αλλαγη τζαμιου κινητου samsung

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αφαίρεση σπασμένου τζαμιού ή οθόνης
 • Τοποθέτηση νέας οθόνης ή τζαμιού
 • Έλεγχος λειτουργίας

αντικατασταση σπασμενης οθονης samsung  Τιμή αντικατάστασης τζαμιού οθόνης:
Εξαρτάται από το μοντέλο Samsung
Δείτε τιμές παρακάτω
επισκευη οθονης samsung γλυφαδα  Εγγύηση: 6 μήνες**
(Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά παρακάτω τους όρους)

Αλλαγή Τζαμιού και Οθόνης Κινητών Samsung

Έσπασε το τζάμι ή όλη η οθόνη του αγαπημένου σας Samsung κινητού; Τότε αφήστε στη Tech Guru την επισκευή του στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα τζάμια οθονών των Samsung κινητών είναι ευαίσθητα στα χτυπήματα και ραγίζουν εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ραγισμένο γυαλί στην χρήση και στην όψη του, χάνοντας έτσι και την αδιαβροχοποίησή του.

Οι οθόνες των κινητών Samsung είναι τεχνολογίας Super Amoled, όπου το μπροστινό τζάμι είναι ένα παθητικό κομμάτι γυαλιού κολλημένο πάνω στην οθόνη απεικόνισης και αφής. Η οθόνη αυτή πωλείται σαν ένα ενιαίο κομμάτι, αλλά αναλόγως με τη περίπτωση, αν δεν έχει προσβληθεί η εσωτερική οθόνη απεικόνισης και φαίνεται κανονικά η εικόνα, μπορούμε να διαχωρίσουμε το γυαλί με ειδική διαδικασία προς αποφυγή κόστους ολόκληρης της οθόνης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό (Διαχωριστή Οθονών) που διαθέτουμε στο εργαστήριό μας. Έπειτα τοποθετείται νέα κόλλα LOCA (Liquid Optically Clear Adhesive) για να κολληθεί το νέο τζάμι και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το εργοστασιακό.

Παρέχουμε ανακατασκευή οθονών Κινητών Samsung (όχι σε μοντέλα με κυρτή οθόνη ή τύπου Edge*) με μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσμα που το κάνει να φαίνεται σαν καινούργιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ακόμα και άλλα εργαστήρια, μας παραδίδουν οθόνες για τέτοιου είδους δύσκολες επεμβάσεις.

ανακατασκευη οθονων samsung Μόνο Αυθεντικές οθόνες Samsung

σπασμενο γυαλι κινητου samsung Τζάμια υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας

αλλαγη τζαμιου samsung smartphone refurbish Άψογο τελικό αποτέλεσμα

ραγισμενο τζαμι samsung s7 Διαθέτουμε Stock τζαμιών οθόνης για σχεδόν όλα τα μοντέλα για αντικατάσταση αυθημερόν

αντικατασταση τζαμιου samsung a5 j5 Εγγύηση 6 μήνες** (Διαβάστε παρακάτω τους όρους)

Το 95% των οθονών είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας με 50% προκαταβολή, σε 1 εργάσιμη ημέρα και χρειάζονται 1-3 ώρες για την εργασία αντικατάστασης, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση: Στα μοντέλα με κυρτή οθόνη τύπου Edge (S6 Edge, S7 Edge, S8, S9, S10, Note 8 κτλ) δεν είναι δυνατή η αλλαγή μόνο του τζαμιού, αλλάζεται μόνο ολόκληρη η οθόνη.

Τιμοκατάλογος Αλλαγής/Επισκευής Οθόνης Samsung Κινητών

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και να μην είναι επικαιροποιημένες.

Το 95% των οθονών είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας με 50% προκαταβολή, σε 1 εργάσιμη ημέρα και χρειάζονται 1-3 ώρες για την εργασία αντικατάστασης, αναλόγως τη διαθεσιμότητα.

*Μη Διαθέσιμο: Στα μοντέλα με κυρτή οθόνη τύπου Edge (S6 Edge, S7 Edge, S8, S9, S10, Note 8 κτλ) δεν είναι δυνατή η αλλαγή μόνο του τζαμιού, αλλάζεται μόνο ολόκληρη η οθόνη.

Αντικατάσταση Οθονών Αφής σε Samsung Tablets

Δεν βρήκατε το μοντέλο σας; Πάρτε προσφορά για την αντικατάσταση τζαμιού ή οθόνης.
αλλαγη τζαμιου οθονης samsung κινητου j3 γλυφαδα

  1. Γράψτε το ακριβές μοντέλο της συσκευής (π.χ. Samsung Galaxy S6 SM-G920F")  2. Βλέπετε εικόνα εσωτερικά από το ράγισμα;  3. Τι χρώμα είναι περιμετρικά από την οθόνη μπροστά;  4. To Email που θα σας στείλουμε τη προσφορά  Άλλες παρατηρήσεις (προαιρετικό)

  Μη ξεχάσετε να ελέγξτε το φάκελο με τα Ανεπιθύμητα Email (Junk-Spam) του email σας, για την απάντηση μας.

  Για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.
  Διαβάστε τους Όρους Παραλαβής.

  **Σχετικά με την εγγύηση αυθεντικών οθονών Samsung
  service οθονων κινητων samsung

  Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από τον χρήστη, όπως σπάσιμο οθόνης εσωτερικά ή εξωτερικά, από πέσιμο ή χτύπημα, πίεση της οθόνης σε τσέπη/τσάντα, νερό στο κινητό κτλ.

  Το 99% των οθονών Samsung κινητών έχουν οθόνη Super-Amoled, τεχνολογία η οποία παρέχει ίσως την καλύτερη εικόνα στην αγορά αλλά είναι και οι ακριβότερες και πιο ευαίσθητες οθόνες σε κραδασμούς και χτυπήματα. Οι οθόνες αυτές είναι πολύ διαφορετικές από τις κλασικές LCD οθόνες που έχει η πλειοψηφία των κινητών, πολλές φορές ραγίζουν εσωτερικά με το παραμικρό χτύπημα αφού οι οθόνες απεικόνισης εσωτερικά έχουν πάχος μόλις 0.6 του χιλιοστού! Το ράγισμα μπορεί να γίνει εσωτερικά και όχι στο τζάμι εξωτερικά, φαίνεται μόνο με πολύ καθαρή οθόνη κάτω από δυνατό λευκό φως ή κάτω από το μικροσκόπιο. Το παραμικρό ράγισμα στις εσωτερικές πολλαπλές επιφάνειες απεικόνισης και τροφοδοσίας μπορεί να σβήσει την οθόνη μόνιμα. Όταν δεν ανάβει καθόλου η οθόνη τότε σημαίνει ότι έχει σπάσει εσωτερικά σε μη ορατό σημείο προς τον χρήστη. Δεν είναι δυνατό να μην ανάβει η οθόνη από αστοχία υλικού. Υπάρχουν φορές που δεν φαίνεται το ράγισμα διότι σπάει ένα πολύ μικρό περιμετρικό κομμάτι της οθόνης εσωτερικά (βλέπε κόκκινο περίγραμμα) το οποίο δεν φαίνεται από την μπροστινή μεριά του κινητού λόγω του χρώματος του τζαμιού (χρυσό-μαύρο-λευκό κτλ).

  Στις Super-Amoled οθόνες, τα χτυπήματα από ελάχιστα κακή μεταχείριση μπορούν να ξεκινήσουν από μία μικρή κουκκίδα αλλοιωμένου χρώματος (μοβ, μαύρο, πράσινο κ.α.) και καθημερινά να επεκτείνεται στην υπόλοιπη οθόνη. Ένας κραδασμός ή πίεση της οθόνης, μπορεί να δημιουργήσει τα παρακάτω προβλήματα, ακόμα και χωρίς να ραγίσει το επιφανειακό τζάμι:

                          

  Αυτού του τύπου βλάβες ή το να μην ανάβει καθόλου η οθόνη δεν είναι δυνατό να οφείλονται σε αστοχία υλικού (ελαττωματικό προϊόν) και δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση, λόγω ότι δεν τα καλύπτει η αντιπροσωπεία της Samsung και συνεπώς όλοι οι προμηθευτές αυθεντικών οθονών Samsung. Επίσης δεν υφίσταται η εγγύηση αν έχει χτυπηθεί ή στραβώσει έστω και ελάχιστα το πλαίσιο του κινητού διότι η οθόνη επηρεάζεται από την στρέβλωση αφού είναι κολλημένη επάνω του.

  Οι βλάβες που καλύπτονται αφορούν τη φωτεινότητα της οθόνης, τις έντονες διαφορές στις αποχρώσεις (π.χ. κιτρινίζει η οθόνη αλλά χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα όπως παραπάνω) και τη λειτουργία της αφής-Touch.