επισκευη μητρικης πλακετας playstation 4

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Πλήρη αποσυναρμολόγηση PS4
 • Διάγνωση πλακέτας με ειδικό εξοπλισμό
 • Επισκευή χαλασμένου κυκλώματος
 • Πλήρης καθαρισμός κονσόλας, συστήματος ψύξης και αλλαγή πάστας
 • Πλήρης έλεγχος ορθής λειτουργίας

επισκευη πλακετας ps4  Τιμή υπηρεσίας: Από 80€

επισκευη chip πλακετας ps4  Εγγύηση: 6 Μήνες

επισκευη ηλεκτρονικων πλακετας  Χρόνος παράδοσης: Ενδεικτικά 1-5 ημέρες

 

Επισκευή Μητρικής Πλακέτας Playstation 4

Αν το Playstation 4 παρουσιάζει προβλήματα όπως:

 • Παγώνει ξαφνικά η εικόνα στο μενού ή σε παιχνίδι
 • Σβήνει εντελώς η κονσόλα σε ανύποπτο χρόνο ή κάνει επανεκκινήσεις
 • Ανάβει λαμπάκι εκδήλωσης προβλήματος (BLOD, YLOD, RLOD)
 • Δεν δείχνει εικόνα η κονσόλα ενώ φαίνεται να λειτουργεί
 • Δεν ανάβει το Playstation και δεν ανταποκρίνεται καθόλου

τότε ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα της κονσόλας. Η πλακέτα αυτή είναι η ραχοκοκκαλιά του Playstation και κάνει όλη τη διαχείριση της κονσόλας και των περιφερειακών. Οι κύριοι λόγοι καταστροφής τους είναι από την έλλειψη καθαρισμού στο σύστημα ψύξης (υπερθέρμανση), από υπερτάσεις ή από αστοχία υλικού.

Οποιαδήποτε επέμβαση στη μητρική πλακέτα του Playstation 4 έχει χρονοβόρα διαδικασία και απαιτεί ειδικό εξοπλισμό Μicrosoldering, τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία επάνω σε δύσκολες επεμβάσεις με μικροσκόπιο. Όλα αυτά τα διαθέτουμε, κάνοντας την επισκευή της πλακέτας δυνατή ακόμα και αν η αντιπροσωπεία δηλώνει ότι δε φτιάχνεται. Αυτή η εργασία είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί από ερασιτέχνη ηλεκτρονικό ή με ερασιτεχνικό εξοπλισμό, όπως απλό κλασικό κολλητήρι κτλ. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι ακριβώς ίδια με τα εργοστασιακά.

Το 90% των βλαβών της πλακέτας μπορεί να επιδιορθωθεί, αλλά υπάρχουν και βλάβες που δεν μπορούν να ανιχνευτούν, λόγω ότι δεν υπάρχουν σχηματικά διαγράμματα των πλακετών των Playstation, ή είναι ασύμφορες προς επισκευή.

Μερικές από τις βλάβες που αναλαμβάνουμε
επισκευες playstation 4

βλαβη Playstation 4 Τσιπάκι απεικόνισης θύρας HDMI
δεν αναβει το ps4 Τσιπάκι WiFi/Bluetooth/Τηλεχειριστηρίων
playstation 4 ξαφνικα σβηνει Τσιπάκι SIE SouthBridge
ps4 δεν παιρνει ρευμα Κύκλωμα διαχείρισης μηχανισμού BluRay CD Player
πσ4 δε λειτουργει Τροφοδοσίες διάφορων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
επισκευη πλακετας ps4 Σπασμένοι κοννέκτορες (θύρα τροφοδοτικού, HDMI, USB, κεραίας WiFi κ.α)
επιδιορθωσεις βλαβων ps4 Χαλασμένο Κουμπί Power και Eject

Κάθε εργασία στη πλακέτα συμπεριλαμβάνει και δωρεάν πλήρη καθαρισμό όλης της κονσόλας (αρχικής αξίας 40€), του συστήματος ψύξης και τοποθέτηση νέας ποιοτικής θερμοαγώγιμης πάστας υψηλής θερμοαγωγιμότητας (12W/mK) για καλύτερη αξιοπιστία. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Playstation 4.

Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες και δεν επηρεάζονται τα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 12€ για παραλαβή-αποστολή).

επισκευες playstation 4 Γνωρίζατε ότι: service playstation γλυφαδα

 • Όταν το λαμπάκι του Playstation 4 μένει αναμμένο λευκό χωρίς να δείχνει εικόνα στην τηλεόραση, σημαίνει πιθανότατα ότι η κονσόλα έχει μπει κανονικά στο σύστημα και λειτουργεί φυσιολογικά αλλά δε μπορείτε να δείτε την εικόνα λόγω βλάβης στο τσιπάκι απεικόνισης της θύρας HDMI;
 • Όταν χαλάσει το τσιπάκι διαχείρισης του BluRay CD Player τότε δεν μπορεί να αντικατασταθεί με νέο διότι μόνο ένα μοναδικό τσιπ ενώνεται με την εργοστασιακή πλακέτα της κονσόλας και το σειριακό της νούμερο;
 • Ένα προσεγμένο PS4 στο οποίο γίνεται συντήρηση στο σύστημα ψύξης, μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 3-4 έτη;

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..