Επισκευή Playstation

Στην Tech Guru, με την ποιοτική τεχνική υποστήριξη και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τη κονσόλα Sony Playstation (PS2, PS3, PS4, PS5, PS Vita, PSP). Οι κονσόλες Playstation είναι σχετικά ευαίσθητα μηχανήματα διότι διαθέτουν σύστημα με μεγάλες επιδόσεις σε πολύ μικρό μέγεθος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία λειτουργίας. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που προκύπτουν στα Playstation από τη πολύωρη χρήση ή κακομεταχείριση είναι:

service playstation αθηνα

service playstation γλυφαδα Βλάβη στον σκληρό δίσκο. Συμβαίνει συχνά από κραδασμό ή χτύπημα επάνω στη κονσόλα ή από πολύωρη χρήση. Προκαλεί έντονες καθυστερήσεις ή παγώνει εντελώς την εικόνα. Τον αντικαθιστούμε με νέο σκληρό δίσκο ή με πιο γρήγορο τύπου SSD ή υβριδικό SSHD για καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια και μικρότερους χρόνους φόρτωσης.
επισκευη πλακετας playstation Επισκευή τροφοδοτικού Playstation. Προκαλεί απώλεια ενέργειας. Μπορεί να μην ανάβει καθόλου ή να ανάβει για 1-2 δευτερόλεπτα και να σβήνει αμέσως. Το αντικαθιστούμε με νέο ή επισκευάζουμε το ήδη υπάρχων σε επίπεδο πλακέτας.
σερβις κονσολες παιχνιδιων playstation Επισκευή Playstation Blu-ray CD Player. Μπορεί να μην αναγνωρίζει κανένα CD, να προσπαθεί ώρα να τα διαβάσει, να μην τραβάει τα CD μέσα ή να είναι τελείως απενεργοποιημένο. Αλλάζεται το Laser του αναγνώστη ή όλο το Drive με το μηχανισμό, αναλόγως τη περίπτωση. Επίσης ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα στο κύκλωμα διαχείρισής του επάνω στη πλακέτα στην οποία μπορούμε φυσικά να επέμβουμε.
υπερθερμανση playstation Χαλασμένη θύρα HDMI. Συνήθως σπάει από πτώση ή απότομη κίνηση επάνω στο καλώδιο. Ενδέχεται να προκαλεί στην εικόνα αλλοιώσεις, γραμμές ή αλλοιωμένα pixel. Το αντικαθιστούμε επάνω στη πλακέτα με νέο ανταλλακτικό, κάτω από το μικροσκόπιο για τέλειο αποτέλεσμα και του προσθέτουμε επιπλέον κόλλα σε σχέση με το εργοστάσιο για μεγαλύτερη αντοχή.
αλλαγή τσιπ hdmi ic playstation Καθόλου εικόνα με λευκό φως στη κονσόλα (WLOD). Ορισμένες φορές προκαλείται βλάβη στο τσιπάκι διαχείρισης της εικόνας στο HDMI που είναι επάνω στη πλακέτα. Συνήθως δε θα απεικονίζεται κάτι στην οθόνη παρόλο που θα είναι αναμμένη η κονσόλα με λευκό λαμπάκι ή θα είναι αλλοιωμένη η εικόνα. Χρειάζεται εξειδικευμένη τεχνική για την αλλαγή του τσιπ επάνω στη πλακέτα και αυτό το υποστηρίζουμε.
service playstation αγιος δημητριος Επισκευή Υπερθέρμανσης Playstation - Έντονος Θόρυβος Ανεμιστήρα. Όσο περνάει ο καιρός χρήσης του, τόσο πιο πολύ σκόνη μπαίνει μέσα με αποτέλεσμα να φράζει το σύστημα ψύξης. Επίσης η θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή-κάρτας γραφικών χάνουν την ιδιότητα τους. Προκαλεί σοβαρή βλάβη στο σύστημα ή και μπορεί να το σβήνει απότομα κατά τη χρήση με τον ανεμιστήρα να ακούγεται δυνατά σε υψηλές στροφές. Αφαιρείται πλήρως η σκόνη, καθαρίζεται και λαδώνεται ο ανεμιστήρας και τοποθετείται νέα πάστα. Η μόνη και πιο σημαντική συντήρηση που πρέπει να γίνεται κάθε 1,5 - 2 χρόνια στα Playstation.
επισκευη χειριστηρια playstation dualshock Βλάβες στα χειριστήρια - Dualshock. Συνήθως χαλάνε τα αναλογικά 3D Joystick, η θύρα φόρτισης USB, η μπαταρία, τα πίσω κουμπιά L και R, η δόνηση, τα πλήκτρα πλοήγησης κ.α. Τα αντικαθιστούμε όλα με νέα ανταλλακτικά.

επισκευες playstation

Τo Playstation είναι ποιοτική και πολύτιμη συσκευή. Στις περισσότερες περιπτώσεις συμφέρει να επισκευασθεί έτσι ώστε να λειτουργήσει ξανά σαν καινούργιο. Επισκευάζουμε κάθε είδους βλάβη με τον ειδικό εξοπλισμό και την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε, ακόμα και σε επίπεδο μικρο-εξαρτημάτων μητρικής πλακέτας.

To Playstation είναι σημαντικό κομμάτι για τη διασκέδασή σας και θέλετε να το επισκευάσετε άμεσα και οικονομικά. Αυτό το αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρουμε.

Για ποιo Playstation ενδιαφέρεστε;
σερβις playstation γλυφαδα