υπερθερμανση ps4

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Πλήρη αποσυναρμολόγηση PS4
  • Καθαρισμός συστήματος ψύξης, μητρικής, θυρών και πλαστικών
  • Καθαρισμός και λίπανση ανεμιστήρα
  • Αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και thermal pads
  • Έλεγχος θερμοκρασίας

επισκευη θερμοκρασιας playstation  Τιμή υπηρεσίας: 40€ 30€ - Προσφορά Ιουνίου!
μειωση θερμοκρασιας playstation 4  Χρόνος παράδοσης: 2-4 ώρες
επισκευη υπερθερμανσης playstation 4  Εγγύηση: 6 Μήνες*

*Αφορά την επαναφορά θερμοκρασίας και τη λειτουργία του ανεμιστήρα σε εργοστασιακά επίπεδα

Επισκευή Υπερθέρμανσης Playstation 4 - Καθαρισμός

Αν το Playstation 4 αγγίζει υψηλές θερμοκρασίες, ακούγεται έντονος θόρυβος (ανεμιστηράκι) ή σβήνει απότομα όταν φορτώνει ένα βαρύ παιχνίδι ή κατά τη διάρκεια έντονου Gaming, τότε χρειάζεται άμεσα καθαρισμό το PS4 και συντήρηση του συστήματος ψύξης.

Αυτή η συντήρηση είναι αναγκαία να γίνεται κάθε 1 με 2 έτη το πολύ, αναλόγως φυσικά τη χρήση και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα ορατή εξωτερικά η κατάσταση του, μπορεί να φαίνεται καθαρό εξωτερικά αλλά εσωτερικά να είναι βουλωμένο το σύστημα ψύξης από σκόνη που γίνονται ολόκληρες "μπάλες". Το πιο σημαντικό όμως είναι η κατάσταση της θερμοαγώγιμης πάστας στον επεξεργαστή η οποία στεγνώνει και καταστρέφεται ακόμα και χωρίς χρήση.

Αυτή η εργασία γίνεται εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας και δεν επηρεάζονται τα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα.

Τα εξαρτήματα του Playstation 4 είναι όλα πολύ στοιβαγμένα μέσα στη συσκευή με αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία πολύ εύκολα και γρήγορα. Ο ανεμιστήρας ο οποίος εισάγει και εξάγει αέρα με γρήγορη ταχύτητα τραβάει επάνω του και στις γρίλιες της ψύκτρας μεγάλη ποσότητα σκόνης, τρίχες κτλ με αποτέλεσμα να φράζει η δίοδος του αέρα που είναι απαραίτητη για την ψύξη του μηχανήματος. Δεν αρκεί όμως μόνο ένας απλό "φύσημα" με αέρα επάνω στον ανεμιστήρα ή εξωτερικά, κάτι που μπορεί να κάνει και ο χρήστης ανοίγοντας το επάνω καπάκι. Είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθεί πλήρως από εξειδικευμένο προσωπικό με πείρα επάνω στα PS4 προς αποφυγή ζημιάς και κυρίως για να τοποθετηθεί η σωστή δόση θερμοαγώγιμης πάστας στη θέση της στεγνής και ταλαιπωρημένης εργοστασιακής πάστας.

Συναντάμε πολύ συχνά περιπτώσεις χρηστών που δοκίμασαν να καθαρίσουν μόνοι τους την κονσόλα και το αποτέλεσμα ήταν: σπασμένα πλαστικά, ξεκολλημένοι κοννέκτορες από την πλακέτα (κυρίως τροφοδοσίας+fan), κομμένες καλωδιοταινίες, υπερβολική δόση πάστας και χαμηλής ποιότητας, ακόμα και σπασμένες φτερωτές στον ανεμιστήρα. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή της κονσόλας και περισσότερα χρήματα για την μετέπειτα επισκευή της.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθαρισμού
ps4 υπερθερμανση
playstation ακουγεται πολυ δυνατα Αύξηση της ζωής της συσκευής
playstation 4 κολλανε τα παιχνιδια Αισθητή μείωση του θορύβου ανεμιστήρα
Playstation 4 κολλαει εχει λαγκ Lag Μέγιστη απόδοση και FPS
συντηρηση service ps4 Χαμηλότερη εκπομπή θερμότητας
γιατι ζεσταινεται το playstation Μικρότερη κατανάλωση ρεύματος

Τι κάνουμε στον βαθύ καθαρισμό (Deep Clean)
ps4 υπερθερμανση
playstation ακουγεται πολυ δυνατα Αποσυναρμολογείται πλήρως όλη η κονσόλα και το σύστημα ψύξης
playstation 4 κολλανε τα παιχνιδια Καθαρίζεται η ψύκτρα και οι γρίλιες από σκόνη
Playstation 4 κολλαει εχει λαγκ Lag Καθαρίζεται και λιπαίνεται ο ανεμιστήρας
συντηρηση service ps4 Τοποθετείται νέα ποιοτική θερμοαγώγιμη πάστα υψηλής θερμοαγωγιμότητας (Thermal Grizzly Kryonaut Ultra High Performance 12.5W/mK) στη σωστή ποσότητα επάνω στο τσιπάκι της APU (Επεξεργαστής και Κάρτα Γραφικών μαζί)
γιατι ζεσταινεται το playstation Σε περίπτωση που τα θερμοαγώγιμα pads στα τσιπ της μνήμης RAM και στα κυκλώματα τροφοδοσίας (πηνία, Mosfet) είναι φθαρμένα, τα αντικαθιστούμε με ίδιου μεγέθους, πάχους και ποιότητας (6W/mK) όπως τα εργοστασιακά για μέγιστη ψύξη.
service sony ps4 Λεπτομερής καθαρισμός της μητρικής πλακέτας με ειδικά επαγγελματικά υγρά, όλων των θυρών της πλακέτας εσωτερικά (USB, HDMI, Δικτύου κτλ) και των πλαστικών του Playstation εσωτερικά και εξωτερικά

Η υπερθέρμανση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα
ps4 υπερθερμανση

ps4 θερμαινεται Πρόωρη φθορά του Playstation

επισκευη υψηλης θερμοκρασίας ps4 Ανεπανόρθωτη βλάβη στo κεντρικό Chip APU (Επεξεργαστής και Κάρτα Γραφικών μαζί)

εσωτερικος καθαρισμος playstation 4 Αισθητή μείωση απόδοσης, μειωμένα FPS και Lag

playstation 4 overheat Απότομη απενεργοποίηση συσκευής

Δείτε πως είναι εσωτερικά ένα μη συντηρημένο Playstation 4 με καθημερινή χρήση 3-4 ετών
ps4 υπερθερμανση

Περιπτώσεις που επιβαρύνουν το σύστημα με αποτέλεσμα να θέλει πρόωρο καθάρισμα:

ps4 rlod κοκκινο λαμπακι Αν υπάρχει κατοικίδιο μέσα στο χώρο

θερμαινεται το playstation Αν είναι σε χώρο ακάθαρτο ή ανθυγιεινό

ανεμιστηρας playstation 4 ακουγεται δυνατα Αν είναι ακουμπησμένο στο πάτωμα

κλέινει απο θερμοκρασία το Playstation Αν γίνεται καθημερινή και πολύωρη χρήση

Σε περίπτωση που χρειάζεστε και εσωτερικό καθαρισμό στο BluRay Player (στο μηχανισμό κίνησης του δίσκου και στο Laser) υπάρχει επιπλέον χρέωση στα 15€. Σε περίπτωση που ο ανεμιστήρας δεν επισκευάζεται και χρήζει αλλαγής, πράγμα σπάνιο, τότε θα χρειαστεί παραγγελία νέου ανταλλακτικού με επιπλέον χρέωση (ενδεικτικά 35€) για το οποίο ενημερώνεστε πρώτα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 10€ για παραλαβή+αποστολή μαζί).

πλαυστατιον σβηνει αποτομα Γνωρίζατε ότι: σβηνει το playstation 4

  • 8 στα 10 Playstation αχρηστεύονται λόγω υπερθέρμανσης από ελλειπή ή μη ορθή συντήρηση από ανειδίκευτο επισκευαστικό κέντρο;
  • Πρόχειρος καθαρισμός ή χρήση φθηνής θερμοαγώγιμης πάστας στο τσιπάκι APU μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη;
  • Ένα συντηρημένο PS4 μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 5 έτη;
  • Οι μεγάλες θερμοκρασίες είναι ο κύριος λόγος που προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη στον επεξεργαστή του PS4, με αποτέλεσμα να καθιστά άχρηστη τη συσκευή;
  • Το Playstation αν υπερθερμαίνεται, κατεβάζει αυτομάτως τις επιδόσεις στα παιχνίδια (FPS) και ανεβάζει απότομα τις στροφές του ανεμιστήρα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..