αλλαγη πισω τζαμιου iphone x

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αποκόλληση μόνο του σπασμένου πίσω τζαμιού, χωρίς να ανοιχτεί το κινητό
  • Καθαρισμός κόλλας και υπολειμμάτων
  • Κόλληση νέου τζαμιού ΟΕΜ

αντικατασταση σπασμενου πίσω τζαμιού iphone  Τιμή αντικατάστασης πίσω τζαμιού:
Εξαρτάται από το μοντέλο iPhone
Tιμές παρακάτω

σπασμένο πίσω κάλυμμα iphone 13 Χρόνος Παράδοσης: 4-6 εργάσιμες ώρες με ραντεβού
Ανταλλακτικό κατόπιν παραγγελίας

Αλλαγή Πίσω Τζαμιού/Όψης iPhone

Η πίσω όψη των iPhone 8 και των μεταγενέστερων μοντέλων, διαθέτουν τζάμι το οποίο ραγίζει πολύ εύκολα με ένα απλό πέσιμο. Αυτό το τζάμι είναι πολύ καλά κολλημένο στο μεταλλικό πλαίσιο (σασί) του τηλεφώνου, αφού είναι ένα ενιαίο κομμάτι από το εργοστάσιο, και δεν πωλείται ξεχωριστά από την Apple σαν ανταλλακτικό. Προκειμένου να αλλαχτεί όλο το πλαίσιο είναι πολλές φορές ασύμφορο λόγω του ακριβού ανταλλακτικού αλλά και των εργατικών αφού πρέπει να αποσυναρμολογηθεί κυριολεκτικά ολόκληρο το κινητό.

Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε μόνο το πίσω τζάμι με νέο χωρίς να αποσυναρμολογηθεί όλο το κινητό ή να αλλαχτεί όλο το πλαίσιο. Σε αυτό το νέο τζάμι συμπεριλαμβάνεται και το τετράγωνο γυάλινο πλαίσιο που είναι γύρω από τις κάμερες (iPhone 11 και μετά). Αυτή η εναλλακτική λύση αυτομάτως μειώνει το κόστος στο μισό, με άρτιο οπτικό αποτέλεσμα πολύ κοντά στο εργοστασιακό, χωρίς να γίνεται επέμβαση στο εσωτερικό του κινητού.

Αυτό που χρειάζεται είναι να αποκολληθεί μόνο το σπασμένο γυαλί προσεκτικά και να κολληθεί μετά το νέο ΟΕΜ τζάμι επάνω στο ήδη υπάρχον πλαίσιο του κινητού με ειδικές κόλλες.

Όταν σπάει η πίσω όψη του iPhone, προτείνεται να αλλάζεται άμεσα το τζάμι για λόγους στεγανοποίησης του κινητού, για να μην κόβουν τα κομμάτια στην αφή και για να μην πέσουν πολύ μικρά κομματάκια μέσα στο κινητό, στις κάμερες κτλ.

Κατά την αλλαγή του τζαμιού δεν επηρεάζονται καθόλου οι λειτουργίες του κινητού και τα δεδομένα του χρήστη.

Παρόλα αυτά, όπως προτείνουμε σε κάθε εργασία για δική σας ασφάλεια, θα πρέπει να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής και Εγγύησης.

Γιατί είναι προτιμότερο να αλλάζεται μόνο το τζάμι παρά όλο το πλαίσιο;
allagh tzamiou iphone

Η αλλαγή μόνο του τζαμιού της πίσω όψης είναι καλύτερη και προτιμότερη λύση από την ολική αλλαγή πλαισίου/σασί διότι στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει ρίσκο για κάθε περιφερειακό του κινητού, συμπεριλαμβανομένου της οθόνης, αφού αποσυναρμολογείται πλήρως το κινητό και όλα τα περιφερειακά του (καλωδιοταινίες, κεραίες, κουμπιά, κάμερες, αισθητήρες κ.α.). Έπειτα, το αλλαγμένο σασί/μεταλλικό πλαίσιο θα είναι πλέον και πάλι imitation και όχι το εργοστασιακό όπως στην περίπτωση αλλαγής μόνο του τζαμιού, με αυτή τη μέθοδο. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό θα έχει λιγότερη στεγανοποίηση, χαμηλότερης ποιότητας μέταλλο και imitation τζάμι κάμερας (πιο θαμπό, μένουν δαχτυλιές και βρωμιές επάνω πιο εύκολα). Τέλος, θα έχει πιο εύκαμπτο και εύθραυστο πλαίσιο γενικότερα.
Εξαιρείται φυσικά η περίπτωση ενδεχόμενης αλλαγής όλου του πλαισίου+τζάμι με αυθεντικό εργοστασιακό ανταλλακτικό (μόνο σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα Apple) με το κύριο μειονέκτημα το πολύ μεγαλύτερο κόστος σε σχέση με την αλλαγή μόνο του τζαμιού.

αλλαγη πισω οψης iphone Πολύ χαμηλότερο κόστος από την αλλαγή ολόκληρου του πλαισίου, είτε imitation είτε αυθεντικού
αντικατασταση πλαισιου iphone Αποφυγή κινδύνων σε σχέση με την ολική αποσυναρμολόγηση
αλλαγή καπακι μπαταριας iphone Διατήρηση εγγύησης του εσωτερικού της συσκευής
σπασμενο πισω γυαλι iphone Παραμένει η εργοστασιακή φλάντζα στεγανοποίησης άθικτη, αφού δεν αποσυναρμολογείται η οθόνη
σπασμενη πλατη iphone Παραμένει όλο το σασί και τα περιφερειακά του εργοστασιακά και αυθεντικά
αλλαγη πισω τζαμιου iphone 14 pro max Μοναδική μέθοδος που δεν έχει επιπτώσεις στις λειτουργίες του κινητού
αλλαγη πισω τζαμιου iphone 12 Οπτικό αποτέλεσμα πολύ κοντά στο εργοστασιακό (υφή, logo Apple, γυαλάδα ή ματ αντίστοιχα, απόχρωση χρώματος κτλ)
αλλαγη καλυμματος μπαταριας iphone 13 Ανθεκτικότερο αποτέλεσμα

Η αλλαγή μόνο του πίσω τζαμιού προϋποθέτει να είναι ολόισιο το σασί/πλαίσιο του κινητού και να μην έχει διαστρεβλωθεί ή σπάσει καθόλου. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει αναγκαστικά να αλλαχτεί όλο το πλαίσιο με επιπλέον κόστος για το οποίο ενημερώνεστε κατά την παράδοση του κινητού για έλεγχο.

Τιμές αλλαγής πίσω Τζαμιού/Όψης iPhone
iphone back glass

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

Δείτε τις υπηρεσίες μας στα iPhone:
iPhone 4
iPhone 5
iPhone SE
iPhone 6
iPhone 7
iPhone 8
iPhone Χ

Άλλες Επισκευές Κινητών:
iPhone Samsung | LG | Άλλα Smartphone Κινητά