αλλαγη πισω τζαμιου iphone x

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αποκόλληση σπασμένου τζαμιού
  • Αποκόλληση πλαισίου πίσω κάμερας από το πλαίσιο
  • Καθαρισμός κόλλας
  • Επανακόλληση τζαμιού και πλαισίου κάμερας

αντικατασταση σπασμενου πίσω τζαμιού iphone  Τιμή αντικατάστασης πίσω τζαμιού:
Εξαρτάται από το μοντέλο iPhone
Δείτε τιμές παρακάτω

Αλλαγή Πίσω Τζαμιού/Όψης iPhone

Η πίσω όψη των μοντέλων iPhone 8 και μεταγενέστερων μοντέλων, διαθέτουν τζάμι στη πίσω όψη τους το οποίο ραγίζει πολύ εύκολα με ένα απλό πέσιμο. Αυτό το τζάμι είναι πολύ καλά κολλημένο στο μεταλλικό πλαίσιο (σασί) του τηλεφώνου και προκειμένου να αλλαχτεί πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρο το πλαίσιο του κινητού μαζί με το πλαίσιο και το τζάμι της πίσω κάμερας, αφού είναι ένα ενιαίο κομμάτι από το εργοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος είναι πολύ αυξημένο λόγω του ακριβού ανταλλακτικού αλλά και του ότι πρέπει να αποσυναρμολογηθεί κυριολεκτικά ολόκληρο το κινητό.

Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε μόνο το πίσω τζάμι χωρίς να αποσυναρμολογηθεί το κινητό ή να αλλαχτεί το πλαίσιο. Αυτή η εναλλακτική λύση αυτομάτως μειώνει δραματικά το κόστος κάτω του μισού, με σχεδόν το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα αν και εφόσον ο χρήστης δεν έχει πρόβλημα με την μείωση της αδιαβροχοποίησης αφού είναι αναπόφευκτο αποτέλεσμα της επέμβασης αυτής.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι να αποκολληθεί το σπασμένο τζάμι και το πλαίσιο/τζάμι της πίσω κάμερας πάνω από το πλαίσιο (αναλόγως το μοντέλο), και να κολληθεί μετά το νέο τζάμι με το εργοστασιακό πλαίσιο της κάμερας.

Καλό είναι σε αυτή την επέμβαση να παραμείνει το κινητό στο κατάστημα για 24 ώρες προκειμένου να κολλήσει καλά το νέο τζάμι.

αντικατασταση πισω τζαμιου iphone x Πολύ χαμηλότερο κόστος από την αλλαγή ολόκληρου του πλαισίου

αλλαγή πισω οψης iphone Ικανοποιητικό οπτικό αποτέλεσμα

αλλαγη καλυμματος μπαταριας τζαμιου iphone ΟΕΜ τζάμι υψηλής ποιότητας σε όλα τα χρώματα

Τιμές αλλαγής πίσω Τζαμιού/Όψης iPhone
allagi othonis iphone

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..

Δείτε τις υπηρεσίες μας στα iPhone:
iPhone 4
iPhone 5
iPhone SE
iPhone 6
iPhone 7
iPhone 8
iPhone Χ

Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

 

Άλλες Επισκευές Κινητών:
iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά