αλλαγη τζαμιου κινητου samsung

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αφαίρεση σπασμένης οθόνης
 • Τοποθέτηση νέας αυθεντικής οθόνης Samsung
 • Έλεγχος λειτουργίας

αντικατασταση σπασμενης οθονης samsung  Τιμή αντικατάστασης οθόνης:
Εξαρτάται από το μοντέλο Samsung
Δείτε τιμές παρακάτω
επισκευη οθονης samsung γλυφαδα  Εγγύηση: 6 μήνες**
(Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά παρακάτω τους όρους)

Αλλαγή Οθόνης Κινητών Samsung

Έσπασε το τζάμι ή όλη η οθόνη του αγαπημένου σας Samsung κινητού; Τότε αφήστε στη Tech Guru την επισκευή του στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι οθόνες των Samsung κινητών είναι ευαίσθητες στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ραγισμένο γυαλί στην χρήση και στην όψη του, χάνοντας έτσι και την αδιαβροχοποίησή του.

Οι περισσότερες οθόνες των κινητών Samsung είναι τεχνολογίας Super Amoled, έχουν μία από τις πιο ποιοτικές απεικονίσεις αλλά σπάνε πολύ εύκολα, ακόμα και με ελαφριά πίεση ή κραδασμό. Πολλές φορές σπάνε εσωτερικά χωρίς να φαίνεται το ράγισμα και το τζάμι παραμένει άθικτο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η οθόνη δεν ανάβει καθόλου, δίνοντας την εντύπωση ότι το κινητό δεν είναι λειτουργικό ενώ στην ουσία χρήζει αντικατάστασης οθόνης.

Παρέχουμε αντικατάσταση οθόνης σε όλα τα μοντέλα της Samsung, μόνο με αυθεντικές οθόνες Samsung, αφού βασιζόμαστε στην μοναδική τους ποιότητα η οποία δεν "αντιγράφεται".

ανακατασκευη οθονων samsung Μόνο Αυθεντικές οθόνες Samsung

αλλαγη τζαμιου samsung smartphone refurbish Άψογο τελικό αποτέλεσμα

ραγισμενο τζαμι samsung s7 Διαθέτουμε οθόνες για σχεδόν όλα τα κινητά Samsung

αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Εγγύηση 6 μήνες** (Διαβάστε παρακάτω τους όρους)

Το 95% των οθονών είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας με 50% προκαταβολή, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ενδεικτικά) και χρειάζονται 2-3 ώρες για την εργασία αντικατάστασης, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.

Τιμοκατάλογος Αλλαγής Οθόνης Samsung Κινητών

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και να μην είναι επικαιροποιημένες.

Το 95% των οθονών είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας με 50% προκαταβολή, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ενδεικτικά) και χρειάζονται 2-3 ώρες για την εργασία αντικατάστασης, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.

Αντικατάσταση Οθονών Αφής σε Samsung Tablets

Δεν βρήκατε το μοντέλο σας; Πάρτε προσφορά για την αντικατάσταση οθόνης του δικού σας Samsung.
αλλαγη τζαμιου οθονης samsung κινητου j3 γλυφαδα

  1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung Galaxy S6 SM-G920F")  2. Τι χρώμα είναι περιμετρικά από την οθόνη μπροστά;  3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

  **Σχετικά με την εγγύηση αυθεντικών οθονών Samsung
  service οθονων κινητων samsung

  Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από τον χρήστη, όπως σπάσιμο οθόνης εσωτερικά ή εξωτερικά, από πέσιμο ή χτύπημα, πίεση της οθόνης σε τσέπη/τσάντα, νερό στο κινητό κτλ.

  Το 99% των οθονών Samsung κινητών έχουν οθόνη Super-Amoled, τεχνολογία η οποία παρέχει ίσως την καλύτερη εικόνα στην αγορά αλλά είναι και οι ακριβότερες και πιο ευαίσθητες οθόνες σε κραδασμούς και χτυπήματα. Οι οθόνες αυτές είναι πολύ διαφορετικές από τις κλασικές LCD οθόνες που έχει η πλειοψηφία των κινητών, πολλές φορές ραγίζουν εσωτερικά με το παραμικρό χτύπημα αφού οι οθόνες απεικόνισης εσωτερικά έχουν πάχος μόλις 0.6 του χιλιοστού! Το ράγισμα μπορεί να γίνει εσωτερικά και όχι στο τζάμι εξωτερικά, φαίνεται μόνο με πολύ καθαρή οθόνη κάτω από δυνατό λευκό φως ή κάτω από το μικροσκόπιο. Το παραμικρό ράγισμα στις εσωτερικές πολλαπλές επιφάνειες απεικόνισης και τροφοδοσίας μπορεί να σβήσει την οθόνη μόνιμα. Όταν δεν ανάβει καθόλου η οθόνη τότε σημαίνει ότι έχει σπάσει εσωτερικά σε μη ορατό σημείο προς τον χρήστη. Δεν είναι δυνατό να μην ανάβει η οθόνη από αστοχία υλικού. Υπάρχουν φορές που δεν φαίνεται το ράγισμα διότι σπάει ένα πολύ μικρό περιμετρικό κομμάτι της οθόνης εσωτερικά (βλέπε κόκκινο περίγραμμα) το οποίο δεν φαίνεται από την μπροστινή μεριά του κινητού λόγω του χρώματος του τζαμιού (χρυσό-μαύρο-λευκό κτλ).

  Στις Super-Amoled οθόνες, τα χτυπήματα από ελάχιστα κακή μεταχείριση μπορούν να ξεκινήσουν από μία μικρή κουκκίδα αλλοιωμένου χρώματος (μοβ, μαύρο, πράσινο κ.α.) και καθημερινά να επεκτείνεται στην υπόλοιπη οθόνη. Ένας κραδασμός ή πίεση της οθόνης, μπορεί να δημιουργήσει τα παρακάτω προβλήματα, ακόμα και χωρίς να ραγίσει το επιφανειακό τζάμι:

                          

  Αυτού του τύπου βλάβες ή το να μην ανάβει καθόλου η οθόνη δεν είναι δυνατό να οφείλονται σε αστοχία υλικού (ελαττωματικό προϊόν) και δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση, λόγω ότι δεν τα καλύπτει η αντιπροσωπεία της Samsung και συνεπώς όλοι οι προμηθευτές αυθεντικών οθονών Samsung. Επίσης δεν υφίσταται η εγγύηση αν έχει χτυπηθεί ή στραβώσει έστω και ελάχιστα το πλαίσιο του κινητού διότι η οθόνη επηρεάζεται από την στρέβλωση αφού είναι κολλημένη επάνω του.

  Οι βλάβες που καλύπτονται αφορούν τη φωτεινότητα της οθόνης, τις έντονες διαφορές στις αποχρώσεις (π.χ. κιτρινίζει η οθόνη αλλά χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα όπως παραπάνω) και τη λειτουργία της αφής-Touch.