Αποστολές – Παραλαβές

Η Tech Guru σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκευάσετε το Laptop σας, το κινητό σας ή το Tablet σας χωρίς να βγείτε καν από το χώρο σας, ακόμα και με δωρεάν μεταφορικά!

Μπορούμε να σας στείλουμε δικό μας Courier εντός λίγων ωρών από τη κλήσης σας (για κλήσεις μεταξύ 09:00- 13:00), όπου θα παραλάβει τη συσκευή σας έτοιμη για αποστολή, με δικιά μας χρέωση.
Εμείς θα παραλάβουμε τη συσκευή σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας για την Ηπειρωτική Ελλάδα και 2 εργάσιμων ημέρων για τα Νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής, θα την επισκευάσουμε και θα σας τη στείλουμε πίσω εντός των δύο επόμενων εργάσιμων ημερών.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τη συσκευή σας, ακόμα και για τα πιο βαριά αντικείμενα όπως είναι τα Laptop, αρκεί να πακεταριστούν καλά. Εξυπηρετούμε εδώ και χρόνια πολλούς πελάτες που είναι μακριά από το κατάστημά μας, από πολλές πόλεις της Ελλάδας χωρίς να είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά.

Μερικές πόλεις οι οποίες μας εμπιστεύονται συχνά για την επισκευή των τεχνολογικών συσκευών τους είναι:

Θεσσαλονίκη Ρέθυμνο Αλεξανδρούπολη
Πάτρα Κόρινθο Ξάνθη
Λάρισα Χαλκίδα Καβάλα
Λαμία Ναύπλιο Καρδίτσα
Βόλο Τρίπολη Κέρκυρα
Ιωάννινα Καλαμάτα Αγρίνιο
Ηράκλειο - Κρήτη Σέρρες Νησιά Κυκλάδων
Χανιά Δράμα

 

Η αποστολή-παραλαβή μπορεί να είναι δωρεάν ή με μικρή χρέωση, αναλόγως τις περιπτώσεις:

  • Για επισκευές μέσα στο site μας άνω των 100€ (εξαιρούνται οι οθόνες Samsung), η Παραλαβή – Παράδοση της συσκευής εντός Αττικής είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέχρι 2kg. Για τα εκτός Αττικής (όχι δυσπρόσιτες περιοχές) υπάρχει χρέωση 3,8€.
  • Για επισκευές κάτω των 100€ η Παραλαβή – Παράδοση κοστίζει 8€ μέχρι 2kg εντός Αττικής και 10€ εκτός Αττικής. Οι δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον συνολική χρέωση 8€.
  • Για πακέτα άνω των 2kg υπάρχει χρέωση 1,8€/κιλό.

Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην Yπηρεσία Courier, αυτή χρεώνεται 2,5€ σε κάθε περίπτωση.
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να κάνετε ένα Backup των δεδομένων σας πριν αποστείλετε τη συσκευή σας σε εμάς, για δικιά σας ασφάλεια.

Σε περίπτωση που δεν επιδιορθώνεται η συσκευή σας ή δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής, υπάρχει ελάχιστη χρέωση αναλόγως τη περίπτωση (συνήθως 12€) για να καλυφθεί το κόστος των μεταφορικών Παραλαβής-Αποστολής και των διαδικαστικών.

Πώς γίνεται αυτό;
heading tick

Με 5 απλούστατα βήματα:

file242 1) Μας τηλεφωνείτε για να μας δώσετε τα στοιχεία σας και να σας στείλουμε Courier όπου θα παραδώσετε το πακέτο με χρέωση παραλήπτη στα Στοιχεία Επικοινωνίας Tech Guru.

menu57
delivery30   2) Πακετάρετε της συσκευής σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.*
menu57

phone90    3) Μόλις παραλάβουμε, θα ελέγξουμε τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και θα την επισκευάσουμε εφόσον συμφωνήσετε.
menu57
door6   4) Σας αποστέλλουμε την επισκευασμένη συσκευή σας εντός δύο επόμενων εργάσιμων ημερών.
menu57
euro40   5) Εξοφλείτε είτε μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού που θα βρείτε στα Στοιχεία Επικοινωνίας Tech Guru, είτε μέσω αντικαταβολής το συνολικό κόστος επισκευής και μεταφορικών (αν υπάρχουν).

Περισσότερες λεπτομέρειες

*Συσκευασία:

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε πακετάρει σωστά την συσκευή σας, ώστε να το παραλάβει το πακέτο έτοιμο η Yπηρεσία Courier.

Προτείνεται, οι συσκευές να στέλνονται με τις εργοστασιακές τους συσκευασίες. Σε περίπτωση που δεν τις έχετε, τότε προτείνεται:

  • Πολύ καλή κάλυψη της συσκευής με φουσκωτές μπίλιες ή άλλο μαλακό υλικό που έχει μεγάλο όγκο για απορρόφηση κραδασμών, και τοποθέτηση αυτού σε κουτί όχι πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθός του.
  • Να γεμίζετε τα κενά μέρη μέσα στις συσκευασίες, με χαρτιά, σακούλες κτλ, ώστε να μη χτυπάει στις άκρες η συσκευή κατά τη μεταφορά της.

Η συσκευή καλό είναι να είναι απενεργοποιημένη και αν η μπαταρία είναι αποσπώμενη, να βγαίνει και να στέλνεται μαζί με τη συσκευή.


Αν το δέμα σας ξεπερνά σε οποιαδήποτε πλευρά τα 35cm, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Tech Guru σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από την εταιρία courier.