Επισκευή Nintendo

Στην Tech Guru, με την ποιοτική τεχνική υποστήριξη και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τις παιχνιδομηχανές Nintendo, Switch, 3DS, Wii κ.α. Οι κονσόλες Nintendo είναι σχετικά ευαίσθητα μηχανήματα διότι διαθέτουν σύστημα με μεγάλες επιδόσεις σε πολύ μικρό μέγεθος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία λειτουργίας. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που προκύπτουν στα Nintendo από την πολύωρη χρήση ή κακομεταχείριση είναι:

επισκευη nintendo switch
επισκευη πλακετας νιντενδο Επισκευή Τροφοδοσίας Nintendo. Προκαλεί απώλεια ενέργειας. Μπορεί να μην ανάβει καθόλου ή να ανάβει για 1-2 δευτερόλεπτα και να σβήνει αμέσως. Το αντικαθιστούμε με νέο ή επισκευάζουμε το ήδη υπάρχων σε επίπεδο πλακέτας.
σερβις κονσολες παιχνιδιων nintendo Επισκευή Nintendo CD Laser. Μπορεί να μην αναγνωρίζει κανένα CD, να προσπαθεί ώρα να τα διαβάσει, να μην τραβάει τα CD μέσα ή να είναι τελείως απενεργοποιημένο. Αλλάζεται το Laser του αναγνώστη ή όλο το Drive με το μηχανισμό, αναλόγως τη περίπτωση. Επίσης ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα στο κύκλωμα διαχείρισής του επάνω στη πλακέτα στην οποία μπορούμε φυσικά να επέμβουμε.
χαλασμενο joystick nintendo Χαλασμένη θύρα HDMI/USB/Φόρτισης. Συνήθως σπάει από πτώση ή απότομη κίνηση επάνω στο καλώδιο. Ενδέχεται να προκαλεί στην εικόνα αλλοιώσεις, γραμμές ή αλλοιωμένα pixel. Το αντικαθιστούμε επάνω στη πλακέτα με νέο ανταλλακτικό, κάτω από το μικροσκόπιο για τέλειο αποτέλεσμα και του προσθέτουμε επιπλέον κόλλα σε σχέση με το εργοστάσιο για μεγαλύτερη αντοχή.
service nintendo wii Επισκευή Υπερθέρμανσης Nintendo. Όσο περνάει ο καιρός χρήσης του, τόσο πιο πολύ σκόνη μπαίνει μέσα με αποτέλεσμα να φράζει το σύστημα ψύξης. Επίσης, η θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή/κάρτας γραφικών χάνουν την ιδιότητα τους. Προκαλεί σοβαρή βλάβη στο σύστημα ή και μπορεί να το σβήνει απότομα κατά τη χρήση με τον ανεμιστήρα να ακούγεται δυνατά σε υψηλές στροφές. Αφαιρείται πλήρως η σκόνη, καθαρίζεται και λαδώνεται ο ανεμιστήρας και τοποθετείται νέα πάστα. Η μόνη και πιο σημαντική συντήρηση που πρέπει να γίνεται κάθε 1,5 - 2 χρόνια στα Nintendo.
επισκευη χειριστηρια nintendo switch Βλάβες στα χειριστήρια/Joycon. Συνήθως χαλάνε τα αναλογικά 3D Joystick στα Joycon των Nintendo Switch ή σε άλλη κονσόλα, η μπαταρία, τα κουμπιά, τα πλήκτρα πλοήγησης κ.α. Τα αντικαθιστούμε όλα με νέα ανταλλακτικά.
επισκευη joycon nintendo switch Βλάβες στις Oθόνες Αφής Touch. Αν δε λειτουργεί σωστά η αφή ή έχει σπάσει το τζάμι αφής, τα αντικαθιστούμε με νέα ανταλλακτικά.
service nintendo 3ds Αλλαγή μπαταρίας συσκευών. Αντικαθιστούμε τις εργοστασιακές μπαταρίες των παιχνιδομηχανών Nintendo ή των χειριστηρίων τους με νέες ΟΕΜ.

Τo Nintendo είναι ποιοτική και πολύτιμη συσκευή. Στις περισσότερες περιπτώσεις συμφέρει να επισκευασθεί έτσι ώστε να λειτουργήσει ξανά σαν καινούργιο. Επισκευάζουμε κάθε είδους βλάβη με τον ειδικό εξοπλισμό και την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε, ακόμα και σε επίπεδο μικρο-εξαρτημάτων μητρικής πλακέτας.