επισκευη καρτας γραφικων laptop

αλλαγη καρτας γραφικων λαπτοπ  Τιμή υπηρεσίας: Από 45€
καρτα γραφικων λαπτοπ reballing  Χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων
καμμενη καρτα γραφικων laptop  Ισχύει για όλα τα Laptop και MacBook

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Αποσυναρμολόγηση μητρικής πλακέτας Laptop
  • Επισκευή Chip κάρτας γραφικών με μέθοδο Reflow
  • Έλεγχος λειτουργίας και θερμοκρασιών με ειδικό λογισμικό

Επισκευή Κάρτας Γραφικών Laptop

Αν το Laptop σας δεν εμφανίζει εικόνα ενώ ανάβει και ακούτε τα ανεμιστηράκια ή αν εμφανίζει περίεργα χρώματα, γραμμές ή αλλοιώσεις στην εικόνα, τότε το Laptop έχει πρόβλημα πιθανόν με τη κάρτα γραφικών. Είναι από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να συμβούν σε ένα Laptop αλλά ευτυχώς υπάρχει ένας πιθανός τρόπος επισκευής του. Το αίτιο βλάβης της κάρτας γραφικών είναι 95% από υπερθέρμανση λόγω ελλιπής συντήρησης.

Στην Tech Guru διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα ειδικά εργαλεία και μηχανήματα για να επισκευάσουμε την κάρτα γραφικών του Laptop σας, είτε είναι ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα (On-Board) είτε είναι αυτόνομη.

Είναι γνωστό ότι οι αυτόνομες κάρτες γραφικών μπορούν να αλλαχθούν για την επισκευή του Laptop αλλά κοστίζουν από 100€ - 170€, το οποίο είναι πολύ υψηλό κόστος για τέτοια επισκευή. Αυτή η κάρτα θα είναι μεταχειρισμένη ή ανακατασκευασμένη και δυσεύρετη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Για αυτό το λόγο επισκευάζουμε την ήδη υπάρχουσα κάρτα με μέθοδο Reflow επάνω στο κεντρικό τσιπάκι της κάρτας. Το ποσοστό επιτυχίας είναι στα 85% και είναι η πιο συμφέρουσα λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ο χρόνος ζωής της κάρτας είναι άγνωστος από τη στιγμή που έχει γίνει επέμβαση, αλλά έχει αναφερθεί από πελάτες μας ότι μπορεί να αντέξει βάση στατιστικών από 3 μήνες έως και 3 χρόνια.

Οι άλλες μέθοδοι επισκευής της κάρτας είναι με Reballing ή αντικατάσταση του Chip. Και οι 2 περιπτώσεις όμως είναι πολύ ακριβές και αβέβαιες για το πόσο θα αντέξουν στο χρόνο. Η μέθοδος Reballing πολλές φορές είναι ανούσια, αφού τις περισσότερες φορές το πρόβλημα δεν είναι επάνω στις "μπίλιες" κόλλησης του Chip, αλλά μέσα στο ίδιο το Chip. Όσον αφορά την αλλαγή του Chip, αν βρεθεί ανταλλακτικό πιθανόν σε βάθος εβδομάδων, είναι πολύ πιθανό να ξανασυμβεί το ίδιο λόγω ότι ακόμα και το ανταλλακτικό πιθανόν να είναι και αυτό ελαττωματικό διότι αυτά τα προβλήματα συνήθως οφείλονται σε κακό σχεδιασμό του συστήματος ψύξης ή κακή κατασκευή του συγκεκριμένου τύπου Chip από το εργοστάσιο.

επισκευη καρτας γραφικων φορητου υπολογιστη Επέμβαση επάνω στο Chip της κάρτας με ειδικό εξοπλισμό
αλλοιωμενα χρωματα laptop Ισχύει για όλα τα μοντέλα Laptop
προβλημα καρτας γραφικων Συμφέρουσα τιμή
vga laptop reballing Γρήγορη επισκευή
επισκευη vga σε laptop 3 μήνες εγγύηση*

Λόγω της φύσης της βλάβης, υπάρχει πιθανότητα να μην επισκευασθεί παρά την επέμβαση. Αναλόγως με το μοντέλο, ενδέχεται να υπάρξει ελάχιστη χρέωση ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για το οποίο θα ενημερωθείτε πριν την επέμβαση.

*Η εγγύηση αφορά την επισκευή της κάρτας γραφικών με την ίδια μέθοδο.

Για άλλες Επισκευές Laptop πατήστε εδώ

Για Επισκευές Υπολογιστών Desktop πατήστε εδώ

Για Λογισμικά και Περιφερειακά πατήστε εδώ

 

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και την υπηρεσία.