επισκευη σπασμένων μεντεσεδων laptop

σπασμένοι μεντεσέδες  Τιμή Επισκευής: Από 60€
Εξαρτάται από το μοντέλο και την πολυπλοκότητα της βλάβης

επισκευη πλαστικων βασεων μεντεσεδων  Πιο ανθεκτικό και από καινούργιο

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Πλήρη αποσυναρμολόγηση Laptop
  • Κόλληση σπασμένων πλαστικών μερών
  • Μαλάκωμα, λίπανση και ευθυγράμμιση μεντεσέδων
  • Τοποθέτηση ειδικών βιδών όπου είναι απαραίτητο
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας
    Προσφέρεται και καθαρισμός+αλλαγή πάστας στη μισή τιμή

Επισκευή Μεντεσέδων και Πλαστικών Laptop

Ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Laptop κυρίως μετά το 2010, είναι το σπάσιμο των μεντεσέδων της οθόνης και των βάσεων που τους κρατάνε επάνω στη κατασκευή. Για την ακρίβεια το πιο σύνηθες είναι οι βάσεις που κάθονται επάνω οι μεντεσέδες στη μεριά της οθόνης ή στη μεριά του κάτω μέρους που είναι το πληκτρολόγιο, να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό χαμηλής ποιότητας το οποίο υποχωρεί με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση. Αυτές οι βάσεις γίνονται συνήθως πολλά κομμάτια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κολληθούν αποτελεσματικά.

Οι κύριοι λόγοι που σπάνε τα συστήματα αυτά είναι:

επισκευη μεντεσεδων laptop Κακή κατασκευή πάνελ και φτηνά υλικά από το εργοστάσιο, ακόμα και σε Laptop αξίας 1.000€
ρυθμιση βασεων laptop Απότομη και λάθος μεταχείριση από τον χρήστη
σκληρη οθονη laptop Από πέσιμο ή χτύπημα που μπορεί να δεχτεί
σπασμενοι μεντεσεδες laptop Από έντονες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται από έλλειψη συντήρησης, με αποτέλεσμα να ξεραίνονται τα πλαστικά μέρη
laptop hinges repair Με το πέρασμα του χρόνου οι μεντεσέδες σκληραίνουν αισθητά από τη σκόνη με αποτέλεσμα να ασκούν μεγάλη πίεση στα πλαστικά

Στη Tech Guru χρησιμοποιούμε ιδιαίτερες μεθόδους για να επαναφέρουμε σε λειτουργία το σύστημα μεντεσέδων και αποφεύγουμε τις γρήγορες αναξιόπιστες μεθόδους που χρησιμοποιούν τα περισσότερα επισκευαστικά κέντρα για να επιδιορθώσουν αυτή τη βλάβη (κόλληση βάσεων με κόλλα στιγμής, θερμή σιλικόνη, PVC/ABS Welding) διότι είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα σε λιγότερο από 1 χρόνο.

Εστιάζουμε κυρίως στο μαλάκωμα των μεντεσέδων με ειδικά εργαλεία και λιπαντικά προς αποφυγή επανεμφάνισης του προβλήματος, στην κόλληση των πλαστικών με ιδιαίτερα ανθεκτική κόλλα και στη χρήση ειδικών λεπτών και διακριτικών βιδών (μαύρων ή ασημένιων) με παξιμάδια ασφαλείας για μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτή η λύση είναι η πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη σε σχέση με το κόστος αλλαγής ολόκληρων των πλαστικών πάνελ της οθόνης και του κάτω μέρους του Laptop. Παρόλα αυτά, διαθέτουμε αρκετά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά πλαστικά πάνελ από διάφορα Laptop, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση που δε φτιάχνονται τα εργοστασιακά πλαστικά, αν είναι σε πολύ κακή κατάσταση η συσκευή.

Άλλωστε η απόδειξη της αποτελεσματικότητας ως προς την επισκευή αυτή είναι οι μηδενικές επιστροφές που έχουμε από εκατοντάδες τέτοιες επισκευές εδώ και πολλά έτη.

Όσον αφορά τους ίδιους τους μεταλλικούς μεντεσέδες σπάνια χρειάζονται αντικατάσταση, συνήθως επισκευάζουμε τους ήδη υπάρχοντες.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε βλάβη μεντεσέδων στο Laptop σας καλό θα είναι να αποφεύγετε τη χρήση του και το ανοιγόκλεισμα της οθόνης και να μας επισκεφθείτε άμεσα για επιδιόρθωση. Ο λόγος είναι ότι ανάμεσα από τους μεντεσέδες περνάνε καλώδια (WiFi antenna, Καλώδιο Οθόνης, Καλώδιο κάμερας και μικροφώνου) τα οποία κινδυνεύουν να κοπούν από τους σπασμένους μεντεσέδες και η χρήση σε αυτή την κατάσταση επιβαρύνει την οθόνη και τα πλαστικά πάνελ που είναι ευαίσθητα σε λυγίσματα και πιέσεις.

Με την εργασία αυτή προτείνουμε και ένα πλήρη καθαρισμό όλου του Laptop με επιπλέον εκπτωτικό κόστος 20€ (αρχική αξία 35€)του συστήματος ψύξης και τοποθέτηση νέας ποιοτικής θερμοαγώγιμης πάστας υψηλής θερμοαγωγιμότητας (12W/mK) για μακροχρόνια αξιοπιστία. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Laptop.

Τι να κάνετε για να αποφύγετε μελλοντικά το ίδιο πρόβλημα στους μεντεσέδες:

  • Άνοιγμα της οθόνης από το κέντρο και όχι από μία άκρη μόνο ώστε να μοιράζονται την πίεση και οι 2 μεντεσέδες
  • Συντήρηση και καθαρισμό κάθε 2 έτη από έμπειρο τεχνικό
  • Να μην πιέζετε απότομα την οθόνη κατά το άνοιγμα προς τα πίσω, στο μέγιστο σημείο ανοίγματος

σπασμένα πλαστικα laptop Επισκευή καλύτερα από όταν ήταν καινούργιο
λαπτοπ δεν ανοιγει η οθονη μεντεσεδες Παράδοση εντός μία εργάσιμης ημέρας
κολληση μεντεσεδων λαπτοπ Χρήση ειδικών υλικών για την επισκευή
laptop εσπασε απο πεσιμο Συμφέρουσα τιμή επισκευής
στραβη οθονη laptop 100% επιτυχία επέμβασης με πολυετή διάρκεια ζωής

Για άλλες Επισκευές Laptop πατήστε εδώ

Για Επισκευές Υπολογιστών Desktop πατήστε εδώ

Για Λογισμικά και Περιφερειακά πατήστε εδώ

Αν δε βρίσκετε αυτό που θέλετε ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α..