ξεκλειδωμα laptop
ξεκλειδωμα macbook  Τιμή υπηρεσίας ξεκλειδώματος: Από 20€
Εξαρτάται από το μοντέλο Η/Υ και τον τύπο κλειδώματος

Ενδεικτικά:

Windows: 20-35€

BIOS - EFI: 80-120€

ξεκλειδωμα υπολογιστη  Παράδοση: 1-4 εργάσιμες ημέρες

ξεκλειδωμα bios  Εγγυημένο και μόνιμο ξεκλείδωμα

Ξεκλείδωμα Laptop - Υπολογιστών

Στη Tech Guru έχουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε τον υπολογιστή σας σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το κωδικό σας, σε κάθε επίπεδο κλειδώματος, χωρίς απώλεια δεδομένων. Παρέχουμε ξεκλειδώματα σε διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας και σε όλες τις μάρκες και τύπους υπολογιστών με χρήση ειδικών λογισμικών ή και εξειδικευμένου εξοπλισμού, αναλόγως τη μέθοδο που χρειάζεται να ακολουθηθεί. Η πολυετή εμπειρία μας μας δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε σε κάθε συσκευή που έρθει στα χέρια μας.

Επεμβαίνουμε σε επίπεδα κλειδώματος όπως:

ξεκλειδωμα κωδικου windows Ξεκλείδωμα λογαριασμού Windows χωρίς απώλεια αρχείων (Ισχύει για τοπικό λογαριασμό, όχι διαδικτυακό, και μόνο αν δεν υπάρχει κρυπτογράφηση Bitlocker)
αφαιρεση κωδικου bios Ξεκλείδωμα αρχικού κωδικού BIOS σε όλα τα Laptop με τη χρήση ειδικού Προγραμματιστή BIOS Chip
ξεκλειδωμα mac efi bios Αφαίρεση κλειδώματος Macbook EFI
ξεκλειδωμα laptop bios Αφαίρεση κλειδώματος ιδιαίτερης μορφής αναλόγως τον κατασκευαστή, όπως το Dell Security Manager

Σημείωση: Τυχόν αφαίρεση κλειδώματος BIOS με ενεργοποιημένο Bitlocker, θα επηρεάσει την κρυπτογράφηση του συστήματος, που σημαίνει ότι δε θα υπάρχει πρόσβαση στα υπάρχοντα αρχεία μετά το ξεκλείδωμα, εκτός αν διαθέτετε το κλειδί ανάκτησης Bitlocker. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει πλήρη επανεγκατάσταση των Windows και των προγρaμμάτων (επιπλέον χρέωση) και τα δεδομένα θα χαθούν.