επισκευή.

Οθόνες Συσκευών

Σπάσιμο ή ράγισμα οθόνης ή τζαμιού δεν καλύπτεται από την εγγύηση σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Για τις επισκευές όπου τοποθετήθηκαν ΟΕΜ ή ανακατασκευασμένες οθόνες (Refurbished-RF), λόγω σπανιότητας των ανταλλακτικών, σε περίπτωση έλλειψης του ανταλλακτικού κατά την εγγύηση, ενδέχεται να χρειασθεί αντικατάσταση με την αυθεντική οθόνη, όπου θα χρεωθεί ο πελάτης την διαφορά μόνο του υλικού.

Η εγγύηση ΔΕΝ ισχύει για διαφορές που μπορεί να έχουν οι οθόνες ΟΕΜ και RF σε σχέση με τις αυθεντικές (χρώματα, ανάλυση, φωτεινότητα, απόκριση αφής) εφόσον ο πελάτης γνωρίζει εξ’ αρχής ότι πρόκειται για μη αυθεντική οθόνη.

Για τις οθόνες Laptop, η εγγύηση των «νεκρών ή χαλασμένων pixel» ισχύει άνω των δύο (2) pixel βάση των κατασκευαστών.

Σχετικά με τις αυθεντικές οθόνες Samsung

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από τον χρήστη, όπως σπάσιμο οθόνης εσωτερικά ή εξωτερικά, πίεση σε τσέπη/τσάντα, νερό στο κινητό κτλ.

Το 99% των οθονών Samsung Smartphone έχουν οθόνη Super-Amoled, τεχνολογία η οποία παρέχει ίσως την καλύτερη εικόνα στην αγορά αλλά είναι και οι ακριβότερες και πιο ευαίσθητες οθόνες σε κραδασμούς και χτυπήματα. Οι οθόνες αυτές είναι πολύ διαφορετικές από τις κλασικές LCD οθόνες που έχει η πλειοψηφία των κινητών, πολλές φορές ραγίζουν εσωτερικά με το παραμικρό χτύπημα αφού οι οθόνες απεικόνισης εσωτερικά έχουν πάχος μόλις 0.6 του χιλιοστού! Το ράγισμα μπορεί να γίνει εσωτερικά και όχι στο τζάμι εξωτερικά, φαίνεται μόνο με καθαρή οθόνη κάτω από δυνατό λευκό φως ή κάτω από το μικροσκόπιο. Το παραμικρό ράγισμα στις εσωτερικές πολλαπλές επιφάνειες απεικόνισης και τροφοδοσίας μπορεί να σβήσει την οθόνη μόνιμα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται το ράγισμα διότι πολλές φορές σπάει ένα πολύ μικρό περιμετρικό κομμάτι της οθόνης εσωτερικά (κόκκινο περίγραμμα) το οποίο δεν φαίνεται από την μπροστινή μεριά του κινητού λόγω του χρώματος του τζαμιού.

Στις Super-Amoled οθόνες, τα χτυπήματα από ελάχιστα κακή μεταχείριση μπορούν να ξεκινήσουν από μία μικρή κουκκίδα αλλοιωμένου χρώματος (μοβ, μαύρο, πράσινο κ.α.) και καθημερινά να επεκτείνεται στην υπόλοιπη οθόνη. Ένας κραδασμός ή πίεση της οθόνης, μπορεί να δημιουργήσει τα παρακάτω προβλήματα, ακόμα και χωρίς να ραγίσει το επιφανειακό τζάμι:

                        

Αυτού του τύπου βλάβες δεν είναι δυνατό να οφείλονται σε αστοχία υλικού (ελαττωματικό προϊόν) και δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση, λόγω ότι δεν τα καλύπτει η αντιπροσωπεία της Samsung και συνεπώς όλοι οι προμηθευτές αυθεντικών οθονών Samsung.

Οι βλάβες που καλύπτονται αφορούν τη φωτεινότητα της οθόνης, τις έντονες διαφορές στις αποχρώσεις (π.χ. κιτρινίζει η οθόνη αλλά χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα όπως παραπάνω) και τη λειτουργία της αφής-Touch.

Τιμές και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών

Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία. Οι τιμές ενδέχεται να μην είναι ακριβείς και ενημερωμένες, λόγω ότι η αγορά ανταλλακτικών και το συνάλλαγμα αλλάζουν καθημερινά, μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών ενδέχεται να μεταβάλλεται ανάλογα με τη περίπτωση και να υπάρχουν καθυστερήσεις, λόγω ότι εξαρτάται κυρίως από τους προμηθευτές μας. Προτείνεται επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου πριν από κάθε ενέργεια.

Εμπορικά σήματα

H Tech Guru δεν συνδέεται με τις κατασκευάστριες εταιρίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, όπως Apple, Samsung, LG κτλ. Οι ονομασίες "iPhone", "iPad", ”Galaxy” & αντίστοιχα εμπορικά σήματα, είναι σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων εταιρειών.

Όροι Αναδημοσίευσης Άρθρων του Blog

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση άρθρου η περιεχόμενου αυτούσια η περιγραφική χωρίς την αναγραφή ενεργής πηγής στο άρθρο (Do-Follow Link). Στην αντίθετη περίπτωση το techguru.gr επιφυλάσσεται για κάθε νομική αξίωση, εφόσον τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας.

Διαβάστε εδώ για την Πολιτική Απορρήτου και Cookies στο site μας