αλλαγη τζαμιου κινητου samsung

 

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αφαίρεση σπασμένου τζαμιού ή οθόνης
  • Τοποθέτηση νέας οθόνης ή τζαμιού
  • Έλεγχος λειτουργίας

αντικατασταση σπασμενης οθονης samsung  Τιμή αντικατάστασης τζαμιού οθόνης:
        Εξαρτάται από το μοντέλο Samsung
        Δείτε τιμές παρακάτω
επισκευη οθονης samsung γλυφαδα  Εγγύηση: 1 έτος

Αλλαγή Τζαμιού και Οθόνης Κινητών Samsung

Έσπασε το τζάμι ή όλη η οθόνη του αγαπημένου σας Samsung κινητού; Τότε αφήστε στη Tech Guru την επισκευή του στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα τζάμια οθονών των Samsung κινητών είναι ευαίσθητα στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ραγισμένο γυαλί στην χρήση και στην όψη του, χάνοντας έτσι και την αδιαβροχοποίησή του.

Οι οθόνες των κινητών Samsung είναι τεχνολογίας Super Amoled, όπου το μπροστινό τζάμι είναι ένα παθητικό κομμάτι γυαλιού κολλημένο πάνω στην οθόνη απεικόνισης και αφής. Η οθόνη αυτή πωλείται σαν ένα ενιαίο κομμάτι, αλλά αναλόγως με τη περίπτωση, αν δεν έχει προσβληθεί η εσωτερική οθόνη απεικόνισης και φαίνεται κανονικά η εικόνα, μπορούμε να διαχωρίσουμε το γυαλί με ειδική διαδικασία προς αποφυγή κόστους ολόκληρης της οθόνης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό (Διαχωριστή Οθονών) που διαθέτουμε στο εργαστήριό μας. Έπειτα τοποθετείται νέα κόλλα LOCA (Liquid Optically Clear Adhesive) για να κολληθεί το νέο τζάμι και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το εργοστασιακό.

Παρέχουμε ανακατασκευή οθονών Κινητών Samsung (*όχι σε μοντέλα με κυρτή οθόνη ή τύπου Edge) με μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσμα που το κάνει να φαίνεται σαν καινούργιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ακόμα και άλλα εργαστήρια, μας παραδίδουν οθόνες για τέτοιου είδους δύσκολες επεμβάσεις.

ανακατασκευη οθονων samsung Αυθεντικές οθόνες Samsung

σπασμενο γυαλι κινητου samsung Τζάμια υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας

αλλαγη τζαμιου samsung smartphone refurbish Άψογο τελικό αποτέλεσμα

ραγισμενο τζαμι samsung s7 Διαθέτουμε stock τζαμιών οθόνης για σχεδόν όλα τα μοντέλα για γρήγορη αντικατάσταση

αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Εγγύηση 1 έτος

Τιμοκατάλογος Αλλαγής/Επισκευής Οθόνης Samsung Κινητών

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την εργασία.

*Μη Διαθέσιμο: Στα μοντέλα με κυρτή οθόνη ή τύπου Edge (S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 Edge, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, Note Edge, Note 8, Note 9) δεν είναι δυνατή η αλλαγή μόνο του τζαμιού, αλλάζεται μόνο ολόκληρη η οθόνη.

Οι τιμές ενδέχεται να μην είναι ακριβείς και ενημερωμένες, λόγω ότι η αγορά ανταλλακτικών και το συνάλλαγμα αλλάζουν καθημερινά και λόγω ότι το χρώμα της οθόνης αναλόγως με τη διαθεσιμότητα μπορεί να διαφοροποιήσει το κόστος. Παρακαλούμε καλέστε μας ή πάρτε προσφορά παρακάτω για επικαιροποιημένη τιμή.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για έλεγχο διαθεσιμότητας ανταλλακτικού.

Αντικατάσταση Οθονών Αφής σε Samsung Tablets

Δεν βρήκατε το μοντέλο σας; Πάρτε άμεσα προσφορά για την αντικατάσταση τζαμιού.
αλλαγη τζαμιου οθονης samsung κινητου j3 γλυφαδα

1. Γράψτε το Μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung Galaxy S6 G920F")2. Βλέπετε εικόνα εσωτερικά από το ράγισμα;3. Τι χρώμα είναι περιμετρικά από την οθόνη μπροστά;4. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφοράΆλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.