αλλαγη σκληρου δισκου ps4Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αφαίρεση σκληρού δίσκου και τοποθέτηση σε διαγνωστικό
  • Εγκατάσταση νέου δίσκου
  • Εγκατάσταση του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος PS4
  • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

ps4 κολλάει πολύ  Τιμή υπηρεσίας: 30€
Κόστος Υλικού: Εξαρτάται το δίσκο

αργει πολυ να φορτωσει το Ps4  Εγγύηση: 1-2 Έτη

επισκευή δισκου playstation 4  Χρόνος παράδοσης: 2-3 ώρες

Αλλαγή Σκληρού Δίσκου PS4

Αν το Playstation 4 αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σκληρό δίσκο ή θέλετε να το αναβαθμίσετε για μεγαλύτερη χωρητικότητα ή περισσότερη ταχύτητα, τότε έχουμε πολλές επιλογές για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι εργοστασιακοί δίσκοι των PS4 είναι πολύ βασική σειρά δίσκων (Toshiba και Samsung HDD, κυρίως 500GB και 1TB) οι οποίοι χαλάνε επάνω στα 3-4 έτη στις περισσότερες κονσόλες. Οι δίσκοι θεωρούνται αναλώσιμοι και είναι φυσιολογικό να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση. Όταν χαλάει ο δίσκος θα παρατηρήσουμε την κονσόλα να κάνει τα εξής:

ps4 μπαινει σε ασφαλη λειτουργια Μπαίνει σε "Ασφαλή Λειτουργία" και καθόλου στο σύστημα
ps4 αργει πολυ κολλαει Αργεί πάρα πολύ να φορτώσει
playstation 4 χαμηλα fps lag Ανάβει μπλε λαμπάκι στην κονσόλα και καθόλου εικόνα (BLOD)
ps4 δε κανει αναβαθμιση Κολλάει σε αναβάθμιση και δεν προχωράει
service κονσολας ps4 Έχει γεμίσει ο χώρος και δεν μπορεί να φορτώσει
επισκευες ps4 Ακούγεται ήχος "κροταλίσματος", επειδή βαράει η κεφαλή του δίσκου
αναβαθμιση ταχυτητας ps4 Εμφανίζει ένα κωδικό σφάλματος (π.χ. CE-34335-8, CE-36329-3) πριν μπει στο σύστημα

Πολλές φορές παρουσιάζεται η ανάγκη να αλλαχτεί ο δίσκος για λόγους χωρητικότητας. Οι εργοστασιακοί δίσκοι είναι 500GB ή 1TB με αποτέλεσμα αν υπάρχουν ανάγκες για εγκατάσταση πολλών παιχνιδιών να απαιτείται επιπλέον χωρητικότητα. Αρκετοί χρήστες εγκαθιστούν παιχνίδια σε εξωτερικό δίσκο USB, θυσιάζοντας όμως έτσι ταχύτητα, μιας και η USB είναι πιο αργή μετάδοση από τη SATA του εσωτερικού δίσκου. Η κατάλληλη λύση είναι να αλλαχτεί ο δίσκος με νέο μεγαλύτερο π.χ. 2TB όπου θα είναι και πιο γρήγορος με μεγαλύτερο χρόνο ζωής.

Για μη απαιτητικούς χρήστες ή για χρήστες που σκοπεύουν να αλλάξουν σύντομα την κονσόλα και να αγοράσουν νέα, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον χαλασμένο σκληρό δίσκο με μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση με "Μηδέν Errors" και "Υγεία 100%" σε διαγνωστικά προγράμματα. Αυτοί οι δίσκοι έρχονται στη μισή τιμή από τους καινούργιους και με 1 έτος εγγύηση αντί για 2 έτη που έχουν οι καινούργιοι σκληροί δίσκοι.

Για τους απαιτητικούς χρήστες, υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης της ταχύτητας αποκρίσεων και φορτώματος του συστήματος και των παιχνιδιών με αναβάθμιση του σκληρού δίσκου σε δίσκο νέας τεχνολογίας τύπου SSD. Οι SSD έχουν πολύ καλύτερες αποκρίσεις και ταχύτητες και έτσι θα βελτιώνεται αισθητά το "Lag" και τα "FPS" των παιχνιδιών. Οι δίσκοι SSD που προτείνουμε στα Playstation 4 είναι της Samsung με 5 έτη εγγύηση καθώς είναι το καλύτερο Value For Money.

Δείτε τις διαφορές των κλασσικών σκληρών δίσκων με ένα δίσκο SSD:

Αυτή η εργασία γίνεται συνήθως εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας. Tα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα, σώζονται μόνο αν είναι σε τέτοια κατάσταση ο δίσκος όπου μπορούμε να μπούμε στο παλιό σύστημα και να τα σώσουμε, ειδάλλως θα πρέπει να στηθούν από τον χρήστη όλα από την αρχή. Το περισσότερο κομμάτι της προόδου των παιχνιδιών θα συγχρονιστεί με τον Server για τα online παιχνίδια, αφού συνδεθείτε και στο Playstation Network.

Περιπτώσεις που επιβαρύνουν το σκληρό δίσκο κατά τη χρήση:

επισκευη playstation 4 Χτυπήματα επάνω στην κονσόλα

παιχνιδια ps4 εχουν lag Μετακίνηση της κονσόλας καθώς είναι σε λειτουργία

ps4 blue light of death 24ωρη χρήση της κονσόλας, ακόμα και να μένει μόνο αναμμένο σε standby

αναβαθμιση δισκου με ssd σε playstation 4 Να είναι ο δίσκος γεμάτος άνω των 90%

Με την εργασία αυτή προτείνουμε και ένα πλήρη καθαρισμό όλης της κονσόλας με επιπλέον κόστος 30€ (αρχική αξία 40€), του συστήματος ψύξης και τοποθέτηση νέας ποιοτικής θερμοαγώγιμης πάστας υψηλής θερμοαγωγιμότητας (12W/mK) για μακροχρόνια αξιοπιστία. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Playstation 4.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 12€ για παραλαβή-αποστολή).

playstation 4 hdd replacement Γνωρίζατε ότι: ps4 αλλαγη σκληρού δίσκου

  • Όταν το λαμπάκι του Playstation 4 μένει μπλε χωρίς εικόνα στην οθόνη, μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα του δίσκου και όχι της μητρικής πλακέτας που μπορεί να διαγνώσουν ορισμένοι τεχνικοί;
  • Οι After-Market δίσκοι είναι πολύ καλύτεροι και ανθεκτικότεροι από τους εργοστασιακούς δίσκους;
  • 8 στα 10 Playstation αποκτάνε πρόβλημα στο σκληρό δίσκο από αστοχία υλικού ή κακή παρτίδα εργοστασιακών δίσκων;
  • Ένα συντηρημένο και προσεγμένο PS4 μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 3-4 έτη;

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.