εγκατάσταση windows se macbook

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Εγκατάσταση BootCamp στο ήδη υπάρχων MacOS
  • Εγκατάσταση συμβατής έκδοσης Windows με τη μέθοδο Bootcamp
  • Εγκατάσταση απαραίτητων προγραμμάτων στα Windows
  • Έλεγχος λειτουργίας συστήματος

εγκατασταση windows me macos  Τιμή Windows σε ήδη υπάρχων MacOS: 75€
Τιμή νέου MacOS+Windows: 95€
bootcamp macbook pro  Παράδοση 1-2 ημέρες

Εγκατάσταση Windows σε Mac - Dual Boot

Αν θέλετε να δουλεύετε σε υπολογιστή Mac αλλά χωρίς να στερηθείτε την ευκολία των Windows, τότε μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε τα Windows μαζί με τα MacOS χωρίς περιορισμούς.

Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι μέσω BootCamp, δηλαδή χωρίζοντας τον δίσκο σε 2 κομμάτια, 1 για τα MacOS και 1 για τα Windows. Κατά την εκκίνηση του Mac, θα υπάρχει προεπιλεγμένο το αγαπημένο λειτουργικό σύστημα (πρωτεύων) που επιθυμεί ο χρήστης να ξεκινήσει και σε περίπτωση που θέλουμε να συνδεθούμε στο άλλο σύστημα, κατά την εκκίνηση, κρατώντας πατημένο ένα κουμπί, θα βγαίνει το μενού επιλογής συστήματος ώστε να επιλέξουμε το δευτερεύων.

Με αυτή τη μέθοδο, το κάθε σύστημα θα εκμεταλλεύεται πλήρως τους πόρους του υπολογιστή. Η άλλη μέθοδος που χρησιμοποιείται αλλά δεν την προτιμάμε, είναι με Virtual Machine (Parallels, Virtual Box κ.α.) το οποίο είναι στην ουσία ένα πρόγραμμα που τρέχει την ώρα που είμαστε μέσα στο MacOS και έχει πάνω του εγκατεστημένα τα Windows ώστε να τα χρησιμοποιούμε παράλληλα σε ένα ξεχωριστό παράθυρο των MacOS. Αυτό έχει ως πλεονέκτημα την ευκολία χρήσης αλλά το μεγάλο μειονέκτημα ότι το ένα σύστημα τρέχει "μέσα" στο άλλο, οπότε οι πόροι του συστήματος πέφτουν στο μισό για κάθε σύστημα, αφού τρέχουν ταυτόχρονα.

Το ιδανικό σενάριο είναι να γίνει εκ νέου εγκατάσταση και στα MacOS μαζί με τα Windows για καλύτερο αποτέλεσμα. Αν παραμείνουν τα παλιά MacOS, ενδεχομένως να χρειαστούν αναβάθμιση από το App Store για να υποδεχτούν τα νέα Windows.

Αυτή η επέμβαση απαιτεί μεγάλο δίσκο, άνω των 500GB λόγω ότι στον ίδιο δίσκο θα είναι εγκατεστημένα 2 συστήματα. Σε μικρότερο γίνεται να εγκατασταθούν, αλλά με τα πρώτα updates και εγκατάσταση προγραμμάτων θα γεμίσει ο δίσκος με αποτέλεσμα να αργεί ο υπολογιστής.

Η έκδοση των Windows που μπορεί να εγκατασταθεί εξαρτάται από το μοντέλο και την παλαιότητα. Συνήθως τα Macbook άνω του 2013 μπορούν να πάρουν τα Windows 10 ενώ τα παλαιότερα, τα Windows 7.

Συνιστάται πριν την επέμβαση να έχουν σωθεί τα αρχεία από το χρήστη διότι γίνεται αλλαγή στα partition του δίσκου.

εγκατασταση windows dual boot se mac Χρήση Mac+Windows χωρίς περιορισμούς

windows σε macbook bootcamp Πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του υπολογιστή με BootCamp

windows μαζι με macos 2 λειτουργικά συστήματα σε 1 υπολογιστή

Για άλλες Επισκευές Laptop πατήστε εδώ

Για Επισκευές Υπολογιστών Desktop πατήστε εδώ

Για Λογισμικά και Περιφερειακά πατήστε εδώ

 

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..