επισκευη βρεγμενου laptop

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Πλήρη αποσυναρμολόγηση του Laptop
  • Λεπτομερή καθαρισμό
  • Ανανέωση κολλήσεων εξαρτημάτων
  • Χρήση ειδικού σπρέι για αντισκωριακή επικάλυψη
  • Έλεγχος λειτουργίας όλων των εξαρτημάτων

καθαρισμος υγρων laptop  Τιμή επισκευής: Από 40€
Εξαρτάται από τη συσκευή και το μέγεθος της ζημιάς
Αν χρειαστούν αλλαγή εξαρτήματα, θα ειδοποιήθειτε νωρίτερα

επισκευη βρεγμένου φορητου υπολογιστη  Χρόνος επισκευής: 1-3 εργάσιμες ημέρες

Επισκευή Βρεγμένου Laptop

Έχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσουμε το Laptop σας σε περίπτωση που χύθηκε πάνω του ή στο πληκτρολόγιο νερό, καφές, κρασί ή οποιοδήποτε υγρό.

Αρχικά αποσυναρμολογείται πλήρως ο υπολογιστής και με τη χρήση ειδικών καθαριστικών υγρών, αφαιρούνται πλήρως τα υγρά, τα άλατα και τα υπολείμματα από το Laptop.

Ακολουθεί επιδιόρθωση των κολλήσεων των φθαρμένων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και τοποθέτηση ειδικού σπρέι στα σημεία που έχουν οξειδωθεί προκειμένου να δημιουργηθεί μία στρώση "μόνωσης" για να αποφευχθεί περαιτέρω σκουριά και διάβρωση από τον αέρα μελλοντικά.

Τέλος, γίνεται ο τελικός έλεγχος που θα καθορίσει αν λειτουργεί προπάντων η κεντρική πλακέτα και έπειτα τα περιφερειακά εξαρτήματα. Από εκεί θα φανεί αν θα υπάρχουν εξτρά κόστη για τα οποία ειδοποιείται πρώτα ο πελάτης.

Είναι πολύ πιθανό να έχει χαλάσει πρώτο από όλα το πληκτρολόγιο το οποίο δέχεται το περισσότερο υγρό και δεν μπορεί να επισκευασθεί παρά μόνο να αντικατασταθεί με νέο.

Αν βραχεί το Laptop σας πρέπει να δράσετε άμεσα και να μας το φέρετε για αποσυναρμολόγηση, αν είναι δυνατό σε ελάχιστες ώρες, ειδάλλως ενδέχεται να του προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη.

Μη σας ξεγελάει το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργεί σωστά για λίγες ώρες ή μέρες. Το υγρό εισχωρεί σιγά σιγά μέσα στη συσκευή και όταν εξατμισθεί θα αφήσει πίσω του διαβρωτικά άλατα και υπολείμματα τα οποία θα προκαλέσουν μελλοντικά μόνιμη βλάβη στην μητρική πλακέτα αν δεν επιδιορθωθεί έγκαιρα.

Ειδικά σε περίπτωση που έχουν χυθεί υγρά όπως Coca Cola, ζαχαρούχα, αλκοολούχα, γάλα ή χυμός θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει άμεσα καθαρισμός διότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τα κυκλώματα.

Το υγρό όταν πέσει στο πληκτρολόγιο αμέσως εισχωρεί και πάνω  στη μητρική πλακέτα που είναι ακριβώς κάτω από το πληκτρολόγιο το οποίο έχει τρύπες και δεν έχει καμία μόνωση προς το Laptop. Ακόμα και μία μικρή σταγόνα, αν τύχει να πέσει σε ένα σημείο που θα βραχυκυκλώνει το "θετικό +" με το "αρνητικό -" του συνεχούς ρεύματος (DC 20V), θα αρκεί για να προκαλέσει βλάβη.

Αυτή η εργασία είναι αναγκαίο να γίνει από εξειδικευμένο τεχνικό με τη κατάλληλη τεχνογνωσία και εξοπλισμό και όχι από ερασιτέχνη.

Τι βήματα πρέπει να κάνετε όταν βραχεί το Laptop σας
χυθηκε νερο στο Laptop

βρεγμενο laptop Απενεργοποιήστε το αμέσως, αν είναι ακόμα ενεργοποιημένο, πριν εισχωρήσουν κι άλλο τα υγρά

κρασι πληκτρολογιο λαπτοπ Βγάλτε τη μπαταρία αν είναι αφαιρούμενη

καθαρισμος λαπτοπ νερα Μην το βάλετε στη πρίζα και μη δοκιμάσετε να το ενεργοποιήσετε, ακόμα και μία δοκιμή μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη

λαπτοπ δεν αναβει χυθηκαν υγρα Σκουπίστε το όσο μπορείτε και αφήστε το με την οθόνη ανοιχτή και το πληκτρολόγιο να κοιτάει προς τα κάτω, δηλαδή σε σχήμα "Λ"

βραχηκε το λαπτοπ Μην δοκιμάσετε να το στεγνώσετε με ζεστό αέρα, πιστολάκι ή αφήνοντας τη στον ήλιο ή στο καλοριφέρ

επεσε νερο στο laptop Μην το φυσήξετε για να φύγουν τα υγρά, θα εισχωρήσουν ακόμα βαθύτερα τα υγρά και θα στεγνώσουν αφήνοντας άλατα

τι να κανετε αν χυθηκε καφες στο Laptop Φέρτε μας το Laptop για καθαρισμό το γρηγορότερο δυνατό!