Επισκευή σπασμένου HDMI Port σε PlayStation 5Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Πλήρη αποσυναρμολόγηση PS5
  • Αποκόλληση χαλασμένης θύρας HDMI
  • Τοποθέτηση νέας θύρας HDMI
  • Πλήρης καθαρισμός κονσόλας, συστήματος ψύξης και αλλαγή υγρού μετάλλου APU
  • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

αντικατασταση θυρας hdmi ps5  Τιμή υπηρεσίας: 100€

δεν δειχνει εικονα το playstation 5 στη τηλεοραση  Εγγύηση: 1 Έτος

αλλαγη εξοδου hdmi ps5  Χρόνος παράδοσης: 3-6 ώρες

 

Αλλαγή Θύρας HDMI Playstation 5

Αν το Playstation 5 δεν απεικονίζει στην οθόνη ενώ ανάβει κανονικά και μένει αναμμένο το λευκό λαμπάκι ή όταν κουνάτε το καλώδιο HDMI χάνεται ή παραμορφώνεται η εικόνα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιο πρόβλημα η θύρα HDMI της κονσόλας.

Η θύρα αυτή είναι αρκετά ευαίσθητη κάνοντάς την έτσι μία συχνή βλάβη για εμάς, αφού λόγω του σημείου που βρίσκεται η θύρα, είναι εκτεθειμένη σε χτυπήματα ή πιέσεις του καλωδίου HDMI την ώρα που είναι συνδεδεμένο, με αποτέλεσμα να χάνεται η εικόνα ή ο ήχος, αφού περνάει από το ίδιο καλώδιο.

Η αλλαγή της θύρας HDMI είναι μία πολύωρη διαδικασία και απαιτεί ειδικό εξοπλισμό Μicrosoldering, τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία επάνω σε δύσκολες επεμβάσεις με μικροσκόπιο. Όλα αυτά τα διαθέτουμε, κάνοντας την επισκευή της θύρας HDMI να είναι καλύτερη και από την εργοστασιακή. Αυτή η εργασία είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί από ερασιτέχνη ηλεκτρονικό ή με ερασιτεχνικό εξοπλισμό, όπως απλό κλασικό κολλητήρι κτλ. Το ανταλλακτικό που χρησιμοποιούμε είναι ακριβώς ίδιο με του κατασκευαστή.

Η εργασία αυτή συμπεριλαμβάνει και δωρεάν πλήρη καθαρισμό όλης της κονσόλας (αρχικής αξίας 45€), του συστήματος ψύξης και τοποθέτηση νέου ποιοτικού υγρού μετάλλου υψηλής θερμοαγωγιμότητας (75W/mK) στο κεντρικό τσιπάκι APU (CPU+GPU μαζί). Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Playstation 5.

PS5 White Light of Death, δεν απεικονίζει. Η Sony ζήτησε 300€!!!

PS5 Slim – Αποσυναρμολόγηση και αλλαγή HDMI

Εναλλακτικός τρόπος αλλαγής θύρας HDMI σε PS5 με μέθοδο “On The Fly”

Επισκευή και “συμμάζεμα” PS5. Σπασμένο HDMI + 2 θύρες USB 3.0

Σε περίπτωση που έχει ξηλωθεί η θύρα και μαζί ορισμένοι διάδρομοι της πλακέτας (διαθέτει 19 pins), μπορούμε να αποκαταστήσουμε και αυτή τη βλάβη με επιπλέον κόστος για το οποίο ενημερώνεστε πριν την επέμβαση.

Αυτή η εργασία γίνεται συνήθως εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας και δεν επηρεάζονται τα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 12€ για παραλαβή-αποστολή)

Περιπτώσεις που επιβαρύνουν τη θύρα HDMI:

ps5 αντικατασταση θυρας hdmi Ασκούμενη πίεση του καλωδίου στο έπιπλο

επισκευη θυρας hdmi playstation 5 Κοντό καλώδιο με αποτέλεσμα να είναι τεντωμένο και να πιέζει τη θύρα

Αλλαγή σε ps5 hdmi port Κακή ποιότητα καλωδίου HDMI

Επισκευή Εξόδου HDMI PlayStation 5 Τοποθέτηση του καλωδίου από τον χρήστη με πίεση και λάθος τρόπο

playstation 5 hdmi port replacement Γνωρίζατε ότι: ps5 αλλαγη θυρας hdmi

  • Όταν το λαμπάκι του Playstation 5 μένει αναμμένο λευκό, σημαίνει ότι η κονσόλα έχει μπει κανονικά στο σύστημα και λειτουργεί φυσιολογικά αλλά δε μπορείτε να δείτε την εικόνα λόγω βλάβης στη θύρα HDMI;
  • Πολλές φορές η έλλειψη απεικόνισης δεν οφείλεται στη θύρα HDMI αλλά στο τσιπάκι που διαχειρίζεται τη θύρα HDMI (Retimer IC) ή στα 4 φίλτρα (πηνία) που διαθέτει το κύκλωμα της θύρας HDMI στη πλακέτα;
  • 5 στα 10 Playstation αποκτάνε πρόβλημα στη θύρα HDMI από κακή και απότομη σύνδεση του καλωδίου;
  • Ένα συντηρημένο και προσεγμένο PS5 μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 3-4 έτη;

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..