Παραλαβές - Αποστολές με Courier

Η Tech Guru σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκευάσετε το Laptop, τη κονσόλα σας, το κινητό ή το Tablet σας χωρίς καν να βγείτε από το χώρο σας. Μπορούμε να σας στείλουμε δικό μας Courier εντός λίγων ωρών (για ειδοποιήσεις μεταξύ 09:00- 12:00), όπου θα παραλάβει τη συσκευή σας έτοιμη για αποστολή σε συμφέρουσες χαμηλές τιμές. Εμείς θα παραλάβουμε τη συσκευή σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας για την Ηπειρωτική Ελλάδα και 2 εργάσιμων ημερών για τα νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής, θα την επισκευάσουμε και θα σας τη στείλουμε πίσω εντός των δύο επόμενων εργάσιμων ημερών.

Τιμοκατάλογος υπηρεσίας Courier
tech gouru repairs

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Οι ημέρες αποστολής ενδέχεται να είναι περισσότερες αναλόγως τον φόρτο εργασίας των Courier ή τη χρονική περίοδο (εορτές, αργίες κτλ) στο οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε. Παρακαλούμε για τη κατανόηση σας.

Πώς γίνεται αυτό; Με 4 απλούστατα βήματα
heading tick
file242 1) Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική Φόρμα Αίτησης Παραλαβής - Αποστολής που θα βρείτε παρακάτω.
menu57
delivery30   2) Πακετάρετε της συσκευής σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.*
menu57
phone90    3) Μόλις παραλάβουμε, θα ελέγξουμε τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και θα την επισκευάσουμε εφόσον συμφωνήσετε.
menu57
door6   4) Σας αποστέλλουμε την συσκευή σας επισκευασμένη και εξοφλείτε είτε μέσω των Τρόπων Πληρωμής μας, είτε μέσω αντικαταβολής (+2,5€)

Φόρμα Αίτησης Παραλαβής - Αποστολής
heading tick

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τις χρεώσεις των αποστολών στο άνω μέρος της σελίδας αυτής πριν συμπληρώσετε τη φόρμα.
Στα μεγάλα αστικά κέντρα εξυπηρετούμε με την Ταχυδέμα και στην υπόλοιπη Ελλάδα με την Elta Courier.
Αν βρίσκεστε σε Απομακρυσμένη ή Δυσπρόσιτη περιοχή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση βάση του άνω τιμοκαταλόγου.
Για να αποφευχθεί αυτό μπορείτε να το αφήσετε στο κοντινότερο κατάστημα Elta Courier. Δείτε το δίκτυο καταστημάτων

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ειδοποιηθούμε πρώτα για την αποστολή σας μέσω της παρακάτω φόρμας. Αν αποστείλετε το πακέτο σας χωρίς πρώτα να ειδοποιηθούμε, η αποστολή θα χρεωθεί με τιμές λιανικής της Courier ή το πακέτο θα γυρίσει πίσω στον αποστολέα.

Σε περίπτωση που δεν επιδιορθώνεται η συσκευή σας ή δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής, υπάρχει ελάχιστη χρέωση αναλόγως τη περίπτωση (συνήθως 12€) για να καλυφθεί το κόστος των μεταφορικών Παραλαβής-Αποστολής και των διαδικαστικών.

  Στοιχεία Πελάτη

  1. Ονοματεπώνυμο

  2. Κινητό | 2ο τηλέφωνο (προαιρετικό)

  3. Email

  4. Θέλετε να περάσει Courier από το χώρο σας να παραλάβει ή θα το παραδώσετε σε κατάστημα Ταχυδέμα ή Elta Courier;
  Λίστα Καταστημάτων Ταχυδέμα
  Λίστα Καταστημάτων Elta Courier

  5. Πόλη και Διεύθυνση του χώρου σας ή Καταστήματος (π.χ. Ροδοπόλεως 56, Αθήνα)

  6. Ταχ.Κωδ.

  7. Ποιά ημέρα θέλετε να γίνει η αποστολή από εσάς;

  8. Ποιές ώρες θα βρίσκεστε στο χώρο για τη περίπτωση παραλαβής;
  Οι ώρες είναι ενδεικτικές και θα εξαρτηθεί από το κούριερ για το πότε ακριβώς θα περάσει για τη παραλαβή. Συνήθως προηγείται επικοινωνία από το κούριερ.

  9. Άλλες Σημειώσεις (κουδούνι, όροφος κτλ)

  Στοιχεία Συσκευής

  1. Μάρκα και Μοντέλο Συσκευής

  2. Χρώμα Συσκευής

  3. Τι πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή;

  4. Κωδικός/Μοτίβο ξεκλειδώματος συσκευής, για να γίνουν δοκιμές ορθής λειτουργίας. (Αν δεν έχει κωδικό αφήστε το κενό)

  5. Έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας;ΝαίΌχι
  Σημείωση: Η Tech Guru δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αρχείων και δεδομένων

  6. Από που μάθατε για εμάς (προαιρετικό)

  Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας, θα ενημερώσουμε τη Courier και θα μπορέσετε να το παραδώσετε στη Courier την επόμενη εργάσιμη, αν δεν ενημερωθείτε διαφορετικά από εμάς.

  Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω προσεκτικά τις οδηγίες για σωστή συσκευασία.

  *Συσκευασία
  tech gouru repairs
  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε πακετάρει σωστά την συσκευή σας, ώστε να το παραλάβει το πακέτο έτοιμο η υπηρεσία Courier. Για σωστή συσκευασία προτείνεται:

  • Πολύ καλή προστασία της συσκευής με νάιλον με φουσκωτές μπίλιες (Bubble Wrap) ή άλλο μαλακό υλικό που έχει μεγάλο όγκο για απορρόφηση κραδασμών, και τοποθέτηση αυτού σε κουτί όχι μεγαλύτερο από το μέγεθός του.
  • Καλό είναι να αποφεύγετε να αφήνετε κενά σημεία μέσα στο πακέτο για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης λόγω ογκομετρικού. Αν παρόλα αυτά έχετε κενά μέρη, καλό είναι να τα γεμίζετε μέσα στις συσκευασίες, με χαρτιά, σακούλες κτλ, ώστε να μη χτυπάει στις άκρες η συσκευή κατά τη μεταφορά της.
  • Η συσκευή καλό είναι να είναι απενεργοποιημένη και αν η μπαταρία είναι αποσπώμενη, να βγαίνει και να στέλνεται μαζί με τη συσκευή.
  • Μην βάζετε μέσα στο πακέτο άλλα εξαρτήματα/αξεσουάρ που ακολουθούν την συσκευή (καλώδια, τροφοδοτικά, θήκες, τσάντες κτλ) εκτός αν σας ζητηθεί από εμάς.

  Αν το δέμα σας ξεπερνά σε οποιαδήποτε πλευρά τα 35cm, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας διότι ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

  Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να κάνετε ένα Backup των δεδομένων σας πριν αποστείλετε τη συσκευή σας σε εμάς, για δικιά σας ασφάλεια.

  Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τη συσκευή σας, ακόμα και για τα πιο βαριά αντικείμενα όπως είναι τα Laptop, αρκεί να πακεταριστούν καλά. Εξυπηρετούμε εδώ και χρόνια πολλούς πελάτες που είναι μακριά από το κατάστημά μας, από πολλές πόλεις της Ελλάδας χωρίς να είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά. Μερικές πόλεις οι οποίες μας εμπιστεύονται συχνά για την επισκευή των τεχνολογικών συσκευών τους είναι: Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Κόρινθο, Ξάνθη, Λάρισα, Χαλκίδα, Καβάλα, Λαμία, Ναύπλιο, Καρδίτσα, Βόλο, Τρίπολη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Αγρίνιο, Ηράκλειο Κρήτης, Σέρρες, Νησιά Κυκλάδων, Χανιά, Δράμα

  Η Tech Guru σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια μπορεί να προκληθεί από την εταιρία courier. Το πακέτο αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη και σε περίπτωση τέτοιου συμβάντος, ο πελάτης θα απευθύνεται στην εταιρία courier για τυχόν αποζημίωση.