αλλαγη laser bluray playstation 5Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αποσυναρμολόγηση κονσόλας
  • Αποσυναρμολόγηση Bluray Drive
  • Διάγνωση προβλήματος
  • Επισκευή βλάβης - αντικατάσταση ανταλλακτικού
  • Έλεγχος ορθής λειτουργίας

αντικατασταση bluray player ps4  Τιμή υπηρεσίας: Από 80€

playstation 4 δε τραβαει τα cd  Εγγύηση: 6 Μήνες

επισκευη laser ps4  Χρόνος παράδοσης: 3-6 ώρες

 

Eπισκευή Bluray CD Player Playstation 5

Αν το Playstation 5 παρουσιάζει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την ανάγνωση και εισαγωγή των CD στο BluRay Player, τότε μπορούμε να σας το επισκευάσουμε και να δώσουμε λύση στα περισσότερα προβλήματα σε συμφέρον κόστος.

Κατά κύριο λόγο τα προβλήματα ανάγνωσης των CD οφείλονται στο Laser ανάγνωσης, το οποίο χαλάει με τα χρόνια αλλά ευτυχώς αντικαθίσταται με ΟΕΜ ανταλλακτικό και επανέρχεται σε λειτουργία. Αν πρόκειται για πρόβλημα εισαγωγής των CD, τότε μπορεί να οφείλεται στα Roller που τραβάνε αυτόματα το CD, στο μηχανισμό του BluRay ή ακόμα και στο κύκλωμα της μητρικής πλακέτας που τροφοδοτεί τον μηχανισμό του BluRay. Όλα τα παραπάνω είναι επισκευάσιμα χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις κονσόλες Playstation και στον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτουμε στο εργαστήριό μας.

Προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το CD Player του PS5:

PS5 δε παιρνει μεσα τα cd Δεν τραβάει εύκολα τα CD ή τα τραβάει πολύ αργά, όπου τα σπρώχνετε εσείς
ps5 αλλαγη bluray Δεν κάνει καμία ενέργεια εισαγωγής των CD, εντελώς νεκρό, δεν ακούγεται καθόλου
ps5 επισκευη cd Δεν μπορεί να διαβάσει τα παιχνίδια (Βγάζει Unrecognized Disc)
αλλαγη μηχανισμου bluray playstation 5 Εισάγει τα CD, ακούγεται να γυρνάει αλλά αργεί πάρα πολύ στην ανάγνωση
επισκευη κουμπιου eject playstation 5 To κουμπί "Eject" δε κάνει καμία ενέργεια παρά μόνο το χαρακτηριστικό "Beep"
ps5 επισκευη μηχανισμου cd Πετάει έξω μόνο του τα CD

Περιπτώσεις που επιβαρύνουν τον αναγνώστη Bluray CD:

ps5 επισκευη dvd player Ασκούμενη πίεση στην εισαγωγή του CD όταν δεν τα τραβάει εύκολα

επισκευη αναγνωστη δισκων ps5 Έλλειψη συντήρησης και καθαρισμού της κονσόλας

επισκευη μηχανισμού cd playstation 5 Υπερβολική ποσότητα σκόνης

ps5 δε διαβαζει τα cd Εισαγωγή βρώμικων και ταλαιπωρημένων CD

Με την εργασία αυτή προτείνουμε και ένα πλήρη καθαρισμό όλης της κονσόλας με επιπλέον κόστος 30€ (αρχική αξία 45€), του συστήματος ψύξης και τοποθέτηση νέου ποιοτικού θερμοαγώγιμου υγρού μετάλλου υψηλής θερμοαγωγιμότητας (75W/mK) για μακροχρόνια αξιοπιστία. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Playstation 5.

Αυτή η εργασία γίνεται συνήθως εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας και δεν επηρεάζονται τα δεδομένα και η πρόοδος στα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραδώσετε στο κατάστημά μας τη συσκευή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικό μας courier για τη μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου (ενδεικτικά συνολικά 12€ για παραλαβή-αποστολή)

Σημείωση: Υπάρχει μόνο μία περίπτωση η οποία δεν επισκευάζεται σε κανένα κέντρο επισκευών, ακόμα και στην αντιπροσωπεία. Όλα τα Playstation διαθέτουν ένα κεντρικό τσιπάκι διαχείρισης του BluRay (της Renesas ή της Mediatek) το οποίο είναι "παντρεμένο" με τη μητρική πλακέτα και το σειριακό νούμερό της. Κάθε τσιπ είναι μοναδικό για την εκάστοτε κονσόλα και δεν αντικαθίσταται ούτε επαναπρογραμματίζεται καθώς είναι δεμένο με κρυπτογραφημένο "κλειδί" με τη πλακέτα, με αποτέλεσμα τυχόν βλάβη στο συγκεκριμένο τσιπ να καθιστά άχρηστο το BluRay Player χωρίς δυνατότητα επισκευής. Μία τέτοια βλάβη συνήθως γίνεται αντιληπτή από εντελώς νεκρό BluRay Player και είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να κατεβάσει αναβαθμίσεις η κονσόλα, παρουσιάζοντας error κατά την εγκατάσταση.

playstation 5 κολλανε τα cd Γνωρίζατε ότι: ps5 δε τραβαει τα cd

  • Πολλές φορές η αδυναμία εισαγωγής του CD δεν οφείλεται στo μηχανισμό του BluRay αλλά στο κύκλωμα της μητρικής πλακέτας που τροφοδοτεί το μηχανισμό;
  • 5 στα 10 Playstation αποκτάνε πρόβλημα στο BluRay Player από κακή χρήση και έλλειψη συντήρησης (καθαρισμού) της κονσόλας;
  • Ένα συντηρημένο και προσεγμένο PS5 μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα πάνω από 15 χρόνια, σε αντίθεση με τα μη συντηρημένα που μπορεί να "αντέξουν" μόλις 3-4 έτη;

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..