Όροι Εγγύησης

Όροι του Site και Εγγυήσεις

Στην Tech Guru, κύρια μέριμνά μας είναι να μένετε πλήρως ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που σας παρέχουμε για τις επισκευές σας. Προσπαθούμε να δίνουμε τη μέγιστη δυνατή εγγύηση και ποιότητας επισκευών, βάση της αγοράς ανταλλακτικών και των κατασκευαστών.

Εγγύηση

  • Οι μπαταρίες κινητών, Tablet, Laptop κτλ, καλύπτονται με εγγύηση 6 μηνών και αφορούν τη λειτουργία της συσκευής, και όχι φυσική φθορά.
  • Όλα τα συμβατά ανταλλακτικά (τύπου Immitation, όχι Original) καλύπτονται από 3 μήνες εγγύηση, και όχι όσο αναγράφεται στην κάθε επισκευή, που αφορά το αυθεντικό ή ΟΕΜ.
  • Σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος, ο πελάτης θα πρέπει να παραδώσει τη συσκευή προς έλεγχο στην έδρα μας και να διαγνωσθεί αν πράγματι έχει βλάβη το συγκεκριμένο προϊόν και που οφείλεται. Το υλικό αυτό θα επισκευασθεί ή θα αντικατασταθεί είτε με το ίδιο μοντέλο, είτε με νεότερο, με τουλάχιστον τα ίδια ή ανώτερα χαρακτηριστικά, του ίδιου ή διαφορετικού κατασκευαστή, βάση των αντίστοιχων όρων και εντός της χρονικής περιόδου που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.
  • Η εγγύηση, αναλόγως τη περίπτωση, μπορεί να αφορά αποκλειστικά το σχετικό υλικό και να μη περιλαμβάνει τυχόν εργασία που μπορεί να προκύψει (π.χ. απεγκατάσταση-εγκατάσταση του νέου υλικού) ή τυχόν μεταφορικά έξοδα από και προς τον πελάτη, εκτός και αν αυτό ορίζεται διαφορετικά παραπάνω ή από τον αντίστοιχο κατασκευαστή (π.χ. Εγγύηση On-Site στο χώρο του πελάτη από τον ίδιο τον κατασκευαστή). Δεν θα καλύπτονται τυχόν συμπτωματικές βλάβες που μπορεί να έχουν περιφερειακά του υλικού αυτού ή που συνεργάζονται με αυτό και είναι εκτός εγγύησης.
  • Βλάβες που προέρχονται από ακατάλληλη μεταχείριση ή χειρισμό (π.χ. πτώση νερού), λάθος τοποθέτηση ή φύλαξη, ακατάλληλη σύνδεση ή εγκατάσταση, μη τήρηση των οδηγιών συντήρησης και φροντίδας όπως αναγράφονται στο φυλλάδιο χρήσης του υλικού, από βία ή άλλες εξωτερικές επιδράσεις, καθώς και σε κάθε άλλου είδους παρεμβάσεις του αγοραστή, τρίτων ή τεχνικών εκτός της Tech Guru, δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
  • Για τις οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablet, η εγγύηση των «νεκρών ή χαλασμένων pixel» ισχύει άνω των τριών (3) pixel βάση των κατασκευαστών. Σπάσιμο ή ράγισμα οθόνης ή τζαμιού δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
  • Δεν υπάρχει δέσμευση από την Tech Guru για τις ημέρες αναμονής μέχρι την επισκευή, λόγω ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (διαθεσιμότητα ανταλλακτικού κτλ).
  • Τυχόν επισκευή ή επέμβαση της Tech Guru σε συσκευή, ενδέχεται να ακυρώσει την εγγύηση του κατασκευαστή. Η Tech Guru δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρεούται να καλύψει τυχόν κόστος εργοστασιακών εξαρτημάτων.

Διαβάστε εδώ για την Πολιτική Απορρήτου και Cookies στο site μας

Εμπορικά σήματα

H Tech Guru δεν συνδέεται με τις κατασκευάστριες εταιρίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, όπως Apple, Samsung, LG κτλ. Οι ονομασίες "iPhone", "iPad", ”Galaxy” & αντίστοιχα εμπορικά σήματα, είναι σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων εταιρειών.

Τιμές και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών

Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία. Οι τιμές ενδέχεται να μην είναι ακριβείς και ενημερωμένες, λόγω ότι η αγορά ανταλλακτικών και το συνάλλαγμα αλλάζουν καθημερινά, μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών ενδέχεται να μεταβάλλεται ανάλογα με τη περίπτωση και να υπάρχουν καθυστερήσεις, λόγω ότι εξαρτάται κυρίως από τους προμηθευτές μας. Προτείνεται επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου πριν από κάθε ενέργεια.

Σχετικά με την εγγύηση αυθεντικών οθονών Samsung

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από τον χρήστη, όπως σπάσιμο οθόνης εσωτερικά ή εξωτερικά, πίεση σε τσέπη/τσάντα, νερό στο κινητό κτλ.

Το 99% των οθονών Samsung Smartphone έχουν οθόνη Super-Amoled, τεχνολογία η οποία παρέχει ίσως την καλύτερη εικόνα στην αγορά αλλά είναι και οι ακριβότερες και πιο ευαίσθητες οθόνες σε κραδασμούς και χτυπήματα. Οι οθόνες αυτές είναι πολύ διαφορετικές από τις κλασικές LCD οθόνες που έχει η πλειοψηφία των κινητών, πολλές φορές ραγίζουν εσωτερικά με το παραμικρό χτύπημα αφού οι οθόνες απεικόνισης εσωτερικά έχουν πάχος μόλις 0.6 του χιλιοστού! Το ράγισμα μπορεί να γίνει εσωτερικά και όχι στο τζάμι εξωτερικά, φαίνεται μόνο με καθαρή οθόνη κάτω από δυνατό λευκό φως ή κάτω από το μικροσκόπιο. Το παραμικρό ράγισμα στις εσωτερικές πολλαπλές επιφάνειες απεικόνισης και τροφοδοσίας μπορεί να σβήσει την οθόνη μόνιμα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται το ράγισμα διότι πολλές φορές σπάει ένα πολύ μικρό περιμετρικό κομμάτι της οθόνης εσωτερικά (κόκκινο περίγραμμα) το οποίο δεν φαίνεται από την μπροστινή μεριά του κινητού λόγω του χρώματος του τζαμιού.

Στις Super-Amoled οθόνες, τα χτυπήματα από ελάχιστα κακή μεταχείριση μπορούν να ξεκινήσουν από μία μικρή κουκκίδα αλλοιωμένου χρώματος (μοβ, μαύρο, πράσινο κ.α.) και καθημερινά να επεκτείνεται στην υπόλοιπη οθόνη. Ένας κραδασμός ή πίεση της οθόνης, μπορεί να δημιουργήσει τα παρακάτω προβλήματα, ακόμα και χωρίς να ραγίσει το επιφανειακό τζάμι:

                        

Αυτού του τύπου βλάβες δεν είναι δυνατό να οφείλονται σε αστοχία υλικού (ελαττωματικό προϊόν) και δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση, λόγω ότι δεν τα καλύπτει η αντιπροσωπεία της Samsung και συνεπώς όλοι οι προμηθευτές αυθεντικών οθονών Samsung.

Οι βλάβες που καλύπτονται αφορούν τη φωτεινότητα της οθόνης, τις έντονες διαφορές στις αποχρώσεις (π.χ. κιτρινίζει η οθόνη αλλά χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα όπως παραπάνω) και τη λειτουργία της αφής-Touch.