υπερθερμανση ps4

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Πλήρη αποσυναρμολόγηση PS4
 • Καθαρισμός συστήματος ψύξης και μητρικής πλακέτας
 • Καθαρισμός και λίπανση ανεμιστήρα
 • Αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας
 • Καθαρισμός πλαστικών μερών
 • Καθαρισμός θυρών USB+HDMI
 • Έλεγχος θερμοκρασίας

επισκευη θερμοκρασιας playstation  Τιμή υπηρεσίας: 40€

μειωση θερμοκρασιας playstation 4  Χρόνος παράδοσης: 2-4 ώρες

 

Επισκευή Υπερθέρμανσης Playstation 4 - Καθαρισμός

Αν το Playstation 4 αγγίζει υψηλές θερμοκρασίες, ακούγεται έντονος θόρυβος (ανεμιστηράκι) ή σβήνει απότομα σε λίγα λεπτά, τότε χρειάζεται καθαρισμό το PS4 και συντήρηση του συστήματος ψύξης, όσο πιο άμεσα γίνεται. Συνήθως προκαλείται όταν φορτώσει ένα παιχνίδι ή κατά τη διάρκεια του gaming και είτε βγάζει ένα μήνυμα υπερθέρμανσης ή ανάβει κόκκινο το λαμπάκι του Playstation.

Στη διαδικασία καθαρισμού, αποσυναρμολογείται πλήρως όλο το σύστημα ψύξης, καθαρίζεται η ψύκτρα και οι γρίλιες από σκόνη, καθαρίζεται και λιπαίνεται ο ανεμιστήρας και τοποθετείται νέα ποιοτική θερμοαγώγιμη πάστα υψηλής θερμοαγωγιμότητας στη σωστή ποσότητα. Σε περίπτωση που τα θερμοαγώγιμα pads στις RAM και στα κυκλώματα τροφοδοσίας (πηνία, Mosfet) είναι φθαρμένα, τα αντικαθιστούμε με ίδιου μεγέθους και ποιότητας για μέγιστη ψύξη.

Επίσης καθαρίζεται λεπτομερώς με ειδικά υγρά το εσωτερικό του PS4 στα εξής σημεία:

 • Η μητρική πλακέτα
 • Όλες οι θύρες της πλακέτας (USB, HDMI, Δικτύου κτλ)
 • Τα πλαστικά μέρη του Playstation εσωτερικά και εξωτερικά

Η υπερθέρμανση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όπως:

ps4 θερμαινεται Πρόωρη φθορά του Playstation

επισκευη υψηλης θερμοκρασίας ps4 Ανεπανόρθωτη βλάβη στo κεντρικό Chip APU (Επεξεργαστής και Κάρτα Γραφικών μαζί)

εσωτερικος καθαρισμος playstation 4 Αισθητή μείωση απόδοσης, μειωμένα FPS και Lag

playstation 4 overheat Απότομη απενεργοποίηση συσκευής

Δείτε πως είναι εσωτερικά ένα μη συντηρημένο Playstation 4 με καθημερινή χρήση 3-4 ετών
ps4 υπερθερμανση

Σε περίπτωση που χρειάζεστε και εσωτερικό καθαρισμό στο BluRay Player (στο μηχανισμό κίνησης του δίσκου και στο Laser) υπάρχει επιπλέον χρέωση στα 15€.

Αυτή η συντήρηση είναι αναγκαία να γίνεται κάθε περίπου 1-2 έτη, αναλόγως τη χρήση και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Αυτή η εργασία γίνεται εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας και δεν επηρεάζονται τα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 12€ για παραλαβή-αποστολή)

Περιπτώσεις που επιβαρύνουν το σύστημα με αποτέλεσμα να θέλει πρόωρο καθάρισμα:

ps4 rlod κοκκινο λαμπακι Αν υπάρχει κατοικίδιο μέσα στο χώρο

θερμαινεται το playstation Αν είναι σε χώρο ακάθαρτο ή ανθυγιεινό

ανεμιστηρας playstation 4 ακουγεται δυνατα Αν είναι ακουμπησμένο στο πάτωμα

κλέινει απο θερμοκρασία το Playstation Αν γίνεται καθημερινή και πολύωρη χρήση

Τα εξαρτήματα του Playstation 4 είναι όλα πολύ στοιβαγμένα μέσα στη συσκευή με αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία πολύ εύκολα και γρήγορα. Ο ανεμιστήρας ο οποίος εισάγει και εξάγει αέρα με γρήγορη ταχύτητα τραβάει επάνω του και στις γρίλιες της ψύκτρας μεγάλη ποσότητα σκόνης, τρίχες κτλ με αποτέλεσμα να φράζει η δίοδος του αέρα που είναι απαραίτητη για την ψύξη του μηχανήματος. Δεν αρκεί όμως μόνο ένας απλό "φύσημα" με αέρα επάνω στον ανεμιστήρα ή εξωτερικά, κάτι που μπορεί να κάνει και ένας απλός χρήστης ανοίγοντας το επάνω καπάκι. Είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό με πείρα επάνω στα PS4 προς αποφυγή ζημιάς και κυρίως για να τοποθετηθεί η σωστή δόση θερμοαγώγιμης πάστας στη θέση της στεγνής και ταλαιπωρημένης εργοστασιακής πάστας.

πλαυστατιον σβηνει αποτομα Γνωρίζατε ότι: σβηνει το playstation 4

 • 8 στα 10 Playstation αχρηστεύονται λόγω υπερθέρμανσης από ελλειπή ή μη ορθή συντήρηση από ανειδίκευτο επισκευαστικό κέντρο;
 • Ένα συντηρημένο PS4 μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 5 έτη;
 • Οι μεγάλες θερμοκρασίες είναι ο κύριος λόγος που προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη στον επεξεργαστή του PS4, με αποτέλεσμα να καθιστά άχρηστη τη συσκευή;
 • Το Playstation αν υπερθερμαίνεται, κατεβάζει αυτομάτως τις επιδόσεις στα παιχνίδια και ανεβάζει απότομα τις στροφές του ανεμιστήρα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..