Επισκευή Τροφοδοτικού PS4

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Aποσυναρμολόγηση τροφοδοτικού PS4
  • Διάγνωση τροφοδοτικού με ειδικό εξοπλισμό
  • Επισκευή του εργοστασιακού τροφοδοτικού ή αλλαγή αυτού
  • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

αντικατασταση τροφοδοτικου ps4  Τιμή υπηρεσίας: Από 65€

ps4 δεν αναβει καθολου  Εγγύηση: 1 Έτος

playstation 4 εσβησε ξαφνικα  Χρόνος παράδοσης: 3-6 ώρες

 

Επισκευή Τροφοδοτικού Playstation 4

Αν το Playstation 4 δεν ανάβει καθόλου, δεν κάνει κανένα ήχο και γενικά δεν ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια, ενδεχομένως να φταίει το τροφοδοτικό. Εμείς διαθέτουμε τα περισσότερα τροφοδοτικά των PS4 σε stock, σε αυθεντικά μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα από εμάς, ή σε καινούργια ΟΕΜ. Προτείνουμε πάντα να επισκευάζουμε τα ήδη υπάρχοντα τροφοδοτικά, τα εργοστασιακά, μιας και το αποτέλεσμα είναι ποιοτικότερο και οικονομικότερο. Τα ΟΕΜ/Immitation τροφοδοτικά είναι αρκετά κατώτερα ποιοτικά σε σχέση με τα γνήσια.

Η μεγάλη διαθεσιμότητα που έχουμε στα ηλεκτρονικά μικροεξαρτήματα για επισκευή τροφοδοτικών, η πολυετή εμπειρία μας στις επισκευές παλμοτροφοδοτικών SMPS (Switching) και ηλεκτρονικών σε συνδυασμό με την ύπαρξη σύγχρονου εξειδικευμένου εξοπλισμού στο εργαστήριό μας, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς κάθε βλάβη που μπορεί να προκύψει στις κονσόλες Playstation 4. Στο τέλος της επισκευής του τροφοδοτικού, η συσκευή συνδέεται σε επαγγελματικό εξοπλισμό ελέγχου αντοχής σε Watt (Load Tester) όπου βλέπουμε αν αντέχει να τραβήξει τα Watt που ορίζει ο κατασκευαστής.

Η εργασία επισκευής τροφοδοτικού, ακόμα και η απλή αντικατάσταση του, πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό με εμπειρία σε ηλεκτρονικά, ειδάλλως μπορεί να προκύψει ατύχημα σε ρεύματα υψηλής τάσης ή και καταστροφή και άλλου εξαρτήματος. Πολλές φορές έχουμε συναντήσει χρήστες που επιχείρησαν να αλλάξουν τροφοδοτικό με ανταλλακτικό τυχαίας ποιότητας και έπειτα ξήλωσαν άθελά τους τον κοννέκτορα του κοντού καλωδίου του τροφοδοτικού που ενώνεται στη μητρική πλακέτα (λευκός μικρός κοννέκτορας με 4 ή 5 pin). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ακριβότερη επισκευή της κονσόλας από τα επιπλέον προβλήματα που προέκυψαν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε καταστήματα που ισχυρίζονται ότι τα τροφοδοτικά που εμπορεύονται είναι γνήσια σε πολύ οικονομική τιμή, ενώ στην ουσία είναι κακής ποιότητας imitation.

Τα τροφοδοτικά των Playstation είναι ανθεκτικά εξαρτήματα και ποιοτικές κατασκευές αλλά πολλές φορές χαλάνε, κυρίως από υψηλές θερμοκρασίες λόγω έλλειψης συντήρησης από τον χρήστη ή από υπέρταση και ξαφνική αλλαγή σταθερότητας του ρεύματος. Μιας και το σύστημα ψύξης της κονσόλας ψύχει και το τροφοδοτικό και ο αέρας από τον ανεμιστήρα περνάει μέσα από το τροφοδοτικό, είναι σημαντικό να διατηρούνται όσο το δυνατό χαμηλότερες θερμοκρασίες μέσα στη κονσόλα.

μεταχειρισμενα τροφοδοτικα playstation 4 pro Αυθεντικά τροφοδοτικά σε Stock
service κονσολες playstation 4 Επισκευή των εργοστασιακών τροφοδοτικών για οικονομικότερη λύση
ps4 σβηνει ξαφνικα Άμεση επισκευή
playstation 4 δεν αναβει 1 Έτος Εγγύηση

Αυτή η εργασία γίνεται συνήθως εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας και δεν επηρεάζονται τα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα.

Με την εργασία αυτή προτείνουμε και ένα πλήρη καθαρισμό όλης της κονσόλας με επιπλέον κόστος 30€ (αρχική αξία 40€)του συστήματος ψύξης και τοποθέτηση νέας ποιοτικής θερμοαγώγιμης πάστας υψηλής θερμοαγωγιμότητας (12W/mK) για μακροχρόνια αξιοπιστία. Να σημειωθεί ότι το ίδιο σύστημα ψύξης της πλακέτας ψύχει και το τροφοδοτικό. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Playstation 4.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 12€ για παραλαβή-αποστολή)

Περιπτώσεις που επιβαρύνουν το τροφοδοτικό:

ps4 αντικατασταση psu Ασταθές ρεύμα στο σημείο που βρίσκεται η κονσόλα

αλλαγη τροφοδοτικου playstation 4 Έλλειψη συντήρησης του συστήματος ψύξης

καμμενο τροφοδοτικο playstation 24ωρη χρήση της κονσόλας, ακόμα και να μένει μόνο αναμμένο σε standby

Επισκευή Εξόδου HDMI PlayStation 4 Έλλειψη προστατευτικού τάσης στην πρίζα της κονσόλας

Επισκευή τροφοδοτικού ADP-400DR Playstation 5

Επισκευή εργοστασιακού τροφοδοτικού PS4 Fat ADP-200ER

playstation 4 δεν κανει beep Γνωρίζατε ότι: ps4 χαλασε

  • Είναι πολύ καλύτερη επιλογή ένα αυθεντικό μεταχειρισμένο ή ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό σε σχέση με ένα immitation;
  • Όταν ένα Playstation είναι τελείως νεκρό, πολύ πιθανό να οφείλεται στη μητρική πλακέτα και όχι στο τροφοδοτικό;
  • 5 στα 10 Playstation που αποκτάνε πρόβλημα με το τροφοδοτικό, οφείλεται σε υψηλές θερμοκρασίες λόγω έλλειψης εσωτερικού καθαρισμού;
  • Ένα συντηρημένο και προσεγμένο PS4 μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 3-4 έτη;

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..