επισκευη samsung Κινητων

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αφαίρεση σπασμένης οθόνης
 • Τοποθέτηση νέας αυθεντικής οθόνης Samsung
 • Έλεγχος λειτουργίας

αντικατασταση σπασμενης οθονης samsung  Τιμή αντικατάστασης οθόνης:
Εξαρτάται από το μοντέλο Samsung
Δείτε τιμές παρακάτω
επισκευη οθονης samsung γλυφαδα  Εγγύηση: 6 μήνες
(Όροι και προϋποθέσεις)

Αλλαγή Οθόνης Κινητών Samsung

Αν προέκυψε πρόβλημα με την οθόνη του κινητού σας όπως απώλεια αφής-touch, έσπασε ή έχει αλλοιωθεί η εικόνα, τότε είστε στο κατάλληλο εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο για να κάνετε το κινητό σας σαν καινούργιο. Οι οθόνες των Samsung κινητών είναι ευαίσθητες στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ραγισμένο γυαλί στη χρήση και στην όψη του, χάνοντας έτσι και την αδιαβροχοποίησή του.

Οι περισσότερες οθόνες των κινητών Samsung είναι τεχνολογίας Super Amoled, έχουν μία από τις πιο ποιοτικές οθόνες της αγοράς αλλά σπάνε πολύ εύκολα, ακόμα και με ελαφριά πίεση ή κραδασμό. Πολλές φορές σπάνε εσωτερικά χωρίς να φαίνεται το ράγισμα και το τζάμι παραμένει άθικτο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η οθόνη δεν ανάβει καθόλου, δίνοντας την εντύπωση ότι το κινητό δεν είναι λειτουργικό ενώ στην ουσία χρήζει αντικατάστασης οθόνης. Στις οθόνες των κινητών, το εξωτερικό τζάμι είναι ενιαίο κομμάτι με την οθόνη και δεν αλλάζει ξεχωριστά, οπότε σε ενδεχόμενο σπάσιμο του τζαμιού, χρειάζεται αλλαγή ολόκληρη η οθόνη.

Παρέχουμε αντικατάσταση οθόνης σε όλα τα μοντέλα της Samsung, μόνο με Αυθεντικές οθόνες Service Pack Samsung, αφού βασιζόμαστε στη μοναδική τους ποιότητα η οποία δε "αντιγράφεται". Με τον εξειδικευμένο εργαστηριακό εξοπλισμό που διαθέτουμε, παρέχουμε επαγγελματική αλλαγή οθόνης που θα το κάνει να φαίνεται και πάλι σαν καινούργιο. Το Service Pack περιλαμβάνει νέα οθόνη κολλημένη σε νέο πλαίσιο/σασί στο χρώμα που επιθυμείτε, μαζί σε ένα πακέτο. Μετά την τοποθέτηση, το πίσω τζάμι της πλάτης το κολλάμε πάλι με αντίστοιχες ταινίες και κόλλες που παρέχουν στεγανοποίηση και βασική αδιαβροχοποίηση, αλλά όχι στον βαθμό του εργοστασιακού. Ακόμα και η εργοστασιακή ταινία να έμπαινε ή και στην ίδια την αντιπροσωπεία, δε γίνεται να εγγυηθεί η πλήρης αδιαβροχοποίησή του.

Σε κάθε περίπτωση, για δικιά σας διευκόλυνση, μπορούμε να σας παρέχουμε smartphone κινητό αντικατάστασης μέχρι το πέρας της επισκευής για να μη χάσετε ούτε μία κλήση και να μην πάνε πίσω οι υποχρεώσεις σας. Μαζί δίδεται φορτιστής και το αντίστοιχο καλώδιο, σε περίπτωση που δε διαθέτει ήδη ο χρήστης.

Η οθόνη χρειάζεται αλλαγή όταν:
ραγισμενο τζαμακι κινητου samsung Έχει σπάσει η οθόνη
samsung δε πιανει η αφη το touch Η αφή πιάνει από μόνη της ή δεν πιάνει σωστά
samsung μωβ στιγματα Έχει διάφορα στίγματα ή μελανά σημεία
επισκευη χαλασμενησ οθονης samsung Έχουν χαλάσει τα χρώματα της
εξειδικευμενο service οθονων samsung Έχει ραγίσει ή γρατζουνιστεί πολύ το εξωτερικό τζάμι

Γιατί να επιλέξετε την Tech Guru για την επισκευή του Samsung κινητού σας
αλλαγη τζαμιου οθονης samsung κινητου j3 γλυφαδα

ανακατασκευη οθονων samsung Μόνο καινούργιες και πραγματικά αυθεντικές οθόνες Samsung (Service Pack)service samsung κινητων
αλλαγη τζαμιου samsung smartphone refurbish Άψογο τελικό αποτέλεσμα σαν καινούργιο
ραγισμενο τζαμι samsung s7 Διαθέτουμε οθόνες για σχεδόν όλα τα μοντέλα και χρώματα Samsung (κατόπιν παραγγελίας)
αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Εγγύηση 6 μήνες (Όροι και προϋποθέσεις)
αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Μέχρι 3 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Περισσότερες από 4.000+ επισκευές Samsung και 500+ θετικές κριτικές στο ενεργητικό μας

Κατά την αλλαγή της οθόνης σε οποιοδήποτε κινητό, δεν επηρεάζονται τα δεδομένα του χρήστη. Παρόλα αυτά προτείνουμε να υπάρχει πάντα ένα Backup πριν μας παραδοθεί η συσκευή.

Αν έχει σπάσει η οθόνη σας, δεν μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα σας και δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε το κόστος της οθόνης, μπορούμε να σας σώσουμε τα δεδομένα χωρίς αλλαγή οθόνης στα περισσότερα μοντέλα. Ρωτήστε μας για το μοντέλο κινητού και το κόστος.

Προσοχή σε απομιμήσεις του εμπορίου, ΟΕΜ ή σε ανακατασκευασμένες (refurbished) οθόνες οι οποίες πωλούνται ως καινούργιες σε ψεύτικα κουτιά Service Pack. Θα πρέπει το κουτί να είναι σφραγισμένο με το αυτοκόλλητο γνησιότητας της Samsung.

Όλες οι οθόνες είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας με 50% προκαταβολή, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ενδεικτικά) και χρειάζονται 2-4 ώρες για την εργασία αντικατάστασης, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.

Τιμοκατάλογος Αλλαγής Οθόνης Samsung Κινητών

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Προσοχή! Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και να μην είναι επικαιροποιημένες λόγω της αγοράς ανταλλακτικών. Παρακαλούμε ρωτήστε μας για την πιο πρόσφατη τιμή και διαθεσιμότητα.

 

Άλλες Υπηρεσίες:

Επισκευή Κινητών Smartphone

Επισκευές Κινητών Samsung

Αντικατάσταση Οθονών Αφής σε Samsung Tablets

Ξεκλείδωμα Κινητών Samsung

Δεν βρήκατε το μοντέλο σας; Πάρτε προσφορά για την αντικατάσταση οθόνης του δικού σας Samsung.
αλλαγη τζαμιου οθονης samsung κινητου j3 γλυφαδα

  1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung Galaxy S6 SM-G920F")

  2. Τι χρώμα είναι περιμετρικά από την οθόνη μπροστά;

  3. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά

  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.