αλλαγη τζαμιου κινητου samsung

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αφαίρεση σπασμένου τζαμιού ή οθόνης
  • Τοποθέτηση νέας οθόνης ή τζαμιού
  • Έλεγχος λειτουργίας

αντικατασταση σπασμενης οθονης samsung  Τιμή αντικατάστασης τζαμιού οθόνης:
Εξαρτάται από το μοντέλο Samsung
Δείτε τιμές παρακάτω
επισκευη οθονης samsung γλυφαδα  Εγγύηση: 6 μήνες**
(Διαβάστε παρακάτω τους όρους)

Αλλαγή Τζαμιού και Οθόνης Κινητών Samsung

Έσπασε το τζάμι ή όλη η οθόνη του αγαπημένου σας Samsung κινητού; Τότε αφήστε στη Tech Guru την επισκευή του στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα τζάμια οθονών των Samsung κινητών είναι ευαίσθητα στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ραγισμένο γυαλί στην χρήση και στην όψη του, χάνοντας έτσι και την αδιαβροχοποίησή του.

Οι οθόνες των κινητών Samsung είναι τεχνολογίας Super Amoled, όπου το μπροστινό τζάμι είναι ένα παθητικό κομμάτι γυαλιού κολλημένο πάνω στην οθόνη απεικόνισης και αφής. Η οθόνη αυτή πωλείται σαν ένα ενιαίο κομμάτι, αλλά αναλόγως με τη περίπτωση, αν δεν έχει προσβληθεί η εσωτερική οθόνη απεικόνισης και φαίνεται κανονικά η εικόνα, μπορούμε να διαχωρίσουμε το γυαλί με ειδική διαδικασία προς αποφυγή κόστους ολόκληρης της οθόνης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό (Διαχωριστή Οθονών) που διαθέτουμε στο εργαστήριό μας. Έπειτα τοποθετείται νέα κόλλα LOCA (Liquid Optically Clear Adhesive) για να κολληθεί το νέο τζάμι και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το εργοστασιακό.

Παρέχουμε ανακατασκευή οθονών Κινητών Samsung (*όχι σε μοντέλα με κυρτή οθόνη ή τύπου Edge) με μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσμα που το κάνει να φαίνεται σαν καινούργιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ακόμα και άλλα εργαστήρια, μας παραδίδουν οθόνες για τέτοιου είδους δύσκολες επεμβάσεις.

ανακατασκευη οθονων samsung Αυθεντικές οθόνες Samsung

σπασμενο γυαλι κινητου samsung Τζάμια υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας

αλλαγη τζαμιου samsung smartphone refurbish Άψογο τελικό αποτέλεσμα

ραγισμενο τζαμι samsung s7 Διαθέτουμε Stock τζαμιών οθόνης για σχεδόν όλα τα μοντέλα για γρήγορη αντικατάσταση

αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Εγγύηση 6 μήνες** (Διαβάστε παρακάτω τους όρους)

Σημείωση: Στα μοντέλα με κυρτή οθόνη ή τύπου Edge (S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 Edge, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, Note Edge, Note 8, Note 9) δεν είναι δυνατή η αλλαγή μόνο του τζαμιού, αλλάζεται μόνο ολόκληρη η οθόνη.

Τιμοκατάλογος Αλλαγής/Επισκευής Οθόνης Samsung Κινητών

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..

*Μη Διαθέσιμο: Στα μοντέλα με κυρτή οθόνη ή τύπου Edge (S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 Edge, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, Note Edge, Note 8, Note 9) δεν είναι δυνατή η αλλαγή μόνο του τζαμιού, αλλάζεται μόνο ολόκληρη η οθόνη.

Οι τιμές ενδέχεται να μην είναι ακριβείς και ενημερωμένες, λόγω ότι η αγορά ανταλλακτικών και το συνάλλαγμα αλλάζουν καθημερινά και λόγω ότι το χρώμα της οθόνης αναλόγως με τη διαθεσιμότητα μπορεί να διαφοροποιήσει το κόστος. Παρακαλούμε καλέστε μας ή πάρτε προσφορά παρακάτω για επικαιροποιημένη τιμή.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για έλεγχο διαθεσιμότητας ανταλλακτικού.

Αντικατάσταση Οθονών Αφής σε Samsung Tablets

Δεν βρήκατε το μοντέλο σας; Πάρτε προσφορά για την αντικατάσταση τζαμιού.
αλλαγη τζαμιου οθονης samsung κινητου j3 γλυφαδα

1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung Galaxy S6 SM-G920F")2. Βλέπετε εικόνα εσωτερικά από το ράγισμα;3. Τι χρώμα είναι περιμετρικά από την οθόνη μπροστά;4. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΆλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

**Σχετικά με την εγγύηση αυθεντικών οθονών Samsung
service οθονων κινητων samsung

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από τον χρήστη, όπως σπάσιμο οθόνης εσωτερικά ή εξωτερικά, πίεση σε τσέπη/τσάντα, νερό στο κινητό κτλ.

Το 99% των οθονών Samsung Smartphone έχουν οθόνη Super-Amoled, τεχνολογία η οποία παρέχει ίσως την καλύτερη εικόνα στην αγορά αλλά είναι και οι ακριβότερες και πιο ευαίσθητες οθόνες σε κραδασμούς και χτυπήματα. Οι οθόνες αυτές είναι πολύ διαφορετικές από τις κλασικές LCD οθόνες που έχει η πλειοψηφία των κινητών, πολλές φορές ραγίζουν εσωτερικά με το παραμικρό χτύπημα αφού οι οθόνες απεικόνισης εσωτερικά έχουν πάχος μόλις 0.6 του χιλιοστού! Το ράγισμα μπορεί να γίνει εσωτερικά και όχι στο τζάμι εξωτερικά, φαίνεται μόνο με καθαρή οθόνη κάτω από δυνατό λευκό φως ή κάτω από το μικροσκόπιο. Το παραμικρό ράγισμα στις εσωτερικές πολλαπλές επιφάνειες απεικόνισης και τροφοδοσίας μπορεί να σβήσει την οθόνη μόνιμα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται το ράγισμα διότι πολλές φορές σπάει ένα πολύ μικρό περιμετρικό κομμάτι της οθόνης εσωτερικά (κόκκινο περίγραμμα) το οποίο δεν φαίνεται από την μπροστινή μεριά του κινητού λόγω του χρώματος του τζαμιού.

Στις Super-Amoled οθόνες, τα χτυπήματα από ελάχιστα κακή μεταχείριση μπορούν να ξεκινήσουν από μία μικρή κουκκίδα αλλοιωμένου χρώματος (μοβ, μαύρο, πράσινο κ.α.) και καθημερινά να επεκτείνεται στην υπόλοιπη οθόνη. Ένας κραδασμός ή πίεση της οθόνης, μπορεί να δημιουργήσει τα παρακάτω προβλήματα, ακόμα και χωρίς να ραγίσει το επιφανειακό τζάμι:

                        

Αυτού του τύπου βλάβες δεν είναι δυνατό να οφείλονται σε αστοχία υλικού (ελαττωματικό προϊόν) και δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση, λόγω ότι δεν τα καλύπτει η αντιπροσωπεία της Samsung και συνεπώς όλοι οι προμηθευτές αυθεντικών οθονών Samsung.

Οι βλάβες που καλύπτονται αφορούν τη φωτεινότητα της οθόνης, τις έντονες διαφορές στις αποχρώσεις (π.χ. κιτρινίζει η οθόνη αλλά χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα όπως παραπάνω) και τη λειτουργία της αφής-Touch.